- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.981
Kızlar preseed jel hakkında ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nasip ederse bende düşünüyorum pek bi bilgim yok. Klomen ne ise yarıyor acabaMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza :) bende iki kere klomen kullandım ama ikincisinde catlatma iğnesi olmadım çünkü esimdede sıkıntı vardı boş yere para vermek istemedim bir senedir ugrasiyorum ikinci çocuk için ama olmuyor şimdi esimde tedavi görüyor acaba dra gitmeden eczaneden klomen alıp kullansam bir sakıncası olur mu ki? Biraz okudum yorumları kendi kendine klomen alıp kullananlar var dikkatimi çekti sormak istedim. Teşekkürler
Canım Pre seed ı kullanmaya basladin mıArk bide int yazıo preseed die birçok kişi hamile kalmış spermin daha rahat yumurtaya ulaşmasını sagliomus
yok cnm doktor iki ay tedavi uygulıyck o yuZden suan kullansamda olmucak ama yumurta takibinde kullanıcam inşallahCanım Pre seed ı kullanmaya basladin mı
cnm bana da ögle soyluolardı butün herşeyine bakıldımı hormon tüpler eşinin tahlilleriKızlar bende 3senedir evliyim herhangi bir sorun yok ama olmuyor
tabikide sakin kullanma eğer çatlammassa kist oluşur cnm bekle acale etme eger prolaktin sıkıntın yoksa incir kürü ve havuc kürü dene yumurtayı incir büyütüo havuc suyuda catlatıo ama klomenle 2 1 3 tane yumurta oluşabilio ve catlammassa sakıncalı bazen adet le atıosun kisti ama doktor kontrolüyle kullanılan bişeyMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza :) bende iki kere klomen kullandım ama ikincisinde catlatma iğnesi olmadım çünkü esimdede sıkıntı vardı boş yere para vermek istemedim bir senedir ugrasiyorum ikinci çocuk için ama olmuyor şimdi esimde tedavi görüyor acaba dra gitmeden eczaneden klomen alıp kullansam bir sakıncası olur mu ki? Biraz okudum yorumları kendi kendine klomen alıp kullananlar var dikkatimi çekti sormak istedim. Teşekkürler
Eşime baktrmadik canımcnm bana da ögle soyluolardı butün herşeyine bakıldımı hormon tüpler eşinin tahlilleri
ikinizinde sonuçları önemli belki sende bişey yok eşin tesavi olması gerekli o yuzden ikiniz gidin benceEşime baktrmadik canım
Gittik canım. Eşim az uzun kulaklı benim bu yüzden çok uzuluyorumikinizinde sonuçları önemli belki sende bişey yok eşin tesavi olması gerekli o yuzden ikiniz gidin bence
Evet guzelim bu surec ozellikle kadinin psikolojisini yipratiyor.rabbim sabrinida veriyor sukur.imtihanlarimiz devam ediyor demekki esinin firmasi kuculmeyemi gitti.bu zamanda zor insaallah esinde hayirlisiyla bir ise girerKizlar ne zormus defalarca deneyip negatifi gorup nasil guclu oluyorlar benim ikinci asilamamdi ama pskolojik cok yoruldum esimde isten cikarildi rabbim yardim etsin her turlu zorluk cekenlere
Patronlarini fetodan yargilaniyor firma kapatilcak isten cikardilar cogu kisiyiEvet guzelim bu surec ozellikle kadinin psikolojisini yipratiyor.rabbim sabrinida veriyor sukur.imtihanlarimiz devam ediyor demekki esinin firmasi kuculmeyemi gitti.bu zamanda zor insaallah esinde hayirlisiyla bir ise girer
Amin canım çok zor bir durum RABBIM sabır versin size eşine de tabiki insaALLAH kısa zamanda kabul eder ve ameliyatini olur ben burda çok kişi gördüm eşi ameliyat olduktan sonra ilk aylarında hamile kalanları iyi ki bi çözümü var çözümsüz olsaydı napardinizBende 12 yılı evliyim ve bebeğimiz olmuyor.ilk başlarda biz istemedik korunDuk. Uzun süredir istiyoruz ama olmuyor.bütün testleri yaptırdım rahim film dahil.ama esimde sorun çıktı. Oda gidip gelmekten sıkıldı.Dr ona amaliyat verdi.sürekli erteliyor.sanırım korkuyor düzelmese diye.o kadar zor ki her ayın yıkımı.birde sorun olduğunu duyunca napalım şaşırdım her hareketimë sozume daha dikkat eder hale geldim.buda iyice psikolojimi bozdu.eşim aşırı hassas hale geldi.konusmasak nasıl bir çözüm bulcaz artık onuda bilmiyorum.allah tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın
Sağol cnm inş ama kesin çözüm olmaya bilir dedi Drbu yüzden çok gerildi.sonuçta küçük de olsa bir ihtimal bırakıyorlar,o yüzde yüz olmasını istiyor,o yüzden de erteliyorAmin canım çok zor bir durum RABBIM sabır versin size eşine de tabiki insaALLAH kısa zamanda kabul eder ve ameliyatini olur ben burda çok kişi gördüm eşi ameliyat olduktan sonra ilk aylarında hamile kalanları iyi ki bi çözümü var çözümsüz olsaydı napardiniz