- Konu Sahibi EstetikEditor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kusura bakma sorularım parça parça oluyo ama kanlada mı sperm testi oluyor dedin eşim stres yapıyo tam olarak veremiyo çünki
canım ya geçmiş olsun ben de vajinusmustum ama atlattım çok şükürhihoyyytmerhaba ben yenı üyeyım 2 yıllık evlıyım ve korunmadan ilişki yasıyorum ama hıc tutmadı doktorum vajinismus oldugumu ve pıskolojık olarak olmadıgını kendımı kasmadıgım surece netıceye ulasacagımı söyledı fakat bu sorunu yasayan varmı aranızda bana yardım etsın yasım 21 ama cocuk ıstıyoruzzzz
slm arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum.
adetin düzenliyse hamile kalma şansı yüksekmidir acaba...bi bağlantısı varmıdır acaba adet düzeniyle hamileliğin...
canım ya geçmiş olsun ben de vajinusmustum ama atlattım çok şükürhihoyyyt
ben de 1buçuk senedir bebek istiyorm ve hala kendimi kasıyorm:1no2:
hormonlarımda yükseklik var biraz sen testlerini yaptırmış mıydın
ben şimdi ilk kez vajinal muayene olcam ama çok korkuyorum
yardımcı olamadım sana ama sorunlarımız aynı galiba:teselli:
kızlar bende 20 yıllık evliyim evliligimin ilk yılında 7 aylık erken dogum um oldu sonra eşim askere gitti derken rahim bozuklugundan düşük oldugunu söyledi dr ameliyat dedi yumurtalıklarında kist var onuda alırız dedi ve hayatımı karartı kanallar stop tüpler kapandı tekrar başka dr ameliyat oldum 2 kere oda bagırsaklarımı deldi son ameliyatımda gebermişim ama şoklan geri gelmişim şimdide tüp bebek denedim megersem tüplerim alınmadan olmazmış bide öyle kazık yedim şimdide dr tüplerimi alırken hayati tehliken var diyor ameliyatta etmiyor napcamı şaşırdım artık deil dr görmek adı bile irenç geliyor ama hayat devam ediyor mecbur gidiyorum napcam bilemiyorum burda kendime deil ençokda eşime üzülüyorum benim yüzümden oda mahrum AMA YÜCE YARADANIMDAN ASLA UMUDUMU KESMEDİM KESMİCEMDE HZ.ZEKERİYAYA 90 YAŞINDA VERDİ.HZ AYŞE NİN HİÇ ÇOCUGU OLMADI YA HZ MERYEM BABASIZ HAMİLE KALDI YARAB BİZİM GİBİ SENDEN EVLAT İSTEYEN HERKESE VER MÜCİNEZLE BİZİ SEVİNDİR AMİN TEMİZ EVİDEİLDE ÇOCUKLARIMIZIN KİRLETTİGİ EVİ TEMİZLEYELİM İNSAN TEMİZ EVİ TEMİZLEMEKDEN ZEVK BİLE ALMIYOR EN YAKIN ZAMAN DA İNŞ KIZLAR DUA VE SELAMETLE KALIN ÇİFTER ÇİFTER OLSUN KIZLAR
slm arkadaşlar size bişi sormak istiyorum!doktorlar 1 yıla kadar doğal yollarla bebek olmazsa infertiliteye alıyorlar.siz olsanız bekler miydinizyoksa küçük bir yalan söyleyip 1 yıldır olmuyo mu derdiniz?bu yalandaki tek gerçekse 5 aydır olmadığı.soru biraz tuhaf oldu ama çok bunaldım ya nolur yazın ama empati kurarak lütfensizce 1 yılı tamamlıyım mı eşimide ikna edip onunla gideyim mi?
slm arkadaşlar size bişi sormak istiyorum!doktorlar 1 yıla kadar doğal yollarla bebek olmazsa infertiliteye alıyorlar.siz olsanız bekler miydinizyoksa küçük bir yalan söyleyip 1 yıldır olmuyo mu derdiniz?bu yalandaki tek gerçekse 5 aydır olmadığı.soru biraz tuhaf oldu ama çok bunaldım ya nolur yazın ama empati kurarak lütfensizce 1 yılı tamamlıyım mı eşimide ikna edip onunla gideyim mi?