- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.641
Neler yaptın ben sadece soğan kürü yaptımvalla gulum ben bu ay cok sey yaptim hamile kalmissamda o sayededir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yaptın ben sadece soğan kürü yaptımvalla gulum ben bu ay cok sey yaptim hamile kalmissamda o sayededir
Oo maşallah inşallah olur canım gecikme de var hamilesindir inşallah ben incir kürü yapamıyorum prolaktin yüksek hayıt otuna başlıcam adet olunca ki inşallah olmamsogan kuru jncir kuru progestron folik asit ve klomen kullandim
insallah vardir bilmiyorum goghslerim buyudu belimde agriyo insallah vardir yarin gidiyorum hastaneye artik umudjmu kaybettim
Haberdar et mutlaka canım inşallah pozitif çıkarinsallah vardir bilmiyorum goghslerim buyudu belimde agriyo insallah vardir yarin gidiyorum hastaneye artik umudjmu kaybettim
İnşallah ama hamile gibi değilim yani bilmiyorum ama Allah bilir artık ne diyelim test yapmıcam beklicem sabırla negatif çıkınca kendimi çok yıpratıyorum sen evde test yaptınmuinsallah olmazsin yaa yarin hayirli haberler alalim insallah
Klomen ilacı nedir ne işe yarar adını çok görüyorum ama dr bunu ne için veriyor bana böyle bi ilaçtan hiç bahsetmedidaha demin yaptim negatif cikti benjm idrarda cikmiyo nedense
Amin cnm ya inşallahİnşallah adet olmazsın canım hayırlı olan zaman bu zamandır allah büyük
Yok bana hiç vermedi ilaçsız hamile kalırsın sen çok büyük sıkıntın yok dedi geçen yıl kimyasal gebelik oldu Mart da da dış gebelik ama klomenden hiç sözetmediklomen bebek icin tedavi goren anne adaylarina verilir ilk 3 ay. adetin 5. gunu icmeye basliyosun 5 gjn icip birakiyosun. yumurtaliklari buyutuyo 22 mm kadar gebelik olussjn diye sana hic vermedilermi
Klomen hormon ilacı galiba yumurta geliştirdiğine göre öyle anladım ama ben prolaktin için hormon ilacı alıyorum zaten onun için ekstra hormon vermek istemedi galiba bunjda kesecek normale döndü çünküo ne sacmalik ona bakarsan bizimde kari koca biseyimiz yok ama veriyor sonucta cocuk istiyosun o nasil bi doktor oyle