- Konu Sahibi EstetikEditor
-
çakıltaşı canımmmm, allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu bir bebiş versin sana canım. sende bizlere et bizede versin :)
merhabalaaar benim de bebişim olmuyo yaaa.eşim de ben de gayet sağlıklı olmammıza rağmen 3 senedir olmuyo.Allah bütün bebiş isteyenlere en kısa zamanda versin inşaallah.....
kıslarr dularım sizlerle sizde birbirimiz için dual ukuyun benim içinde tabi BUGÜN CUMA YARABBİM BU GÜZEL CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞTUR GÜZEL ALLAH'IM SEN HERŞEYİ GÖREN VE İŞİTENSİN BİZLERİ GÖR VE İŞİT.........
meraba kızlar benimde 11 ay oldu hala yok nisanda sene olucak o zamana kadar kalırım inş eğer kalamazsam başlıyıcaz tedaviye şimdi adet düzensizliğim var duphaston kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak sene dolmadan kalsam iyi olur yoksa tedaviye başlanılacak ooofff nedir bu kadınların çektiği yaaa
bizde 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum :1no2: nerdeyse bütün sülale bebek bekliyo bizden :bbo: ama olmuyo bi türlü çok üzülüyoruz ama doktora gitmekden de çekiniyorum
Merhaba canım.Bizde yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama hala bir sonuç yok!Doktorum bana da Duphaston verdi,yalnız bu ilacı nasıl kullancaz?Bir kutu bitince yenisine başlıcaz mı?Yardımcı olrsan sevinirim...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?