- 6 Şubat 2015
- 68
- 15
- 18
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.821
Ben msjinizi okudum rahimde nasil bir egrilik varbi benim rahmim iki tane gibi ortasinda perdedem dolayi doktorum bana ameliyatla o perdeyi alacagini soyledi bu ay ben hala adet olmadim bugun 14. Gunum oldu geceli kan testi yaptimd 4 gun once 0.71 cikti hala adet olmadim ama belirtide yok hic bi sekilde adrt sokturucu kullanicam bu gidisle sanirim hamilelik yoksaBende ebeye gittim rahimin egri dedi bi ilaç koydu Rahime 5 gün kaldı ama inanılmaz kahve rengi akıntım oldu adet gibi. Sonra rahimi düzeltti ama çok acı vericiydi sonra tekrar o ilaçtan koydu Rahime. 5 gün daha kaldı sonra çıkartıp attım yünün içinde ilaç varmış yağlı birşey ama rahimi düzeltti ilacı koydu rahime ayağa kalktım sanki bi bardak su aktı benden. Yine kahve rengiydi akıntı. Bakalım bu ay olur dedi bekliyoruz 6 temmuz adet günüm beklemedeyim yani. Ama ebe dedi ki rahim ters yani çangal gibi olduğu için eşinin menisi spermi yani hiç yumurtalarına ulaşamamış dedi bakalım ne denli doğru bu durum temmuzda görücez Hüyük bi ihtimalle hamile kalacaksın dedi.
Sizin galiba rahim anormallikleri gurubunda olan bi problem benim de arcuate uterus ama doktor gebelik oluşmasında da sonrasında da problem olmaz dedi. Ben ebe kadına gittim o bana rahim eğriliğin var dedi yani rahimin ağzı yukardan geri dönmüş bu şekilde sperm kanallara geçip yumurtaya ulaşamaz dedi. Artık ne kadar doğru bilemem onu bu ay gebe kalırsam doğru olduğunu öğrenicem herşeyin hayırlısı olsun. Ama ebeye inanmaya başladım çünkü eşimde problem yok benimde Hsg çekildi , hormon testi yapıldı , yumurta rezervlerine bakıldı , hiç bi problem yok açıkçası hatta yumurtam çok iyi hiç ilaç kullanmadan bile yumurtam 21 ml olabiliyor çatlıyorda ama gebelik oluşmuyor açıkçası.... Dediğim gibi herşeyin hayırlısı. Önceden çok takıyordum bu ay hiç takmıyorum valla olursa olur olmasa da yapacak birşey yok hayatımı keder içinde yaşamak istemiyorum bi probleme takılıp eşimi de kendimi de yıpratmıycamBen msjinizi okudum rahimde nasil bir egrilik varbi benim rahmim iki tane gibi ortasinda perdedem dolayi doktorum bana ameliyatla o perdeyi alacagini soyledi bu ay ben hala adet olmadim bugun 14. Gunum oldu geceli kan testi yaptimd 4 gun once 0.71 cikti hala adet olmadim ama belirtide yok hic bi sekilde adrt sokturucu kullanicam bu gidisle sanirim hamilelik yoksa
Allah hepimizin gonlune gore versin bugun gittim doktora adet olmadim diye gebelik yokmus bana adet olayim diye estrofem verdi kullanicam 10 gun boyunca ilac bittikten sonra 10 gun daha bekliycem yine adet olmazsam tekrar gidicem insallah sorun cikmaz cunku ameliyat olucam rahimdeki perdeyi alicaklar insallah hamilesinizdir sizdeSizin galiba rahim anormallikleri gurubunda olan bi problem benim de arcuate uterus ama doktor gebelik oluşmasında da sonrasında da problem olmaz dedi. Ben ebe kadına gittim o bana rahim eğriliğin var dedi yani rahimin ağzı yukardan geri dönmüş bu şekilde sperm kanallara geçip yumurtaya ulaşamaz dedi. Artık ne kadar doğru bilemem onu bu ay gebe kalırsam doğru olduğunu öğrenicem herşeyin hayırlısı olsun. Ama ebeye inanmaya başladım çünkü eşimde problem yok benimde Hsg çekildi , hormon testi yapıldı , yumurta rezervlerine bakıldı , hiç bi problem yok açıkçası hatta yumurtam çok iyi hiç ilaç kullanmadan bile yumurtam 21 ml olabiliyor çatlıyorda ama gebelik oluşmuyor açıkçası.... Dediğim gibi herşeyin hayırlısı. Önceden çok takıyordum bu ay hiç takmıyorum valla olursa olur olmasa da yapacak birşey yok hayatımı keder içinde yaşamak istemiyorum bi probleme takılıp eşimi de kendimi de yıpratmıycam
İnş cnm ama senin onproblem hallolursa emin olun sizin gebelik oluşur. Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah hepimizin gonlune gore versin bugun gittim doktora adet olmadim diye gebelik yokmus bana adet olayim diye estrofem verdi kullanicam 10 gun boyunca ilac bittikten sonra 10 gun daha bekliycem yine adet olmazsam tekrar gidicem insallah sorun cikmaz cunku ameliyat olucam rahimdeki perdeyi alicaklar insallah hamilesinizdir sizde
