- 12 Haziran 2016
- 605
- 739
- 28
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.781
adetinin kaçıncı günü ilk kanı vermiştin canım belirtin felan varmıydıCanım inş Allah hepimize sağlıklı bebekler verir klomen tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetinin kaçıncı günü ilk kanı vermiştin canım belirtin felan varmıydıCanım inş Allah hepimize sağlıklı bebekler verir klomen tavsiye ederim
ayy canım çok heyecanlandım ya bende klomen içtim seni yoruyorum ama ilişkiniz gün aşırımı oldu bizm öyle ağrın felan varmıydı merak ettim beni aydınlat canımYok iğne olmadı sadece hap
2-3gun gecmıs sayıyorum cumartesıyı ogun 56 cktı 2 gun daha sonra beta hcg 129 benim adet gecıktı iki damla çok koyu kahve rengi leke geldıadetinin kaçıncı günü ilk kanı vermiştin canım belirtin felan varmıydı
Doktora ayin sonunda gitmiştim ayın 1-3-5-7 tarihlerinde ilişki dedi. Eşimde ben de vardiyalı çalışıyoruz tarihlerin kimini kaçırıp bir sonraki gunu değerlendirdik.bide hap kullanırken karın ağrım olmuştu canım olur mu canim hiç sorun değil istediğini sorabilirsin ben de burdan hep okudum kafama takılanları sonra dayanamayıp üye oldum sormak içinayy canım çok heyecanlandım ya bende klomen içtim seni yoruyorum ama ilişkiniz gün aşırımı oldu bizm öyle ağrın felan varmıydı merak ettim beni aydınlat canım
sağol canımDoktora ayin sonunda gitmiştim ayın 1-3-5-7 tarihlerinde ilişki dedi. Eşimde ben de vardiyalı çalışıyoruz tarihlerin kimini kaçırıp bir sonraki gunu değerlendirdik.bide hap kullanırken karın ağrım olmuştu canım olur mu canim hiç sorun değil istediğini sorabilirsin ben de burdan hep okudum kafama takılanları sonra dayanamayıp üye oldum sormak için
Kisti olan ve kilolular diye biliyorum. Ama zarari yok. Kilolular icin insülin direncini dengeleyen madde var icinde. Eczaneye sor. Daha ayrıntılı bilgi verirİnfolic herkes kullanabikir mi canim
merhaba hoşgeldin listeye ekleyebilmem için kaç aydır gebe kalamadığını ve beklediğin adet tarihini bildirmen lazım güzelim banabenide ekleyin canım listeye
bana kaç aydır gebe kalamadığını ve beklediğin adet tarihini yazarmısın o zaman :)benide eklermisiniz..totem yapalım:)...
bilmem anlatabildim mi yaren92
dirilişten gidiyoruz şekerim gökçenin hatunuda ordanbir isimde değil anlaşıldı abla
evet bütün bunların hepsine bakıldı ve doktorum gayet normal dedi sadece d vitamini eksikliğim varmış onun içinde ilaç içtim.bugün eşim muayene oldu yarında sperm testi yaptırıcaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. ALLAH IM hayırlısını versin hepimize.. meraklardayım. inşallah kötü bişey çıkmaz.sizin durumunuz nasılCa
cannim esine sperm testi yapilirsa sonuc kesinlesir hormon testlerin mesela fshin amh nasul degerler
ne kadar güzel Allah bağışlasın sağ salim kucağınıza aldığınız günleride görün inşallahKizlar bugun doktor kontrolum.vardi doktor %90 ikiz dedi iki kese gorunuyor darisi hepinize insAllah Rabbim bu mubarek ay hurmetine hepinizin yuzunu guldurdun.insAllah
Allah razi olsunn...ne kadar güzel Allah bağışlasın sağ salim kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah
Canm laborauar kosullari iyi olan bi doktor tercigBende gözde hastanesinde mesut beyi duydum çok kararsızım bu ay. Artık yakın uzak farketmiyor bir noktadan sonra. Teşekkürler canım ümit beyide araştırıcam.
Benm sorun esimde canm azosperm esimevet bütün bunların hepsine bakıldı ve doktorum gayet normal dedi sadece d vitamini eksikliğim varmış onun içinde ilaç içtim.bugün eşim muayene oldu yarında sperm testi yaptırıcaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. ALLAH IM hayırlısını versin hepimize.. meraklardayım. inşallah kötü bişey çıkmaz.sizin durumunuz nasıl
BENDE SONUÇLARIN ÖYLE ÇIKMASINDAN KORKUYORUM AÇIKÇASI.. DERDİ VEREN ALLAH DERMANIDA VERİR ELBET.. İNSANIN CANI SIKILIYOR MORALİ BOZULUYOR AMA BİZİMDE SINAVIMIZ BU GALİBA..SABRETMEK..Bİ TEDAVİ ŞEKLİ DENİYORMUSUNUZ PEKİCanm laborauar kosullari iyi olan bi doktor tercig
Benm sorun esimde canm azosperm esim