- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.181
Canim bende vajiliydim atlattimKasima kadar olmazsa gidicez ama bilmiyorm cok uzucu gercekten .s
Bal tarçın çörek otu kürüne başlayalı 2 gün oldu Rabbim hayırlısını nasip eder inşKızlar Ebru destan kürlerini deneyin. Ve aynı zamanda al tarçın kürünü
Arkadaşlar bende 2014 tarihinde buraya yorum yapmıştım pkom var artı cok zayıf olduğum halde.2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı psikolojik bozuldu ciddi anlamda ama emin olun olmamasının tek sebebi stres.veren Rabbim değilmi denekki zamanı değil diye düşündüm ve çocuk yapmaktan vazgectim.olursa mükemmel olacaktı tabiki ama ben Vazgeçtim zaten çalışıyordum hastanede.Rabbimin belirlediği bir zaman var demekki vakti gelmemiş dedim.aradan iki uç ay geçti .ve hiç beklemediğimiz bir anda hamile oldugumu öğrendim 6 haftalık.ondan önceki ay reglm her zamanki gibi gecikti tahlil yptım ama birşey çıkmadı.meğer bizim fındık kurdu kanda bile cıkmamış .size tavsiyem sakın stres yapmayın ben tedaviyi falanda bırakmıştım.istemiyordum çocuk ama hiç umulmadık anda oldu.oğlum eylülde 2 yaşına girecek birde hamile kalmadan önceki ay sistit olmuştum.sistite soğan suyu iyi geliyor diye içmiştim belki onunda faydası olmuştur
Canim bende vajiliydim atlattimhala olmadi benim de once esimde sorun var dediler sonra onda sorun cikmadi asilama oldum iki defa negatif sonuclandi cok zor bi surec ama gittigin doktoru iyi sec tek doktorla kalma
Vallahi ben o dedigini yapamiyorum 1 yildir evliyim bir ay sonra hamile kaldim kasimda kurtaj oldum kasimdan bu yana 8 aydir gebe kalamiyorum ve kalamadikca da hep dusunecegim sorun ortdam kalkmayinca vazgecemiyorsun ki ki vazgecmek istemiyorsun daha dogrusu nasil olacak ki bu cok bunaldim bende pkoluyum inofolic verdi doktor ama o gebelik nasil oldu da bu olamiyor bir turlu ben anlayamiyorum cok saskinim ve uzgunumArkadaşlar bende 2014 tarihinde buraya yorum yapmıştım pkom var artı cok zayıf olduğum halde.2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı psikolojik bozuldu ciddi anlamda ama emin olun olmamasının tek sebebi stres.veren Rabbim değilmi denekki zamanı değil diye düşündüm ve çocuk yapmaktan vazgectim.olursa mükemmel olacaktı tabiki ama ben Vazgeçtim zaten çalışıyordum hastanede.Rabbimin belirlediği bir zaman var demekki vakti gelmemiş dedim.aradan iki uç ay geçti .ve hiç beklemediğimiz bir anda hamile oldugumu öğrendim 6 haftalık.ondan önceki ay reglm her zamanki gibi gecikti tahlil yptım ama birşey çıkmadı.meğer bizim fındık kurdu kanda bile cıkmamış .size tavsiyem sakın stres yapmayın ben tedaviyi falanda bırakmıştım.istemiyordum çocuk ama hiç umulmadık anda oldu.oğlum eylülde 2 yaşına girecek birde hamile kalmadan önceki ay sistit olmuştum.sistite soğan suyu iyi geliyor diye içmiştim belki onunda faydası olmuştur
Bende 1. 5 sene vajiliydim şimdi 4 senelik evliyim hic gebelik olmadiOff iste bu korkutuyor beni vajiliyken hamile kalan cok var ama yendikten sonra hamile nedense zor kaliniyor cok bunaldm inanin. 9 ay oldu birde vajiyle 1.5 gecti 2.5 senelik evliligimden hic birsey anlamadm
