- 4 Aralık 2015
- 305
- 162
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.741
Duymadım neymiş acaba araştırmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de de leke ve ağrı olmuştu ilk gebeliğimde hasta olacam sanmıştım. O yüzden yorma kendini ve bir an önce tahlili öğrenmeye bak inşallah kimyasal gebelik değildirKizlar merhaba benimde 1 kimyasal gebeligim var simdiyse adetim 4 gun gecti idrarda baktim cok cok silik cizgi cikti heveslendim ama adet sancisi gibi sanci basladi ve kahverengi akintim var adetim olesine duzenlidir ki resmen saatleri bile sasmaz o derece simdi kan verdim aksama sonuc cikacak bazilarida yerlesme kanamasidir o diyor kafam cok karisik
Ayyyy ne guzel soledin oleee tesekkur ederim.....kendimi cok kaptirdim Allah hayirlisini versin tabikiii amaaa annemleri kvalidemleri ole heveslendirdimki nasil yokmus dicem bilmiyorum insBen de de leke ve ağrı olmuştu ilk gebeliğimde hasta olacam sanmıştım. O yüzden yorma kendini ve bir an önce tahlili öğrenmeye bak inşallah kimyasal gebelik değildir
yasendeki leke hafifmiydi bendeki lekeyi gecti parcamsi hafif kirmiziyla birlikte kahverengi gelio catlicam merakkktan kasik agrisi ile birlikteBen de de leke ve ağrı olmuştu ilk gebeliğimde hasta olacam sanmıştım. O yüzden yorma kendini ve bir an önce tahlili öğrenmeye bak inşallah kimyasal gebelik değildir
Bu olayın üzerine 2 seneden fazla geçti. Fakat tamamen hasta olacağımı düşünmüştüm. Sonra devamı gelmeyince birkaç gün sonra test yaptığımda çıkmıştı. Gebeliğinde adet olan insanlar bile var. Sonuçta testte çıkmış. Ama dikkatli ol derim ve stres yapma. Test sonucu çıkmadı mı? Hastanenin sitesinden yada e nabızdan öğren merakın dinsinyasendeki leke hafifmiydi bendeki lekeyi gecti parcamsi hafif kirmiziyla birlikte kahverengi gelio catlicam merakkktan kasik agrisi ile birlikte
Bu nasıl iş? İlçede yaşıyorum gidiyorum acile, yarım saate bilemedin 1 saate alıyorum sonucuYok cikmamis yaaa ozel bir tip labaratuarinda yaptirdim saat 1 de verdim kani anlamadim evet yaaa idrarda cikti amaa insallah oledir ilk bebegim ve acaip heyecanliyim insallah uzulmem cok tesekkur ederim
Bilmem nirmalde ozel hast de yarim saatte cikior ama bu tip merkezi vermiyor hemde ist un gobegi yakinimda oldugu icin bunu tercih ettimBu nasıl iş? İlçede yaşıyorum gidiyorum acile, yarım saate bilemedin 1 saate alıyorum sonucu
Gecmis olsun canim. Rabbim tez zamanda bebeklerimizi hayirlisiyla versin kucaklarimiza insallah.Kizlar benimkide kimyasal gebelikmis ve kaybettim
Rabbim sabrını versin. Düşüğün kıçı içindedir derler, inşallah öyle olur. Soğan kürü yapın yada hayıt otu kullanın ve tabi folik asit alarak çalışmalara devam. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip olur... :)Kizlar benimkide kimyasal gebelikmis ve kaybettim
Devletteki ve ozeldeki tup bebekte kullandim 5 gun yumurta buyutme ve kalitesi icin.devaminda igne kullanildi tupbebekler negatif sonuclandi.herkeste boylevolacak diye birsey yok yalniz moral bozmaArkadaşlar Merhaba bişey sormak istiyorum femara kullanan varmı aranızda varsa ne gibi sonuçlar aldınız