- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.121
peki şuan varmı çocuğunuz tüp bebeklemi hamile kaldınızbanada aynılarını dediler.doktorun biri çocuğun olmaz dedi o ay gebe kaldım.düşük yapınca tüp bebek doktorunu aradım yumurta rezervin çok dşük yumurta toplamaya başlayalım dedi 3 aydır yumurta toplandı her defasında bi tane döllendi.
hayır çocuğum yok henüz cumartesi günü transfer için çağırdılarpeki şuan varmı çocuğunuz tüp bebeklemi hamile kaldınız
Sadece yas faktörlü onemlı her defasında aynı sansın oluyorhamile kalıp denemesi tutan arkadaşlar 10. deneme falan yazıtor ,4. denemeden snra yapılan tüp bebeklerde başarı şansı dahada azalıyormuş bu doğrumu arkadaşlar
Bence dusuk sebebını araştır belkıde her ay tutunuyor sonra düşüyorya bana doktorlar direk tüp bebek dediler o yüzden 3 senedir koşturuyoruz bizde. 2 tane negatif tüp bebek denemem var, son denemem tuttu ama 5 haftalıkken düşük yaptımdoktoruma dedim normal hiç olmazmı beklemey evaktimiz yok yumurta rezervin zaten az dedi.ama üç ay dinlenme süresi verdi doktor hep bi umut oluyor içimde illaki belki olur diye rahim damarların ince dedi başka bi doktor olmaz çocuğun dedi bilemiyorum ki
Hadi baklm hayirli haberlerini bekliyoruz,brnim dondurdular rahim.hazirlik asamasindayiz...Rabbim.hepimizin yuzunu guldursun insAllahhayır çocuğum yok henüz cumartesi günü transfer için çağırdılar
10.04 deyalnız bana doğum saatini yazmamışsın :)
Ablacım duamdasın...hayır çocuğum yok henüz cumartesi günü transfer için çağırdılar
Dualarim seninle olsun duana duaciyim canim sende bize dua et :)inşaallah canım inşaallah.16 nisan cumartesi transfer için gelin dediler bakalım heyecanla bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin inşaallah
yok canım daha önce hiç bişşekilde hamilelil oluşmadı pkos var. bi haftadır hiç içmedimde günde bi tane mi içsem dedimDozu yüksekse bir defa yeterli. Ama daha önce düşük yada anomali bebek hamileligi olanlarin iki defa icmesi daha uygunmus
Günde bir defa icebilirsinyok canım daha önce hiç bişşekilde hamilelil oluşmadı pkos var. bi haftadır hiç içmedimde günde bi tane mi içsem dedim
öyle yapayım artık 10 günde bir 33 tl veriyorum bide ona bu aralara ara vermişken bi tane içeyim bari sağolsunGünde bir defa icebilirsin
Ilacin adı ne? Ucuz olanlarda var. Eczaneye sorunöyle yapayım artık 10 günde bir 33 tl veriyorum bide ona bu aralara ara vermişken bi tane içeyim bari sağolsun
inşaallah güzelim.2014 mayıs ayında devlette denemiştik.bir yumurta çıkmıştı fakat döllenme olmamıştı canım
var benim sağ tüpüm dış gebelik geçirdiğimde alındı 3 sene sonra sol tüpümle gebe kaldım doğal olarak.fakat iki aylıkken düşük yaptım.düşük kısmının senle alakası yok takma kafana :) tek tüple gebe kalınabiliyor tabiki yeter ki rabbim ol desin
Ben kullanmadim canim,tekrar doktoruna gorun bence ayrica yikanmana gerek yok ozure giriyor ezandan sonra ozurlu abdesti alip namazini kilabilursin,inşAllah guzel haberler alirsinKizlar gunaydin sizere bi soru sormak istiyorum doktora gittim tedavi icin duphaston ilacini verdi adet olunca 5.gunu klomen kullan dedi . duphastonu kullanali nerdeyse 16gun filan olmustur .damla damla kan.geliyor surekli yikanip namazimi kiliyorum sonra bi.bakiyorum diger vakitte gelmis testte yaptim 2gun once cikmiyor siz ne dersiniz duphaston kullandinizmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?