• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

of kızlar yaa bu ay yine bi umut ve bekleme inanın ki ne olur bu ay benim için dua edin kulun kula duası kabul olurmuş bende sizler için edicem bu ay incir kürü ve adaçayı birde dr verdiği ilacı kullandım inş faydasını görürüm ne olur bebeişim gel artık çok nazlısın yaaaaaaaa..................

çakıltaşı canımmmm, allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu bir bebiş versin sana canım. sende bizlere et bizede versin :)

çakıltaşı canımmmm, allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu bir bebiş versin sana canım. sende bizlere et bizede versin :)

iyi dileklerin için sağol patricia inş seninde bi bebeğin olur en kısa zamanda... Allahım ne olursun bebeği olmayan bütün arkadaşlarımızı bir ewlat sahibi yap sen bizi işitir ve görürsün herşey senin rızan ve rızkın ile......Amin....

merhabalaaar benim de bebişim olmuyo yaaa.eşim de ben de gayet sağlıklı olmammıza rağmen 3 senedir olmuyo.Allah bütün bebiş isteyenlere en kısa zamanda versin inşaallah.....

merhabalaaar benim de bebişim olmuyo yaaa.eşim de ben de gayet sağlıklı olmammıza rağmen 3 senedir olmuyo.Allah bütün bebiş isteyenlere en kısa zamanda versin inşaallah.....

mrb arkadaşım bizde 1,5 yıldı korun muyoruz bizimde olmuyor napcaz bilmiyorum şuan tedavi aşamasındayız 2 aydayız bakalım inş bu ay olumlu sonuç alırız herkes birbiri için dua etsin benim dualarım senin için de olsun ALLAHIM NE OLURSUN BİZLERİ SEWİNDİR YARABBİM BEBİŞLERİMİZ GELSİN ARTIK YOKLARI VAR EDEN ALLAHIM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR MEDED SENDEN GÜZEL RABBİM.................

kıslarr dularım sizlerle sizde birbirimiz için dual ukuyun benim içinde tabi BUGÜN CUMA YARABBİM BU GÜZEL CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞTUR GÜZEL ALLAH'IM SEN HERŞEYİ GÖREN VE İŞİTENSİN BİZLERİ GÖR VE İŞİT.........

Slm aranıza yeni katıldım. Bende 2. bebek için 1 senedir uğraşıyorum.Bende problem çok.Genç kızlığımdan itibaren prolaktin hormonum çok yüksek.Kullandığım hiçbir ilaç düşüremedi hatta prolaktin hormonum düşürülmeden klomenle hamile kaldım.Kızım 8 yaşında, bu tedavide prolaktinim normalde seyrediyo.Şimdide klomene cevap vermiyo.bu ay son klomeni kullandım.Şimdi iğneye başlıycaz.Sürekli bu sitede yorumlarınızı okuyorum.Paylaşımlarınız çok güzel.

Hamile kalma konusunda sıkıntı yaşayan hanımlar. Sizlere İbrahim Saraçoğlundan tamamen bitkidel bir tarifi veriyoruz.
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun Hamilelik Kürü

*10 gr pelin
*5gr narçiceği
*5gr mazı
*2,5gr sağan tohumu
*2,5gr kilermeni toz haline getirilir balla macun yapılır. Her gün yutulur 2 leblebi büyüklüğünde yutulur.

şu tarifide internette buldum kolay hamile kalmak ve yumurta çatlatmak içinmiş yine ibrahim saraçoğlundan
*yarım litre klorsuz su
*15-16 adet incir
incirler yıkandıktan sonra kaynamakta olan suya ilave edilir.20 dakika kaynatılır.daha sonra dinlenmeye bırakılır.hazırlanan kür sabah ve akşam yemeklerden 15 dakika önce içilir.bu bir gün için.incir kürüne 21 gün devam ediliyormuş.(kilo problemi olmayanlar için bence bu kür)...::(((((

slm bende 1 yıldır evliyim 4 ay önce düşük yaptım çok üzüldüm doktor 3 ay beklemem gerektiğini söyledi bu ay denedik olmadı inşallah önümüzdeki ay bende hamile kalabilirim. allahım inşalah isteyen herkese zahmetsiz hamile kalmayı nasip eder.

kıslarr dularım sizlerle sizde birbirimiz için dual ukuyun benim içinde tabi BUGÜN CUMA YARABBİM BU GÜZEL CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞTUR GÜZEL ALLAH'IM SEN HERŞEYİ GÖREN VE İŞİTENSİN BİZLERİ GÖR VE İŞİT.........

