- 17 Nisan 2016
- 43
- 34
- 3
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.361
Geçen ay laparoskopi oldum canım bekleme dönemindeydik yeni başladık çalışmalaraCok tesekkur ederiz senin de anneler gunun kutlu olsun canim. Uzuuun zamandir yoktum buralarda ama ne yapip ne ettigini merak ettiklerimden birisin. Ben bu ay 2. Kez klomen ve catlatma ignesi kullandim, bekleme asamasindayim. Sen nasilsin?
bende olmuştu hatta namaz kılamaz hale gelmiştimKizlar hayit tohumu yapiyorum bas donmesi oluyor bende sizde oldumu hic
Bende kullanıyorum bir haftadır olmadı.. Gerçi ben yatmadan önce içiyorum belkide o yüzden yapmıyor bendeKizlar hayit tohumu yapiyorum bas donmesi oluyor bende sizde oldumu hic
Canimm vakit kaybetmeden.doktora git ciddiyette yol.acabilir,Arkadaşlar size acil birşey sorcam ne olur yardım. Benim dusuk yapalım 1 hafta oldu beta hcg 61 şuanda. Kanama ağrı kesildi idrar yollarinda Sanirim enfeksiyon çıktı beliminağrısından duramıyorum yanıyorum hiç iyi değilim acile gitti birileri yazdı benim gibi olan varmı nolur yardım dusukten sonradoktora gidemedim
Titriyor m
erhaba kızlar 3 buçuk yıldır evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz ama malesef hamile kalamadımdoktora gittik Bi sorun yok. Klomen kullanıyorum 5 aydır falan. Çatlatma iğnesi yapmıyor doktorum çatlamanda sorun yok diyor. Bu arada 26 yaşındayım. Şu an adetime 1 hafta var. Kasık Ağrı'larım var özellikle sol kasık. Dün feci bir bel Ağrı'sıyla uyandım ama bugün geçti gibi. İnsan buna üzülür mü üzülüyo işte :) bide dün içimde Bi alev topu var gibiydi. Bugün oda geçti gibi :)) sadece solkaşığımda arada sancı gibi ağrı gibi Bi his var. Ne dersiniz olmuş mudur sizce?
Gittim canım gittim enfeksiyon var bakteri var fln yeni düşuk yaptim ya ondan herhaldeCanimm vakit kaybetmeden.doktora git ciddiyette yol.acabilir,
İnşallah canım benim herkese :) ama bugün de idrar yollarımdan sıkıntılıyım enfeksiyon var herhalde hayaller suya düştüİnşallah olmuştür. Allah gönlüne göre versin.
Biraktim yarida ya coota istemistim kullanmayibende olmuştu hatta namaz kılamaz hale gelmiştim
Ama kurde sabah aksam diyor bende bi defami icseydimben de 20 gündür günde bir kez içiyorum ama bende de baş dönmesi yapmadı
herkese merhaba buradan hergün araştırırdım ve yazacaklarım da sizlere umut olsun istiyorum. ilk hamileliğimde kalbi atmadı ve alındı bebeğim kan pıhtılaşması varmış meğer bende kürtajdan sonra hep 45 günde adet oldum ki bir de polikistik over çıktı tam uzun süre hamile kalamayacağım derken bugün hamile olduğumu öğrendim hemde geçen cumartesi kan testim negatif çıkmışken bugün beta hcg 360 olmuş hala inanamıyorum geç döllenme olabilirmiş daha keseyi bile göremedik sağlıklı mı o da belli değil inşallah bu kez bebeğim benimle olur böyle mucizeler varmış anlamış oldum:)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. .
Canimmm benim tebrik ederimm,Rabbim saglikli hamilelik gecirip saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllahherkese merhaba buradan hergün araştırırdım ve yazacaklarım da sizlere umut olsun istiyorum. ilk hamileliğimde kalbi atmadı ve alındı bebeğim kan pıhtılaşması varmış meğer bende kürtajdan sonra hep 45 günde adet oldum ki bir de polikistik over çıktı tam uzun süre hamile kalamayacağım derken bugün hamile olduğumu öğrendim hemde geçen cumartesi kan testim negatif çıkmışken bugün beta hcg 360 olmuş hala inanamıyorum geç döllenme olabilirmiş daha keseyi bile göremedik sağlıklı mı o da belli değil inşallah bu kez bebeğim benimle olur böyle mucizeler varmış anlamış oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?