- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.941
Canım ilkinde tutmadı ya tüp bebek ikinciye de aynı para mı veriliyor. Sen özel hastaneye mi gidionDaha cok diyolar ama kaliteleri orta kalitedeymis hep canim 2 denemede negatif oldu. Sali gunu transferim var insallah olacak hayirlisiyla bu sefer.. sanada bol sanslar hayirlisini dileyecegim senin icinde canim. Insallah hayirlisiyla pozitifle sonuclanir. Saglikla sihhatlede kucagina almayi nasip eder Allahım
Düşünme sadece inan Allah a güven. Bende çok istiyorum hiçbir sorun yok ama olmadıKızlar bende bu ay bebek düşünüyorum var mı tavsiyeleriniz
Rabbim en kısa sürede verir inş.Düşünme sadece inan Allah a güven. Bende çok istiyorum hiçbir sorun yok ama olmadıgeçen ay çok ümitliydim adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma inanmıştım ki o sabah adet oldum. İlişkiden sonra ayağa kalkma yeter
Hergün yapınca sperm kalitesi düşüyor diyorlar bir gün arayla en sağlıklısıymış Allah nasip ederse olur yaRabbim en kısa sürede verir inş.
5dk filan duruyorum açıkçası. Olsa allah nasip ederse o bile yetr diyorum. Her gün mü ilişki olsa acaba. Zararı var mi
Ozele gidiyorum ben canim. Ilkini memorielde 2. Anadolu saglikta yaptirdim. Suanda anadolu sagliktayim dondurulmuş icin oluyorum. Ayni hastanede 2. Tup denemesi icin ayni ucret verilmiyodu sanırım indirim oluyodu.Canım ilkinde tutmadı ya tüp bebek ikinciye de aynı para mı veriliyor. Sen özel hastaneye mi gidion
Sen ozaman iki hastaneye de ayrı ayrı para verdin dimi. Toplam kaç liraya mal oldu şuan.Ozele gidiyorum ben canim. Ilkini memorielde 2. Anadolu saglikta yaptirdim. Suanda anadolu sagliktayim dondurulmuş icin oluyorum. Ayni hastanede 2. Tup denemesi icin ayni ucret verilmiyodu sanırım indirim oluyodu.
Bu dediğin ne canimArk bide int yazıo preseed die birçok kişi hamile kalmış spermin daha rahat yumurtaya ulaşmasını sagliomus
Canim bende int bakarken gördüm jel ilişkiden 15 dk önce kullaniosunKiz
Bu dediğin ne canim
Anladım canım bilmiyorum bende ilk defa duydumİnşallah hepimize faydası olur ben ilk defa duydum 9 senedir doktor gidiyorum hiç böyle birşey söylemedi bana ama karşıma çıktı belki bir işarettir diorum
Bende şimdi araştırdım da canım iyi sonuçlar alınmış bilmiyorum ki sen kullanacak misinİnşallah hepimize faydası olur ben ilk defa duydum 9 senedir doktor gidiyorum hiç böyle birşey söylemedi bana ama karşıma çıktı belki bir işarettir diorum
Vallah denemkte fayda var neler yiyip icioruz deniyoruz belki faydası olurBende şimdi araştırdım da canım iyi sonuçlar alınmış bilmiyorum ki sen kullanacak misin
Haklısın bi ton ilaç kullanıyoruz jelden bir zarar geleceğini sanmıyorum denedikten sonra faydası olursa gebe kalirsan buraya yazarsin olur mu canım bide insaALLAH sebep olur sana da gebe kalirsinVallah denemkte fayda var neler yiyip icioruz deniyoruz belki faydası olur
İnşallah canın sende inşallah gerek kalmadan kalırsın hamis bugn kan verdim hayıt suyu iciorum ya hormonlarımda düzelme varmı die yarın sonucu alicam adet daha bir hafta var adet olayım sonra o jeli alicam ve faydası olursa sana muhakkak haber vericemHaklısın bi ton ilaç kullanıyoruz jelden bir zarar geleceğini sanmıyorum denedikten sonra faydası olursa gebe kalirsan buraya yazarsin olur mu canım bide insaALLAH sebep olur sana da gebe kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?