- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.701
oylemi diyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gebelik geçirdim. Hep riskli olduğu için günaşırı tahlil yapılırdı. 2 katına yükselmesi beklenirdi hep. O yüzden 1 hafta hergün stres yaşayacağına yaptır derimumutlanmak istemiyorum bebegim ya yukselirmi dersin
Neden acilden yaptırıyordunuz? Her defasında giderim acile beta HCG baktıracam deyip. En en geç 2 saate sonuç alırım, bazen yarım yada 1 saatevalla msjini gordukten sonra hemen randevu aldim insallah yukselmistir
Rabbim hayırlı kalbindeki sonucu versin. İnşallah olumlu sonuç alırsın... :)ama haklisin acile gidiyim ya cok mantikli iptal edeyim
Bebeğiniz oldu mu pekiamin insallah canim. bak yeni evli bir ciftin ilk 6 ah korunmadan cocuk sahibi olamiyosa infergelitehe bas vurmasi gerek bence cunku rahimin filmini tuplerini falan cekiyolar ona gore tedavi yada muane ediyorlar gec olmasin senin icin soyluyorjm ben cok sabirsizdim o konuda :) tuplerimden biri kapali cikti pco cikti
Tebriklerrrr canım. Kaç ayda hamile kaldın. Sorunlar varmış cunku Öyle yazmışsın. Nasıl oldu neler yaptın hamile kalmak için tedavi vs. Yardımcı olur belki bize dehamileyim suaanda gulum
Canımm çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah kese göründü mü canımyani suanda bir iki damla kan geliyo herlesme kanamasi diye dusunuyorum