- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.921
Yaklaşık 16 gün sonra felanPeki ilişkiden sonra ne zaman ogrendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşık 16 gün sonra felanPeki ilişkiden sonra ne zaman ogrendin
Yumurtlama gununu hesapla canim oyle iliskiye gir sende sorun yok esinde gittimi doktoraMerhabalar benim bir sorum olucakti 7 aydir cocugumuz olmuyor doktora gittim. Doktor bende hic bir sorun olmadigini soyledi ama hafif mantar baslangici dedi fitil verdi. Bir akrabamda cok onceden fitil kullaninca icini bosaltir temizler hoop bebek tutabilir demisti. Ins dogrudur acaba boyle bi bilgisi olan var mi adetim yeni bitti verdigi fitilde bitti acaba fitilden 2 gun sonra iliskiye girsem tutar mi lutfen yardim edin
Cikolata kistine doktor ne diyor alinmiyormu veya ilacla tedavi olmuyormu ins olucak sabir laxim bir sene cok az canim yillarca tedavi gorup negatif sonuc alanlar var , once olumlu dusun canim stres yapma1 yıldır bebeğim olmuyor. sebebi çikolata kisti . dün yine ve yine adet oldu. sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum. çok mutsuzum çokkkk (
Pkolulerin tupte sansi daha cokmus doktorlar oyle diyor insAllah bu sefer olur canim.. bende p.tesi ikinci aşılama mi olucamSelamlar herkese..
Bizde 4 senelik evliyiz ve 4 senedir de olmuyor
Sebebi polikistik over..
1 asilama negatif
1 klasik tup bebek negatif
2 klasik tup bebek negatif. 2. Denememizde 2 dondurulmus embriyomuz var. Yarin kontrole gideceğiz. Ayın 6si gibi transfer edilecek insallah. Allahimdan cozulurken bir sorun cikmazsa inşallah Hayirlisiyla bu sefer olur insallah. Allahim tum isteyen herkese hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin. Pozitif olanlarinda allahim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin..
Yumurtlama gununu hesapla canim oyle iliskiye gir sende sorun yok esinde gittimi doktora
Evet canım bi nevi öyle oluyo benim arkadaşımda da herhangi bir sorun yoktu fitilleri kullandıktan sonra hamile kaldı sen bu ay 41 defa üst üste meryem süresini oku yanında bir bardak şu bulundur okuduktan sonra suyun yarısını kendin iç yarısını eşine bunu yap ve ALLAH A Tevekkul et inanarak için ALLAH kulunu yanliz bırakmaz namazlarinida ihmal etme bende bu ay reglim bitsin böyle denicemYok esim gitmedi. Doktor henuz 7 ay bebek olmuyor diyemem bunun icin erken bi sure. 1 seneden sonra bakariz ilac yazmiyorum dogal yontemle kal 1 sene deneyin dedi. Sadece fitil verdi akintim oldugu icin . Yumurtlama gununu hesaplycam evet baska caresi yok bu ay deniycem onu. Ama fitil icin herkes orayi temizliyoe bir nevi yikiyor o yuzden sorun yoksa fitilden sonra hamile kalabilirsin dio bunun dogrulugunu cok merak ediyrum
Daha cok diyolar ama kaliteleri orta kalitedeymis hep canim 2 denemede negatif oldu. Sali gunu transferim var insallah olacak hayirlisiyla bu sefer.. sanada bol sanslar hayirlisini dileyecegim senin icinde canim. Insallah hayirlisiyla pozitifle sonuclanir. Saglikla sihhatlede kucagina almayi nasip eder AllahımPkolulerin tupte sansi daha cokmus doktorlar oyle diyor insAllah bu sefer olur canim.. bende p.tesi ikinci aşılama mi olucam
Evet canım bi nevi öyle oluyo benim arkadaşımda da herhangi bir sorun yoktu fitilleri kullandıktan sonra hamile kaldı sen bu ay 41 defa üst üste meryem süresini oku yanında bir bardak şu bulundur okuduktan sonra suyun yarısını kendin iç yarısını eşine bunu yap ve ALLAH A Tevekkul et inanarak için ALLAH kulunu yanliz bırakmaz namazlarinida ihmal etme bende bu ay reglim bitsin böyle denicem
InşaALLAH canım eşin neyin olduğunu bildikten sonra baskalari ne dusunmus ne düşünür takma RABBIM isteyen herkese nasip eder insaALLAH bizi içimizde bu hasretle bırakmazSagol canm ins deniycem o zmn bu soyledigini namazlarimi kiliyorum valla ins kismet bakalm umarim olur ya 2 senelik evlym 7 aydir bebek istiyoruz oncesinde vajinismusdm herkes kisir saniyor beni. Bilmiyorlar ki 1.5 sene esimle iliski yasayamadim
InşaALLAH canım eşin neyin olduğunu bildikten sonra baskalari ne dusunmus ne düşünür takma RABBIM isteyen herkese nasip eder insaALLAH bizi içimizde bu hasretle bırakmaz
Sıkıntı stres yapma oluruna bırak aklına getirmemeye çalış olur insaALLAH amin aminIns canim cok uzun bi skntidan cktm simdi tekrar bebek olmuyor diye bir skntiya girmekten korkuyorum Rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar versin hepimize