- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.161
Acibadem maslak bulent beyde canmInşallah ozelden adını yazarmisin isimle edim dua :) bu arada siz nerde yaptırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acibadem maslak bulent beyde canmInşallah ozelden adını yazarmisin isimle edim dua :) bu arada siz nerde yaptırdınız
Amin insaallah Allah razi olsunHadi baklm hayirli haberlerini bekliyoruz,brnim dondurdular rahim.hazirlik asamasindayiz...Rabbim.hepimizin yuzunu guldursun insAllah
Tabiki duaciyim hepinize cumle isteyen kullarina nasip etsin rabbim hayirla ve sagliklaDualarim seninle olsun duana duaciyim canim sende bize dua et :)
Canim benim herzaman aklimdasin Allah razi olsunAblacım duamdasın...
Amin insaallah guzelim dualarinizi bekliyoruz 28 nisan test gunumuz nasip etsin rabbim insaallahinş busefer son denemen olur cnım benım.Rabbim ol der ıns
Sağolasın ablacım, ayın sonunda benim de testim var..Canim benim herzaman aklimdasin Allah razi olsun
Amin insaallah guzelim dualarinizi bekliyoruz 28 nisan test gunumuz nasip etsin rabbim insaallah
Canım benim ciftsariliyumurta abla Rabbim açık etsin nasibini inşallah bu bebeğini kucağına alırsın inşallah sağlık lı hayırlısı ile inşallahyarın transfer mı olcak ablam smdıııı ayyy ben heycanlandım burda bee
Ablacım benim BAT tarihim 9 gün sonra,18.ci deneme nisan ayı :B çok Yoruldum artık bea :'( :'( :'( ekle deftere güzel ablacmmHamilelik Takvimi
@bebeem-------------------13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
@tm26----------------------3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
@umutbitmz--------------17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
@aysima00----------------24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@esoes1919---------------21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
@zeynepsibel-------------9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@emine sabrim --------------------------------------- İyi ki doğdun Prens Berat Ömer 21 Mart 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Kara_bocugum88 - ---3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
@Sirinemm_lina --------22 Ekim-13.denemePrenses Elif Eslem bekliyoruz
@ftsch------------------ ---15 Aralık-23.deneme Prenses Gökçe Hatunu bekliyoruz
@yaren92 -----------------04 Mart-17.denemeKalp atışı duyulmuş şükür
@Ezra35 ------------------02 Mart-16.denemeKalp atışı duyulmuş şükür
@ilfa53 --------------------11 Şubat-13.denemeÇalışmalara devam
@Sonsuz_umut ---------18 Şubat-10.denemeÇalışmalara devam
Amine45 ----------21 Şubat-16.denemeÇalışmalara devam
Karadut41 -------------28 Şubat-44.denemeÇalışmalara devam
@Pembe-beyaz ---------10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
A Ayyten -------12 Mart-14.denemeÇalışmalara devam
@sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@Kilim ve tohum -------14 Nisan-19.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta -----27 Nisan-35.denemeKün Fe Yekün
@ebrar09-----------------28 Nisan-24.denemeÇalışmalara devam
@nurun_ala_nur --- ---08 Mayıs-22.denemePrensesini bekliyor
@yusufseyma ------------08 Mayıs-12.deneme Çalışmalara devam
@mdk35------------------10 Mayıs-36.denemeHsg tamamdır hadi hayırlısı
kiymetlimiz ------------10 Mayıs-36.deneme Tüp bebek aşamasında
citlembik1994 --------12 Mayıs-23.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
Ablacım benim BAT tarihim 9 gün sonra,18.ci deneme nisan ayı :B çok Yoruldum artık bea :'( :'( :'( ekle deftere güzel ablacmm
Ablam dualarım seninle rabbim hayırlı sonuçlarla yüzünü güldürsünhayır çocuğum yok henüz cumartesi günü transfer için çağırdılar
Geçmiş olsun. Laparoskopi ne? Ne icin oldunuzLaparoskopi oldum çok şükür evdeyim şimdi..
Gecmis olsun canimLaparoskopi oldum çok şükür evdeyim şimdi..
Küçük bir kamera ile göbekten girdiler ve mavi renkte gazla doldurdular karnımı organlar birbirinden ayrılması için. Sağ ve sol kasıktan iki dikişlik kesi yaptılar. Sonuç olarak sağ tüpüm kapalı ama çok şükür sağ açık. Ben yurtdışındayım burada rahim filmi yok direkt olarak laparoskopi oldum hem eğer bi sorun varsa müdahale etmek için. Ama sağ tüpümü açamamışlar malesef..Geçmiş olsun. Laparoskopi ne? Ne icin oldunuz
Sağol canım teşekkür ederim. İnşallah şu çektiğim ağrıya değerGecmis olsun canim