- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.201
merhaba cnm, ben de yaklaşık bir senedir deniyorum. klomen neden verdi doktor, hangi sorun için? bana herhangi bir ilaç verilmedi normal görüldü sonuçlar ama aralıktan bu yana 2 ayda bir regl gördüm, strese bağlandı ama hep aklım karıştı bu ay bitkisel yollar deniyorum regl düzene girsin diye. daha da olmazsa rahim filmi çekilsin yumurta takibi yapılsın vs ... istiyorum. yani bir kaç doktora gidiyorum tek doktorla kalmıyorum ama hep aynı şeyler kan testi ultrason ile bakma herşey normal tamam diyorlar yolluyorlar
Canım merhaba. Ben de aynı senin gibiydim. Doktora gidiyordum klasik 3. Gün tahlillerimi oluyordum. Bu sefer başka doktora gittim. Eski Tahlillerime baktı. Klomen kullanalim dedi yumurtalari olgunlastiriyormus anladığım kadariyla. Ilaç bitiminde çağırıyor alttan muayene ediyor yumurtaların durumuna bakiyor.
Doktorun dediğine göre geçen ay ilaca olumlu cevap vermişim. Yani yumurtaların boyutunu sayısını kasteddi sanırım. Çatlama iğnesi yazmadı. Kendi çatlar dedi. Vucudunu yormayalım dedi. Sonra gün aşırı ilişki dedi. Adet olursan hemen gel dedi. Adet olunca tekrar gittim tekrar klomen yazdı. Iki gün sonra kontrolün var bakalım ilaç ne kadar etki etmiş yumurtalar var mı istediği gibi. Sen de bence bu tedaviye gecebilirsin. Bununla hamile kalanlar çok burdan okuduğum kadarıyla. Bana nasip olmadi ama inşallah bu ay olur. Inşallah Allahım tez vakitte size bana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.