- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.861
Benimde 4 sene oldu canım sizde bi sorun var mıydı pekiHayırlı olsun inşallah kucağına alırsın benimde dört buçuk yıl oldu tık yok senin sorunun varmıydı bi rahatsızlığın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 4 sene oldu canım sizde bi sorun var mıydı pekiHayırlı olsun inşallah kucağına alırsın benimde dört buçuk yıl oldu tık yok senin sorunun varmıydı bi rahatsızlığın
Evet canım sol tüpüm kapalıBenimde 4 sene oldu canım sizde bi sorun var mıydı peki
Tek tüple hamile kalinabiliyor canim benim de tek tüp kapalıve esiminde de sayi dusuk rabbim verdi tam iki yilda cok sükürEvet canım sol tüpüm kapalı
Benimde 1i yarım açılması için kesmiş dr diğeri tıkalı tüpümün hiç açamamışlar laparoskopi histeroskopi çikolata kisti karın içi organlarımın tümü yapışıkmış açıldı rahim içinde polipler kistler alınmış 7 kez ameliyat oldum . 2 tüp bebek denemem var oda olmadı. hala bekliyorum gebe kalmayı gerçekten çok zor bu durumEvet canım sol tüpüm kapalı
Evet cok zor tam iki yıl bekledim sizin ne kadar oldu?Benimde 1i yarım açılması için kesmiş dr diğeri tıkalı tüpümün hiç açamamışlar laparoskopi histeroskopi çikolata kisti karın içi organlarımın tümü yapışıkmış açıldı rahim içinde polipler kistler alınmış 7 kez ameliyat oldum . 2 tüp bebek denemem var oda olmadı. hala bekliyorum gebe kalmayı gerçekten çok zor bu durum
Bende iki yillik evliyim çocuğum olmadi çikolata kistleri yüzünden ama benim dayanlmaz ağrılarım oluyodu 11 gün önce ameliyat oldum amelyttan öncede tüp bebek denemistim senin kistlerin kac cmAynen cnm bende sana katılıyorum bende 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama henüz hamile kalamadim çikolata kistim var malesef ama doktorum kistlede hamile kalanlar var dedi
İnşallah cnm senindemi agrilarn cok oluyo kac senedir cocgn olmuyoçikolata kisti benimde başıma bela oldu, inşallah tedavi sürecim bittiğinde sağlıklı bir şekilde anne olabilirim.
Ne mutlu sana yüzün gülmüş inşallah bizde sevinirizTek tüple hamile kalinabiliyor canim benim de tek tüp kapalıve esiminde de sayi dusuk rabbim verdi tam iki yilda cok sükür
Üzülmemeye gayret et sabır ben de aynıyım eşimle imtihan oluyorum ailem le oldum imtihan hala da oluyorum. Bebeğim olmuyor onunla imtihan oluyorum kimse bilmez kimsenin içini Rabbim şifa versinBenimde 1i yarım açılması için kesmiş dr diğeri tıkalı tüpümün hiç açamamışlar laparoskopi histeroskopi çikolata kisti karın içi organlarımın tümü yapışıkmış açıldı rahim içinde polipler kistler alınmış 7 kez ameliyat oldum . 2 tüp bebek denemem var oda olmadı. hala bekliyorum gebe kalmayı gerçekten çok zor bu durum
İnsallah insallah rabbim tez vakitte nasip etsin insallahNe mutlu sana yüzün gülmüş inşallah bizde seviniriz
Tüp Bebek yaptırtıcaz bu adetimde başlıyoruz işte nasipİnsallah insallah rabbim tez vakitte nasip etsin insallah
Hayirlisi olsun canim Rabbim tek seferde nasipTüp Bebek yaptırtıcaz bu adetimde başlıyoruz işte nasip
İnşallah canim kendi nefesim den önce benim durumumda olanlara istiyorum inşallah gerçekten. Herkesden duaların ı bekliyorum beş yıl oldu hala bi tık yok çok zor bir süreç bizler için insanlar çok acımasız bu konularda yaşım 26 sanki 46 gibi hissediyorum tarifi çok zorHayirlisi olsun canim Rabbim tek seferde nasip
etsin ins darisi bizlere :/
Bizim de imtihanimiz boyle işte vakti gelince Rabbim verecek insAllah yas acisindan benden kucuksun ben 29 canim bende hep dua ediyorum hayirlisi artik nasip kismet :/İnşallah canim kendi nefesim den önce benim durumumda olanlara istiyorum inşallah gerçekten. Herkesden duaların ı bekliyorum beş yıl oldu hala bi tık yok çok zor bir süreç bizler için insanlar çok acımasız bu konularda yaşım 26 sanki 46 gibi hissediyorum tarifi çok zor
Evet cok zor tam iki yıl bekledim sizin ne kadar oldu?
Olur insallah4 sene oldu canım