- 27 Ocak 2016
- 394
- 206
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.081
İnş ama benim kistim sagda ve benim hep sagda yumurta oluyor şimdi soldan mı yumurta oluşur yoksa kist olmasına rağmen sağda yine oluşabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence nedeni lökosit iltihap çıkmış yani bizde de var aynı problem iltihap Birand'a düşürüyor sperm sayısını antibiyotik kullanması gerekebilir bizde aldık sonuçları bakalım Nasıl bi tedavi uygulıcak bekliyoruz hayırlısı Hakkı'mızdaEki Görüntüle 1810639 Eki Görüntüle 1810640
Kizlar usteki ilk yapilan alttaki bugunki test arada cok farklar var ileri hizda sorun varken simdi sayi az cikti
Ay oylemi gercekten ins ilacla duzelirCanım bence nedeni lökosit iltihap çıkmış yani bizde de var aynı problem iltihap Birand'a düşürüyor sperm sayısını antibiyotik kullanması gerekebilir bizde aldık sonuçları bakalım Nasıl bi tedavi uygulıcak bekliyoruz hayırlısı Hakkı'mızda
Ikı yerden de oluşurİnş ama benim kistim sagda ve benim hep sagda yumurta oluyor şimdi soldan mı yumurta oluşur yoksa kist olmasına rağmen sağda yine oluşabilir mi
Kanda hormon tahlili yaptir. Ona göre bir yol izleArkadaşlar merhaba evleneli iki yıl olacak iki ay sonra 4aydir deniyoruz fakat çocuk olmuo smear testi yaptım sonuç temiz çıktı internette okuduklarimi uyguluom temas sonrası kalcamin altına yastık koyup sırtında üstü yatiom bacaklarimi havaya uzatipda bekliom valla bi sonuç alamadım ayın 7sinde hasta oldum dün bitti yum
Igne daha etkili. Karindan yapılıyor. Daha çabuk ve daha cok yumurta oluyorarkadaşlar bende yenı uyeyım ve hıcbır sey bılmıyorum
benım son adet tarıhım 26 mart tı
klomen verdı doktorum ardından çatlatma ıgnesı yapacaktı
ama ıkı günde bır ultrasonla mauayne olmamaramen yumurtalarım oldu ama buyumedı..
oysakı cok umutluydumm hayal kırıklığına uğradım
bır sonrakı adette gel yumurtaları hapla degıl ıgneyle buyutelım dedı
ıgne daha mı etkılı yardımcı olur musunuz
cok teşekkür edrım cevap yazdığınız ıcın yaIgne daha etkili. Karindan yapılıyor. Daha çabuk ve daha cok yumurta oluyor
adetin 2 3 4 . günlerinde yaptırabilirsinizBenim bu hormon testini ne zaman yaptirmam gerek
Birkac gün gecikebilir. Adetin ilk günü siyah kahve karışımı akıntı olucak.korkmayin. Sonra normal kırmızı kan gelicekcok teşekkür edrım cevap yazdığınız ıcın ya
cok uzgunum bıraz olsun rahatlattınız
umarım dedıgınız gıbıdır
pekı klomen kullandım ya gec mı edet olurum acaba
Adetin ikinci günü doğru zaman test icinBenim bu hormon testini ne zaman yaptirmam gerek
Dozu yüksekse bir defa yeterli. Ama daha önce düşük yada anomali bebek hamileligi olanlarin iki defa icmesi daha uygunmusablalarım arkadaşlar biz biraz ara vermek zorundayız ınofolic combiyi yani folik asiti doktor sabah akşam vermişti ama benim folic asit çok yüksek zaten onu günde 1 içsem diyorum bişey olur mu sizce