- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.721
Yok gelmiyo benim adetim de düzenli bitek çocuk olmuyo yok yani 6 aydirProlaktin gebeliğe engel, süt geliyor mu göğsünüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gelmiyo benim adetim de düzenli bitek çocuk olmuyo yok yani 6 aydirProlaktin gebeliğe engel, süt geliyor mu göğsünüzden
Slm arkadaşlar bende pko luyum bizde 3 yıllık eviliyiz ve bebşimiz hala yok. bu ay adetime 1 hafta kala 3 gün boyunca hafif penbe ve kahve rengi az az akıntım oldu. bu ilişkiden sonra başladı sonra bitti. kasıklarımda ağrı da var ama adet günüm geldi hala adet olmadım. böyle olan var mı yandımcı olur musunuz ?
Merhaba
Benimde çocuğum olmuyor. 1,5 yıldır evliyim ve korunmadık. Genç kızlığımdan beri adet göremiyordum. Çok doktorlara gittim hepsi polikis over teşhisi koydu. bekarım diye doğum kontrol haplarıyla adet görmemi sağladı. Evlendikten sonra doktor prolaktinin yüksek olduğunu bu yüzden adet göremediğimi kistlerimin küçük olduğunu adet görmeme engel olmadığını söyledi. Bir haftalık ilaç tedavisiyle prolaktini düşürdü. 7 aydır duphaston ve folikasit kullanıyorum ama olumlu bir sonuca varamadık. Doktora tekrar gittiğimde senin yumurtalıkların çalışmıyor yumurtalık tedavisi uygulayalım bir daha ki gelişine dedi. Aynı doktor önceden anlamadı mı yumurtalığın çalışmadığını doktora güvenim kalmadı. Doktoru değiştirsem mi diye düşünüyorum. Benimle benzer rahatsızlığı olan var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba cnm bende pkoluyum .. tedavi görüyormusun zamaninda geliyormu hep adetin cünkü normalde pkonun baslarda gelen sorunu düzensiz adettir ya hic gelmezz aylarca yada gec gelir .. ??Slm arkadaşlar bende pko luyum bizde 3 yıllık eviliyiz ve bebşimiz hala yok. bu ay adetime 1 hafta kala 3 gün boyunca hafif penbe ve kahve rengi az az akıntım oldu. bu ilişkiden sonra başladı sonra bitti. kasıklarımda ağrı da var ama adet günüm geldi hala adet olmadım. böyle olan var mı yandımcı olur musunuz ?
Bence sen direk doktor degistir cnm bu hastalikda zaten yumurtlama olmuyor .. bunu bastan ultrasonda görmesi gerekiyordu .. ki görmemesine gerek yok bile.. bazi doktorlar böyle iste uzattikca uzatiyorlar aynisini bendede olduu . Simdi allaha sükür yeni doktora gittim bi ay önce vebu ay yumurtlamam olduu hic olmadigi haalde .. ve hala tedavi görüyorum. Her hafta ultrasonla bakiyor . Zaten bu hastalikla hamile kalmak zor tabi hersey allahtan .. tedaviyi uzatmamak gerekiyor .. yas ilerledikce hersey daha cok zorlasiyor .Merhaba
Benimde çocuğum olmuyor. 1,5 yıldır evliyim ve korunmadık. Genç kızlığımdan beri adet göremiyordum. Çok doktorlara gittim hepsi polikis over teşhisi koydu. bekarım diye doğum kontrol haplarıyla adet görmemi sağladı. Evlendikten sonra doktor prolaktinin yüksek olduğunu bu yüzden adet göremediğimi kistlerimin küçük olduğunu adet görmeme engel olmadığını söyledi. Bir haftalık ilaç tedavisiyle prolaktini düşürdü. 7 aydır duphaston ve folikasit kullanıyorum ama olumlu bir sonuca varamadık. Doktora tekrar gittiğimde senin yumurtalıkların çalışmıyor yumurtalık tedavisi uygulayalım bir daha ki gelişine dedi. Aynı doktor önceden anlamadı mı yumurtalığın çalışmadığını doktora güvenim kalmadı. Doktoru değiştirsem mi diye düşünüyorum. Benimle benzer rahatsızlığı olan var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Cnm hic umutsuzluga kapilma hersey allahtan üzülmee. Yine bak düzenli adetin geliyor adet düzensiz olunca insan iyce cildiriyor . :) allah büyük insallah hepimize nasip eder ..bende sürekli takip eden ama arada yazanlardanım bu ay yine olmadı adet oldum çok üzgünüm iyice umutsuzluğa kapıldım hiç olmıcak mı diye düşünüyorum Rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz tedaviye devam sabırla
Cnm hic umutsuzluga kapilma hersey allahtan üzülmee. Yine bak düzenli adetin geliyor adet düzensiz olunca insan iyce cildiriyor . :) allah büyük insallah hepimize nasip eder ..