En zorsorunlar psikolojik olanlari. En kolaylar da yine psikolojik olanlari aslinda. Insanin kendi yonetebilecegi sorunlarinin olmasi hem zor hem kolay bunlar sizin hakimiyetinizde kizlar gebelik de bu yuzdenolusmamistir belki vajinismusla dogrudan degilse de dolayli ilgisi vardir soyle dusunmek gerek. "Benim fizyolojik bir sorunum yok ben gayet saglikli bir kadinim yumurtaliklarim saglam rahimim temiz vajinamda da sorunum yok sadece kendime sozgecirmem gerekiyor bunu basarabilirim bu bir hastalikdegil " bu sekilde bakin olaya. Bende de hafif polikistik var mesela bu da benim tekelimde degil ben olumlu dusunsem de olmuyor bazen. O yuzden kendinizi siz kurtaracaksiniz kizlarBende 1. 5 sene vajiliydim şimdi 4 senelik evliyim hic gebelik olmadi
Bende 1. 5 sene vajiliydim şimdi 4 senelik evliyim hic gebelik olmadi
Çünkü kendi başlarına yenmeye çalışıyorlar, doktor yardımıyla yenmeye çalışsalar 3 günde olcak. Sonuçta bir profesyonelden yardım alıyorsun. Zaten vajili çoğu sebebi psikolojik, kendi başına nasıl yeteceksin.Ya vajiyi yenip hamile kalamayan çok var neden acaba
Ben de bir senelik evliyim. Temmuz da evlendim eylul de hamile kaldim Kasim da kurtaj oldum maalesef. Kurtajdan sonra 8 ay gecti hala olmadi doktor yeni ilac verdi hep daha erkendiyip gonderiyorlardi 1 sene dolmadi daha diye su an da inofolic le glifor verdi takviye olarak bakalim Amin insallah herkesin sabritasmistir artik eminim Allah sabir versinyine deMerhaba kızlar. Ben de aranıza katıldım 1 senedir deniyoruz olmuyor. Şuan klomen kullanıyorum. Geçen ay da kullandım. Olmadı. Bu ay tekrar başladık. Inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Ben benim gibi vajili olanlar sayesinde yendim cok kotu günlerdiÇünkü kendi başlarına yenmeye çalışıyorlar, doktor yardımıyla yenmeye çalışsalar 3 günde olcak. Sonuçta bir profesyonelden yardım alıyorsun. Zaten vajili çoğu sebebi psikolojik, kendi başına nasıl yeteceksin.
Yumurtnin catladigini anlayabiliyor bazıları canim mesela hafif kasik agrisi ve yumurta aki gibi akinti oluyor insAllah olur ck zor bir surecHadi yaa herkes vajiden sonra hamile kalmak zor oldu diyor nedem boyle oluyor anlamiyorumm benimde hala gebelik olmadi takvime gore adetimin 15.gunuydu bugun takvime gore yumurtlama gunu iste yaptik esimle deneme bakalim ins tutar yaa bi umut Allah nasip etsin cok uzuluyorum artk
Yumurtnin catladigini anlayabiliyor bazıları canim mesela hafif kasik agrisi ve yumurta aki gibi akinti oluyor insAllah olur ck zor bir surec
merhaba cnm, ben de yaklaşık bir senedir deniyorum. klomen neden verdi doktor, hangi sorun için? bana herhangi bir ilaç verilmedi normal görüldü sonuçlar ama aralıktan bu yana 2 ayda bir regl gördüm, strese bağlandı ama hep aklım karıştı bu ay bitkisel yollar deniyorum regl düzene girsin diye. daha da olmazsa rahim filmi çekilsin yumurta takibi yapılsın vs ... istiyorum. yani bir kaç doktora gidiyorum tek doktorla kalmıyorum ama hep aynı şeyler kan testi ultrason ile bakma herşey normal tamam diyorlar yolluyorlarMerhaba kızlar. Ben de aranıza katıldım 1 senedir deniyoruz olmuyor. Şuan klomen kullanıyorum. Geçen ay da kullandım. Olmadı. Bu ay tekrar başladık. Inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?