- 7 Ağustos 2015
- 186
- 146
- 103
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.381
Canimmm benim tebrik ederimm,Rabbim saglikli hamilelik gecirip saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah
Bnimde adetim.bugun gecikeli 5 gun oldu,3 gun.once kan testi yaptirdim negatif cikti,kasiklarim.cok.agriyo goguslerimin.agrisi.cekilmez yqrin bidahami yaptrsam diyorum belki gec dollenme.olmustur diye ne bilim.bi.umut istesağol canm inşallah.. hepimizee..
Benim adetlerim cok duzenlidir 28 gunde bir olurum,bu ay bakalm nolcak bir gun.daha olmazsam.tekrar test yaptirim dua et canmher ay çok umut ettim bende sürekli belirti aramalar siteye bakmalar idrar testleri çok yıpratıcı gerçekten ama inanın olacak inşallah.bende kan testinde negatif gördüm bundan 6 gün önce fakat değerim 2.68 di normalde 0-1 arası olurdu yükselebilir değeriniz ben yaşadım kesinlikle polikistik over mevcutsa bir de geç döllenme yüksek ihtimal
Bnimde adetim.bugun gecikeli 5 gun oldu,3 gun.once kan testi yaptirdim negatif cikti,kasiklarim.cok.agriyo goguslerimin.agrisi.cekilmez yqrin bidahami yaptrsam diyorum belki gec dollenme.olmustur diye ne bilim.bi.umut iste
Benim adetlerim cok duzenlidir 28 gunde bir olurum,bu ay bakalm nolcak bir gun.daha olmazsam.tekrar test yaptirim dua et canm
Ben suan.tup bebek tedavisindeyim dondurulmus embriyolarim var,adetten sonra transferim.gerceklesecek sma.adet olmadim,14.gun.yumurtlama.zamanim caniminşallah vardır bebeğin canım.. yumurtlama tarihlerini anlıyor musun
Ben suan.tup bebek tedavisindeyim dondurulmus embriyolarim var,adetten sonra transferim.gerceklesecek sma.adet olmadim,14.gun.yumurtlama.zamanim canim
InsAllah canm.dualrinda eksik etme insAllah durumlarindan.bizide haberdar etanladım canım inşallah transfere hiç gerek kalmaz :)
28 mayista belli olacak canim doktor onerirse yaptirimTup bebek tedavisi gorenler size dogurganlik asisi yapiliyor mu
Bende yeni ogrendim bu asi herkese uygulanmaz mi ya :)28 mayista belli olacak canim doktor onerirse yaptirim
ben hayıt suyu içiyorum hiçöyle bişey olmadı????bende olmuştu hatta namaz kılamaz hale gelmiştim
Canim hic bir bilgim yok bugun doktorum,28 mayista rahim.kalinliginiza bakilacak gerekli gorunurse bu asi yapilcak dedi ....sanada doktorunmu onerdiBende yeni ogrendim bu asi herkese uygulanmaz mi ya :)
Hic belli olmaz canimmmmYa arkadaslar bugun gunum atesim 37.2 ama ne gelen var ne giden test yaptim negatif sizce hic mi umudum yok
Ne kadar zamandir olmuyor canim ? Benimde bir senedir ikinci olmuyorArkadaşlar benimde olmuyor ikinci... bi doktor 4.5 cm kist var dedi biri pko teşhisi koydu bi doktor da lh yuksek dedi...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?