Insallah bende 7 aydir aynisini yasiyorum o yüzden seni cok iyi anliyorum :) ama inankii hic unmadigimiz an olucak insallah ümitli olunca nedense olmuyor .. herseyin hayirlisiiÖyle herşey Rabbimden ama sanki bu ay olucak gibiydi adet olduğumu görünce yıkıldım çarşamba yine doktor yolunu tutucam bakalım herşey kısmet ama bir an önce gelseler bebişlerimiz
Insallah bende 7 aydir aynisini yasiyorum o yüzden seni cok iyi anliyorum :) ama inankii hic unmadigimiz an olucak insallah ümitli olunca nedense olmuyor .. herseyin hayirlisii
Tabi canım ben 3 yıl içerisnde gerkli tüm tedavileri gördüm ama sonuç vermedi doktor en sonunda rahim filmi verdi. benimde adetim cok düzensiz oluyor evet ama ben birkaç bitki kullanmıştım o yüzden aylardır heray adet görüyorum.Merhaba cnm bende pkoluyum .. tedavi görüyormusun zamaninda geliyormu hep adetin cünkü normalde pkonun baslarda gelen sorunu düzensiz adettir ya hic gelmezz aylarca yada gec gelir .. ??
Yerleşme kanaması adet gününde veya adet döneminde olmuyor mu? bir hafta önce olması çok erken olur.zaten hamile olduğumu düşanmüyorum bir belirti yokCanım yerleşme kanaması olabilir, adet günün de gelmiş hala olmamışsın. Bir test yap bence :)
Yerleşme kanaması adet gününde veya adet döneminde olmuyor mu? bir hafta önce olması çok erken olur.zaten hamile olduğumu düşanmüyorum bir belirti yok
İnşallah öyledir canım yaYerleşme kanaması adetten 1 hafta öncesinde ya da adet gününde olur.
Yerleşme kanaması çoğunlukla adete 10 gün kala olur. 14 gün kala yumurtlama, 4 gün sonra da yerleşir ve artık kan tahlilinde kendini göstermeye başlar. Adet döneminde lekelenme olabilir hatta bu birkaç adet dönemi boyunca olabilir, bütün adet belirtilerini görebilirsin. En sağlamı tahlil yaptırarak kesin sonuca ulaşmak ki inşallah pozitif sonuç alırsınız :)Yerleşme kanaması adet gününde veya adet döneminde olmuyor mu? bir hafta önce olması çok erken olur.zaten hamile olduğumu düşanmüyorum bir belirti yok
Bu geniş bilgi için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) ama dün gece test yaptım negatif çıktı malesef (Yerleşme kanaması çoğunlukla adete 10 gün kala olur. 14 gün kala yumurtlama, 4 gün sonra da yerleşir ve artık kan tahlilinde kendini göstermeye başlar. Adet döneminde lekelenme olabilir hatta bu birkaç adet dönemi boyunca olabilir, bütün adet belirtilerini görebilirsin. En sağlamı tahlil yaptırarak kesin sonuca ulaşmak ki inşallah pozitif sonuç alırsınız :)
Nasip ve hayırlısıyla tez zamanda pozitif olur inşallah :)Bu geniş bilgi için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) ama dün gece test yaptım negatif çıktı malesef (