- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.227
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.481
amin inşaallah kalp atışını duyarsın bebişinin bizede haber et olurmurabbim herkese nasip etsin çok zor dönem 16aydir ugrasiyordumtam tedaviye başlamayı düşününce geldi bebis allah sitede ki herkese nasip etsin size de dua ediyorum sizde bana kalp atisini duymaya gidene kadar dua edin ihtiyacım var kizlar
çokmu çalışıyosun kız Allah iyiliğini versin senin emi :))ciftsariliyumurta Abla yeni bat 13 Nisan 22. Deneme çok çalışıyor...
Slm bayanlar aşılama yaptıran ve sonucunda + pozıtıf sonuç alan varmı varsa sonucu alana kadar yaşadığı deneyımlerı paylasabılırmı
Ins olur 2 gündür süreklı wc gıdıyorumyaren92 arkadaşımız aşılama yaptırdı ilk denemede nasip oldu yeni hamişimiz kendisi görürse yardımcı olacaktır
Slm bayanlar aşılama yaptıran ve sonucunda + pozıtıf sonuç alan varmı varsa sonucu alana kadar yaşadığı deneyımlerı paylasabılırmı
Napalim abla sırf bebek istegim icin isten çıktım.çokmu çalışıyosun kız Allah iyiliğini versin senin emi :))
Ay abla napalim yoksa kafaya takiyorum daha stres oluyorum herseyin hayirlisiHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
umutbitmz ----------- ---17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
aysima00 ------------- ---24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@emikra-------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 ------------ ---21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
zeynepsibel ---------- ---9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
emine sabrim ------- -------------------------------- Prens Berat bekliyoruz
Kara_bocugum88 - ---3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
Sirinemm_lina ----- ---22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
ftsch ------------------ ---15 Aralık-23.deneme Prensesimize isim bulmasını bekliyoruz
yaren92 -------------- ---04 Mart-17.deneme Kalp atışının duyulmasını bekliyoruz
Ezra35 -------------- ---02 Mart-16.deneme Kalp atışının duyulmasını bekliyoruz
@yusufseyma ------------28 Ocak-9.deneme Çalışmalara devam
ilfa53 ----------------- ---11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
Sonsuz_umut ------ ---18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------21 Şubat-16.deneme Çalışmalara devam
Kilim ve tohum ---- ---21 Şubat-17.deneme Çalışmalara devam
@nurduaa ---------------23 Şubat-?.deneme Çalışmalara devam
Karadut41 ---------- ---28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
Pembe-beyaz ------ ---10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
S sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09----------------29 Mart-23.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta - ---05 Nisan-34.deneme Kün Fe Yekün
@mdk35------------------06 Nisan-35.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
nurun_ala_nur -- ---08 Nisan-21.deneme Prensesini bekliyor
citlembik1994 ----- ---13 Nisan-22.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
Sogan kurunu nasil denedinKizlar soğan kürünün bugün 4.gunu resmen varya öldüm öldüm yemeklerde soğan kokusu burnuma geliyo allahım her türlü cabamizi görsün ya
Aynen canım bende fitil kullanıyodum daha bir tanesini kullandım bu gün adet oldum daha tedavi mi tamamlamadan adet oldum2 yildir evliyim canim. Yaklasik bir yildir da korunmuyoruz cocuk istiyoruz. Hayirlisi hakkimizda.
Yok canım başlaw
Bel ağrısı gögüs şişliği sivilceler çoğaldı aşılama güm oldu sanırım çünkü her ay beni yanlız bırakmaz reglim. Bugün sekizinci gün belirtiler başladı altıncı günden bu tarafa belli etti kendini napalım nasip dedik üzülmiyeceğim desem de üzülüyorum ama teslimiyet im allah a kalben olmalı elhamdürillah yine bekleyeyim diceniz dimi erken daha karamsarlık için ama bu da karadut sonuçta kendini biliyor :)Hamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
umutbitmz ----------- ---17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
aysima00 ------------- ---24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@emikra-------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 ------------ ---21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
zeynepsibel ---------- ---9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
emine sabrim ------- -------------------------------- Prens Berat bekliyoruz
Kara_bocugum88 - ---3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
Sirinemm_lina ----- ---22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
ftsch ------------------ ---15 Aralık-23.deneme Prensesimize isim bulmasını bekliyoruz
yaren92 -------------- ---04 Mart-17.deneme Kalp atışının duyulmasını bekliyoruz
Ezra35 -------------- ---02 Mart-16.deneme Kalp atışının duyulmasını bekliyoruz
@yusufseyma ------------28 Ocak-9.deneme Çalışmalara devam
ilfa53 ----------------- ---11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
Sonsuz_umut ------ ---18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------21 Şubat-16.deneme Çalışmalara devam
Kilim ve tohum ---- ---21 Şubat-17.deneme Çalışmalara devam
@nurduaa ---------------23 Şubat-?.deneme Çalışmalara devam
Karadut41 ---------- ---28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
Pembe-beyaz ------ ---10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
S sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09----------------29 Mart-23.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta - ---05 Nisan-34.deneme Kün Fe Yekün
@mdk35------------------06 Nisan-35.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
nurun_ala_nur -- ---08 Nisan-21.deneme Prensesini bekliyor
citlembik1994 ----- ---13 Nisan-22.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
Belli olmaz canim adet ile hamilelik aynı belirtilere sahipBel ağrısı gögüs şişliği sivilceler çoğaldı aşılama güm oldu sanırım çünkü her ay beni yanlız bırakmaz reglim. Bugün sekizinci gün belirtiler başladı altıncı günden bu tarafa belli etti kendini napalım nasip dedik üzülmiyeceğim desem de üzülüyorum ama teslimiyet im allah a kalben olmalı elhamdürillah yine bekleyeyim diceniz dimi erken daha karamsarlık için ama bu da karadut sonuçta kendini biliyor :)
hayırlısı olsun inşaallah güzelimNapalim abla sırf bebek istegim icin isten çıktım.
Rabbim korusun inş stres yapma canmkızlar 6 hafta 1 günlükmüş alttan muayene ettiler bi sorun olmaz dediler kalb atımı atıyor gibi farkettik yanlız ses duyamadık çok küçük daha dedi doktor çok korkuyorum bişi olur mu 1 hafta sonra yine gideceğim
Bende çok heyecanlıyım sonuç Nasıl olucak dıye hem korkuyorum hem heyecanlanıyorumMerhaba canım. Çok sukur ilk asilamam da hamile kaldım. Belirti olarak belirtim yoktu kendime dikkat ettim ağır kaldırma makta falan. Sormak istediğin bisi olursa sor cnm
aklına kotu bısey getırme olmaz bıseykızlar 6 hafta 1 günlükmüş alttan muayene ettiler bi sorun olmaz dediler kalb atımı atıyor gibi farkettik yanlız ses duyamadık çok küçük daha dedi doktor çok korkuyorum bişi olur mu 1 hafta sonra yine gideceğim
gözünaydın canım maşaallah dur hemen ne sorunu arıyosun ya daha minicik tabiki önümüzdeki hafta duyarsın tatlım kalp atışını inşaallahkızlar 6 hafta 1 günlükmüş alttan muayene ettiler bi sorun olmaz dediler kalb atımı atıyor gibi farkettik yanlız ses duyamadık çok küçük daha dedi doktor çok korkuyorum bişi olur mu 1 hafta sonra yine gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?