- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.901
Cok tsekkurler canimmmm aramizda seninle bir kac gun varCanim cok sevindim Tebrikler :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tsekkurler canimmmm aramizda seninle bir kac gun varCanim cok sevindim Tebrikler :))
Evet cnm son adet tarihin neydi senin?Cok tsekkurler canimmmm aramizda seninle bir kac gun var
30 araliktiEvet cnm son adet tarihin neydi senin?
Anladım cnm. Benimki 4 aralıkta ama benim geç döllenme olmuş. Yani bat a 2 gün kala Korunmasız ilişki oldu nasılsa adet olucam diye o gün gebelik oluşmuş. Ondan önce hep koruduk. Hayirlisi büyümüş tatlım :))30 aralikti
Değerin gayet iyi cnm kafanı yorma. Evet ben geçen çarşamba keseyi gördüm ama daha bebisini görmedik. Haftaya tekrar gidecem bakalım artık.Wala adete 2 gun var suan degerim 708 hala bir korku varki icimde sorma gitsin.... keseni gordunmu sen
Benim adetin üstünden 16 gün geçmesine rağmen degerim 80 çıktı düşün artık. Değer artarsa sorun yok.Wala adete 2 gun var suan degerim 708 hala bir korku varki icimde sorma gitsin.... keseni gordunmu sen
Insallalhh bebiside gorursunuz canimmmDeğerin gayet iyi cnm kafanı yorma. Evet ben geçen çarşamba keseyi gördüm ama daha bebisini görmedik. Haftaya tekrar gidecem bakalım artık.
Inşallah sende görürsün tatlım. Benimki 2.ci olacak. 16 aylık bir oğlum var daha çok küçük :))Insallalhh bebiside gorursunuz canimmm
Keseyi nasil gordunuz o zaman suan 4. Hafta icide degilmisin su hcg degerleri kisiye gore degisiyor dedilerde inanmadiydim vay canina masallahta bende dokorlar konustum 1000 olmadan deger kese gorunmez muayene icin bekle henuz gelme kanla takipta kal dedi yaaaBenim adetin üstünden 16 gün geçmesine rağmen degerim 80 çıktı düşün artık. Değer artarsa sorun yok.
Ayyyy masallah olsun ikisi bi anda buyuyecek ne guzel benim.lab doktoruma bakilirsa ikiz geliyor diyorInşallah sende görürsün tatlım. Benimki 2.ci olacak. 16 aylık bir oğlum var daha çok küçük :))
Canim benim geç döllenme o yüzden. Ben bat a 2 gün kala hamile kalmışım o yüzden geç çıktı benimki. Ilk degerim 80 çıktı 1 hafta sonra 5000 çıktı keseyi çarşamba günü gördük. Benim ilk gebeligimde bat a 8 gün kala 24 çıkmıştı degerim. Çok farklı ikisi de birbirinden.Keseyi nasil gordunuz o zaman suan 4. Hafta icide degilmisin su hcg degerleri kisiye gore degisiyor dedilerde inanmadiydim vay canina masallahta bende dokorlar konustum 1000 olmadan deger kese gorunmez muayene icin bekle henuz gelme kanla takipta kal dedi yaaa
Kız hadi hayırlısı ikiz çok güzel olur bakalım hayırlısı tatlım :))Ayyyy masallah olsun ikisi bi anda buyuyecek ne guzel benim.lab doktoruma bakilirsa ikiz geliyor diyor
Aynen hayırlısıIyice kafam karisti hahahahhaha hayirlisi canim insallah bekeleyip gorucez
İnşallah canım benim ne güzel dedin bak bugün milat olsun mu dış gebeliği unutmaya varmısın 28.09.2016 yazalım buda burda dursun. allah nasip eder inşallah isteyen herkese bizede hayırlı sağlıklı bir evlat[/QUOT
canım en baştan beri nerdeyse okuyorum hamile haberini dört gözle bekliyordum ki sağlıksız gebelik diyip düşük olduğunu yazana kafar benimde aynı oldu kanda var göründü ama kan değerimde istenildiği gibi yükselme olmadı sağlıksız gebelik olduğunu söylediler ve bi hafta içinde düşük oldu 4 Aralık'ta o zamandan beri adet olmamıştım bugün bi prof gittim ve bana femara verdi bakalım 5 gün kollanıp haftaya kontrole gidicemkiyamam sana ya benimde oyle oldu iki ay ust uste anliyorum seni
Çok ilginç geldi bana biz o zamanlarda olmaz diye hiç tinlamiyozsen hep korundn adresten iki gün önce ilişki ve hamilesin oyle mihayırlı olsun bu aradaCanim benim geç döllenme o yüzden. Ben bat a 2 gün kala hamile kalmışım o yüzden geç çıktı benimki. Ilk degerim 80 çıktı 1 hafta sonra 5000 çıktı keseyi çarşamba günü gördük. Benim ilk gebeligimde bat a 8 gün kala 24 çıkmıştı degerim. Çok farklı ikisi de birbirinden.
Sağol cnm. Evet aynen dediğin gibi oldu benim de çok tuhafima gitti. Anlayabiliyorum seni çünkü bende zamanında az cabalamadim hamile kalmak için bu topik teki eskiler bilir :)Çok ilginç geldi bana biz o zamanlarda olmaz diye hiç tinlamiyozsen hep korundn adresten iki gün önce ilişki ve hamilesin oyle mihayırlı olsun bu arada
Peki ilişkiden sonra ne zaman ogrendinSağol cnm. Evet aynen dediğin gibi oldu benim de çok tuhafima gitti. Anlayabiliyorum seni çünkü bende zamanında az cabalamadim hamile kalmak için bu topik teki eskiler bilir :)