- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.681
keşke canım amainsallah yerlesme kanamasidir
Ağrılar ve kramplar adet gibi hayırlısı Allah bilir Allahınnasip ettiğinden ileri yol gitmiyor
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke canım amainsallah yerlesme kanamasidir
Yerleşme kanaması olabilir bence dikkat et kendine gebe olabilirsin. İçimden öyle geçti.Merhaba kizlar
Gecen ay hsg cektirmistim bu ay adetim bikac gun gecikti bugun geldi ama bu degisik . Ilk kahverengi gibiydi sonra acik pembe gibi sonra acik kirmizi renk gelmeye basladi bir pecete dolusu hepsi sonra durdu . Kasik agrim sancim falanda olmadi . Hsg den dolayi mi boyle oldu yerlesme kanamasi olamaz dimi
Ayy insallah oyledir canim ama bilemedim yarina kadar devam etmezse kanama bi test alip yapim..Yerleşme kanaması olabilir bence dikkat et kendine gebe olabilirsin. İçimden öyle geçti.
Bugün gittim yarın kan aliyrz dedi yarına kaldı insaAllh yarın gdp vercm 2 güne de sonuçlar cikackCanım kan verdinmi çok merak ediyorum sonuçlarınızı
İnsaAllh vrdr canimminsallah gulum benim insallah tam 15 gunum olsun yine yaptiricam icimde bi his var hamile olmasam goguslerim buyumez belim agrimaz bence suan olusma asamasinda icimde oyle bi his var 10 gun geciktim cunku
merhaba avon krem el kremı mı kullandınız ? 6 ayı gecmısse bence bir doktora görün canım ama kremle ılgili bir durum yoktur bence bazen nedensız yerede hamıle kalmak guclesıyor... ama 6 ay bitmişse doktor tavsıyesı almanızda fayda varKızlar yardimmm. 6 aylık evliyim hiç korunmadim evliliğimizin ilk ayı bi ay boyunca ilişki de avon krem kullandık acaba buyüzden mi olmuyo ki lütfen biriniz cvp yazsın
canım enfeksiyon önemli guvendıgın bır doktora gıt. emfeksıyon varsa dedıgı tedavıyı mutlaka uygula. buarada el kremı tarzı seyler kullanmayın ozel kremler var onlardan alın grekırse.Evet avon el kremi kullandık 2 doktora gittim bu enfeksyon var dedi diğeri yok dedi moralim çok bozuk ya
canım zaten bebeğinin olmaması onunla kaynaklı birsey değil. ama enfeksıyona neden olabılıyor. yanı 6 ay denıyorsunuz daha basında sayılırsınız. kadın dogumcu ıle konus belkı yumurta takıbı onerır klomen verırı. eşinin sperm durumuna bakılır... ama bunlar ıcın ne kadar sure denemenız lazım normal sartlarda bılmıyorum.Ayy ne bilim arkadaşlarım kullanmış ama onların bebekleri oldu bisey olmaz sandım
Prolaktinim de yüksek doktor büyük ihtimalle buay düşer dedi bu krem meselesini doktora sormadım kızar diye kimseye soramiyodum buraya yazdimcanım sağolun cvp verdiğiniz içincanım zaten bebeğinin olmaması onunla kaynaklı birsey değil. ama enfeksıyona neden olabılıyor. yanı 6 ay denıyorsunuz daha basında sayılırsınız. kadın dogumcu ıle konus belkı yumurta takıbı onerır klomen verırı. eşinin sperm durumuna bakılır... ama bunlar ıcın ne kadar sure denemenız lazım normal sartlarda bılmıyorum.
Yarın da yapsanız sonuç belli olur. 5 gibi yada 1,25in üstünde bir değer çıkarsa hamilesiniz. 1,25te fena bir değer değil. Acilden yaptırın, yarım saatte sonuç elinizdeAy hadi inşallah haftaya alırsın müjdeli haberi
Prolaktin gebeliğe engel, süt geliyor mu göğsünüzdenProlaktinim de yüksek doktor büyük ihtimalle buay düşer dedi bu krem meselesini doktora sormadım kızar diye kimseye soramiyodum buraya yazdimcanım sağolun cvp verdiğiniz için
Bana öyle geldi. Bugün yaptırmadıysanız bile yarın baktırın netleşir. Gün aşırı iki katına çıkar. Artmışsa bellidir. Bir hafta ne diye bekleyeceksinizsence 1.25 biseylerin olustugu anlamina mi geliyor