- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.101
hamile kalıp denemesi tutan arkadaşlar 10. deneme falan yazıtor ,4. denemeden snra yapılan tüp bebeklerde başarı şansı dahada azalıyormuş bu doğrumu arkadaşlarİnşallah hayırlı haberler ablam
Merhaba.bana o zaman kaç aydır gebe kalamadığını ve beklediğin adet tarihini yazarmısın senide ekleyebilmem için :)Canimmm beniii eklememissin :) bende istyrmmm
inşaallah güzelim.2014 mayıs ayında devlette denemiştik.bir yumurta çıkmıştı fakat döllenme olmamıştı canımablam ıns hakkında hayırlısı olur.Rabbim ol der ıns.ilk tup denemen mı bu?
inşaallah canım amin cümlemize bu yolda yardım etsin rabbimİnşallah hayırlı haberler ablam
Gözünaydın canım Allah hayırlı evlat eylesin analı babalı büyümesini nasip etsin inşaallahBen
Ben elime aldım Martin 21de erkek 21.03.2016 sezeryanla adi berat omer 2 kilo 550grm 49 cm
yalnız bana doğum saatini yazmamışsın :)Ben
Ben elime aldım Martin 21de erkek 21.03.2016 sezeryanla adi berat omer 2 kilo 550grm 49 cm
inşaallah canım inşaallah.16 nisan cumartesi transfer için gelin dediler bakalım heyecanla bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin inşaallahHadi hayirlisi insAllah guzel habelerini aliriz
inşaallah güzelim bakalım bekliyoruz transferi.seninde az kalmış sen nasılsın.en son hamilelerimizciftsariliyumurta ablam nasilsin,insallah hersey yolundadir... coktandir giremiyom bi turlu,ama okudugum kadariyla tekrardan tup bebek deneyeceksini, allahim insallah bu defa nasip eder... guzel mujdeli haberi verirsin bize... varmi burda baska hamile kalan guzel haber veren
iğne daha etkiliymiş güzelim inşaallah iğnelerle istenen sonucu alırsınızarkadaşlar bende yenı uyeyım ve hıcbır sey bılmıyorum
benım son adet tarıhım 26 mart tı
klomen verdı doktorum ardından çatlatma ıgnesı yapacaktı
ama ıkı günde bır ultrasonla mauayne olmamaramen yumurtalarım oldu ama buyumedı..
oysakı cok umutluydumm hayal kırıklığına uğradım
bır sonrakı adette gel yumurtaları hapla degıl ıgneyle buyutelım dedı
ıgne daha mı etkılı yardımcı olur musunuz
var benim sağ tüpüm dış gebelik geçirdiğimde alındı 3 sene sonra sol tüpümle gebe kaldım doğal olarak.fakat iki aylıkken düşük yaptım.düşük kısmının senle alakası yok takma kafana :) tek tüple gebe kalınabiliyor tabiki yeter ki rabbim ol desintek tüp ile hamile kalan varmı aranızda kızlar?
cok sagolun allah razı olsun ınsallah daha etkılı olur..iğne daha etkiliymiş güzelim inşaallah iğnelerle istenen sonucu alırsınız
ya bana doktorlar direk tüp bebek dediler o yüzden 3 senedir koşturuyoruz bizde. 2 tane negatif tüp bebek denemem var, son denemem tuttu ama 5 haftalıkken düşük yaptımvar benim sağ tüpüm dış gebelik geçirdiğimde alındı 3 sene sonra sol tüpümle gebe kaldım doğal olarak.fakat iki aylıkken düşük yaptım.düşük kısmının senle alakası yok takma kafana :) tek tüple gebe kalınabiliyor tabiki yeter ki rabbim ol desin
Merhaba canm.2,5 senedir bebek istiyoruz,suan.tup bebek asamasindayiz, gelecek adet tarihim 10 mayisMerhaba.bana o zaman kaç aydır gebe kalamadığını ve beklediğin adet tarihini yazarmısın senide ekleyebilmem için :)
banada aynılarını dediler.doktorun biri çocuğun olmaz dedi o ay gebe kaldım.düşük yapınca tüp bebek doktorunu aradım yumurta rezervin çok dşük yumurta toplamaya başlayalım dedi 3 aydır yumurta toplandı her defasında bi tane döllendi.ya bana doktorlar direk tüp bebek dediler o yüzden 3 senedir koşturuyoruz bizde. 2 tane negatif tüp bebek denemem var, son denemem tuttu ama 5 haftalıkken düşük yaptımdoktoruma dedim normal hiç olmazmı beklemey evaktimiz yok yumurta rezervin zaten az dedi.ama üç ay dinlenme süresi verdi doktor hep bi umut oluyor içimde illaki belki olur diye rahim damarların ince dedi başka bi doktor olmaz çocuğun dedi bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?