çakıltaşı inşallah duaların kabul olur allahım çok güzel bebekler verir inşalllahhhhh:ecrin_bebek:

meraba kızlar benimde 11 ay oldu hala yok nisanda sene olucak o zamana kadar kalırım inş eğer kalamazsam başlıyıcaz tedaviye şimdi adet düzensizliğim var duphaston kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak sene dolmadan kalsam iyi olur yoksa tedaviye başlanılacak ooofff nedir bu kadınların çektiği yaaa

Merhaba canım.Bizde yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama hala bir sonuç yok!Doktorum bana da Duphaston verdi,yalnız bu ilacı nasıl kullancaz?Bir kutu bitince yenisine başlıcaz mı?Yardımcı olrsan sevinirim...:çok üzgünüm:

mrb kıslar bende bu ay heyecanla o mucize haberi almayı bekliyorum benim için dularınızı eksik etmeyin aslında heyecan yapmak istemiyorum ama olmuyor işte yapamıyorum strese girmeden olmuyor işte öfff kıslar benle bu ay aynı heyecanı yaşayan varmı aranızda yani kesin sonuç alma olasılığı olan inş herkes istediğne kavuşur Allahım bizleri bebeişlerimize kavuştur ne olursun el açtık yalvarıyoruz sana duy sesimizi yarabbim benim güzel Allahım sende olmasan.........şükür sana...

arkadaşlar bende hamile kalamayanlardanım biyerde okudum 1 kaşık polen tozu 1 kaşık bal karıştırıp sabahları 1 rer kaşık içince hamile kalma olasılıgın varmış bu dogrumudur aranızda deneyen varmı...

bizde 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum :1no2: nerdeyse bütün sülale bebek bekliyo bizden :bbo: ama olmuyo bi türlü çok üzülüyoruz ama doktora gitmekden de çekiniyorum

inan bende bıktım bebek varmı sorusuna insanı iyice strese sokuyorlar bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık hamile kalsam zaten herkes duyar daha doğrusu anında herkese söyleriz bunuda biliyorlar kasıtmı soruyorlar nedir ya artık sormayın lütfen psikolojik olarak beni etkiliyor dedim. Hayırlısı olsun kızlar ne yapalım onunda zamanı bellidir. çalışmalara devam Şeniz :utangac:

valla kıslar aslında bugün iice düşündümde neoluyo sanki stres yapınca amannn takmıcam artık kafama olursa olur hoş gelir bebiş gelmesede kendi bilir....artık kendini kasmak yok kafaya takmak ta yok düşünmek hiç yok..........................

bende aranızdayım 3 aydır korunmuyoruz yasmini bıraktım 15 gün korundum düşük tehlikesi yaşamayım dedim sonra onuda bıraktık kimin ilk defasında olmuşki benim olacak dedim ve 3 aydır bekliyoruz

Merhaba canım.Bizde yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama hala bir sonuç yok!Doktorum bana da Duphaston verdi,yalnız bu ilacı nasıl kullancaz?Bir kutu bitince yenisine başlıcaz mı?Yardımcı olrsan sevinirim...:çok üzgünüm:

doktor nasıl kullanacağını söylemedi mi sana.ben adetim 5-10 arası sabah akşam tok içmiştim.benim doktorum öyle önermişti.

ooo buradaki herkez aynen ben hemen strese başlamış.bende 1 ay geçti 3 ay 5 ay 9 ay geçti acaba bebiğim olmayacak mı diye kendimi strese soktum .bence daha da geri atıyor.14. ay aşılama yaptırdım.tutmadı .15 ayda doğal yoldan hiçbirşey kullanmadan hamile kaldım.şu an 8+3 haftalık bebeğim Allah 'a şükür.datrısı başınıza .

Back