Bu ilaçlar bazi kisilerde yapıo cnm kist bende senin gibi hizlandirmak için vermişti doktor kullandım ilk kullandığımda kist yapti sonra doktor ilaç verdi adet oldum çözüldü kist sonra bi kac kez daha kullandım klomen çatlama iğnesi yapmadı bida kist şimdi bıraktım kullanmıyorum fazla kullanmakta iyi değilmişArkadaşlar yeni uyeyim bana bir fikir verin.30 yaşındayım 13 aylık evliyim hiç korumadım. Bebek istediğiniz için doktora gittim. Elinin sperm test sonucu iyi çıktı. Benim hormon tahlillerim progesteron tahlilin çok iyi cikti.Hatta rahim filmi çekildim tüpler açık sorun yok.Doktor yınede klomen diye bir hap basladı yumurtlama sorunum olmadıgı halde gebeliği hızlandırır dedi.hap bitti kontrole gıttm adetin 10.gunu 5 yumurta 20mm 17mm 15 mm 13mm gibi doktor çok iyi tepki vermiş vücut dedi. Şimdi adetım 4 gun gecti tekrar doktora gittim özel hastane doktorum izinliymiş başka doktora göründüm hap ben de4 cm kist yapmış. Haftaiçi adet olmazsanız tekrar kendi doktorunuza gelirsiniz dedi bide kan tahlili o da pztesi çıkcak. Benm doktorum hiç kist gibi yan etkiden bahsetmedi.bilseydim kullanmazdım .bide 2damla koyu kahve akinti geldi 2. Gecıkme gunu. Ben simdi napayım doktorumumu değiştireyim cok uzun oldu ama hiç bişeyim yokken kist cıktı cok üzgünüm
bat oldum ablacım 24 haziran da...sonraki ay 23 temmuzHamilelik Takvimi
@bebeem-------------------13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
@tm26----------------------3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
@umutbitmz--------------17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
@aysima00----------------24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@esoes1919---------------21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
@zeynepsibel-------------9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@emine sabrim --------------------------------------- İyi ki doğdun Prens Berat Ömer 21 Mart 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Kara_bocugum88 ----3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
@Sirinemm_lina --------22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
@ftsch---------------------15 Aralık-23.deneme Prenses Gökçe Hatunu bekliyoruz
@yaren92 -----------------04 Mart-17.deneme Prens Doğan Alpbekliyoruz
@Ezra35 ------------------02 Mart-16.deneme Cinsiyetinibekliyoruz
@kiymetlimiz ------------10 Mayıs-36.deneme Cinsiyetinibekliyoruz
@ilfa53 --------------------11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
Sonsuz_umut ------ ---18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
@Karadut41 -------------28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
@Pembe-beyaz ---------10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@Kilim ve tohum -------14 Nisan-19.deneme Çalışmalara devam
seyyav --------- ---08 Mayıs-12.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09-----------------29 Mayıs-25.deneme Çalışmalara devam
@nurun_ala_nur ------11 Haziran-23.deneme Prensesini bekliyor
@amelia2 ----------------25 Haziran-6.deneme Çalışmalara devam
Amine45 ------- ---26 Haziran-20.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta -- ---06 Temmuz-38.deneme Kün Fe Yekün
@mdk35-------------------09 Temmuz-38.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
citlembik1994 ----- ---12 Temmuz-25.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
Görüşme nasıldıKızlar günaydın hepinize, ben Mustafa beyden nisan ayından bu yana gün bekliyordum bugün görüşmem var nihayet. Erken menapoz teşhisi koyulmuştu nisan ayında ve yasım 38 yumurta rezervim de az. İnşallah iyi geçer görüşmem(
Görüşme iyiydi ama benim yumurtalar kötüydü. Çok kötüyüm ve çaresizGörüşme nasıldı
Ümidini yitirme. Her an herşey olabilirGörüşme iyiydi ama benim yumurtalar kötüydü. Çok kötüyüm ve çaresiz(
Sağol Can'ım ama Ben de bu şans varken o herkese olabılecek mucizeleri beklemiyorum.. Pes ettim ben.Ümidini yitirme. Her an herşey olabilir
Benim durum da iyi değil. Ama ben ümitsiz olmadım. Demekki şimdilik zamanı degil.Sağol Can'ım ama Ben de bu şans varken o herkese olabılecek mucizeleri beklemiyorum.. Pes ettim ben.
Kısmet artık cnm.... Bişey diyemiyorum.Benim durum da iyi değil. Ama ben ümitsiz olmadım. Demekki şimdilik zamanı degil.
benim de 19. denemem bugün hüzünle sonuçlandı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?