• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

index1377.html

canım kusura bakma sorularım parça parça oluyo ama kanlada mı sperm testi oluyor dedin eşim stres yapıyo tam olarak veremiyo çünki

canım link yukarıda oraya gel .tüm arkadaşlar özelliklerde nevrosky seni yanlız bırakmayacaktır.sperm analizi maalesef kanla olmuyor.sperm örneği vermesi gerekiyor onun içinde bir tüp bebek merkezine yada hastanede yaptırmanız gerekiyor.o nedenle eşine iş düşüyor.

çok teşekür ederim naren hemen dediğini yapıcam. bu arada dün doktora gittim ya rahimimde yara varmış fitil verdi adet olana kadar kullnıcam sonra kontrole gidicem eşimdende sperm testi istedi 5 günlük perhizden sonra

merhaba ben yenı üyeyım 2 yıllık evlıyım ve korunmadan ilişki yasıyorum ama hıc tutmadı doktorum vajinismus oldugumu ve pıskolojık olarak olmadıgını kendımı kasmadıgım surece netıceye ulasacagımı söyledı fakat bu sorunu yasayan varmı aranızda bana yardım etsın yasım 21 ama cocuk ıstıyoruzzzz

kızlar bende 20 yıllık evliyim evliligimin ilk yılında 7 aylık erken dogum um oldu sonra eşim askere gitti derken rahim bozuklugundan düşük oldugunu söyledi dr ameliyat dedi yumurtalıklarında kist var onuda alırız dedi ve hayatımı karartı kanallar stop tüpler kapandı tekrar başka dr ameliyat oldum 2 kere oda bagırsaklarımı deldi son ameliyatımda gebermişim ama şoklan geri gelmişim şimdide tüp bebek denedim megersem tüplerim alınmadan olmazmış bide öyle kazık yedim şimdide dr tüplerimi alırken hayati tehliken var diyor ameliyatta etmiyor napcamı şaşırdım artık deil dr görmek adı bile irenç geliyor ama hayat devam ediyor mecbur gidiyorum napcam bilemiyorum burda kendime deil ençokda eşime üzülüyorum benim yüzümden oda mahrum AMA YÜCE YARADANIMDAN ASLA UMUDUMU KESMEDİM KESMİCEMDE HZ.ZEKERİYAYA 90 YAŞINDA VERDİ.HZ AYŞE NİN HİÇ ÇOCUGU OLMADI YA HZ MERYEM BABASIZ HAMİLE KALDI YARAB BİZİM GİBİ SENDEN EVLAT İSTEYEN HERKESE VER MÜCİNEZLE BİZİ SEVİNDİR AMİN TEMİZ EVİDEİLDE ÇOCUKLARIMIZIN KİRLETTİGİ EVİ TEMİZLEYELİM İNSAN TEMİZ EVİ TEMİZLEMEKDEN ZEVK BİLE ALMIYOR EN YAKIN ZAMAN DA İNŞ KIZLAR DUA VE SELAMETLE KALIN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ÇİFTER ÇİFTER OLSUN KIZLAR

slm arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum.
adetin düzenliyse hamile kalma şansı yüksekmidir acaba...bi bağlantısı varmıdır acaba adet düzeniyle hamileliğin...

merhaba ben yenı üyeyım 2 yıllık evlıyım ve korunmadan ilişki yasıyorum ama hıc tutmadı doktorum vajinismus oldugumu ve pıskolojık olarak olmadıgını kendımı kasmadıgım surece netıceye ulasacagımı söyledı fakat bu sorunu yasayan varmı aranızda bana yardım etsın yasım 21 ama cocuk ıstıyoruzzzz
canım ya geçmiş olsun ben de vajinusmustum ama atlattım çok şükürhihoyyyt
ben de 1buçuk senedir bebek istiyorm ve hala kendimi kasıyorm:1no2:
hormonlarımda yükseklik var biraz sen testlerini yaptırmış mıydın
ben şimdi ilk kez vajinal muayene olcam ama çok korkuyorum
yardımcı olamadım sana ama sorunlarımız aynı galiba:teselli:

slm arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum.
adetin düzenliyse hamile kalma şansı yüksekmidir acaba...bi bağlantısı varmıdır acaba adet düzeniyle hamileliğin...

canım adet düzensizliği belirli sorunların göstergesi olduğu için hamile kalmayı güçleştiriyo adetleri düzenli olanların şansı daha yüksek tabi. ama hayatı boyunca düzenli adet görüp 8sene bebek bekleyenleri de tanıyorum.tüplerde yapışıklık ya da kapalı olması gibi sorunlar nedeniyle.
Allah herkesi istediği zamanda bebeğine kavuştursun:Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ya geçmiş olsun ben de vajinusmustum ama atlattım çok şükürhihoyyyt
ben de 1buçuk senedir bebek istiyorm ve hala kendimi kasıyorm:1no2:
hormonlarımda yükseklik var biraz sen testlerini yaptırmış mıydın
ben şimdi ilk kez vajinal muayene olcam ama çok korkuyorum
yardımcı olamadım sana ama sorunlarımız aynı galiba:teselli:

evet ben muayene oldum benımkı cok ılerı boyutta degıl ama muayenede temız cıkarsan terapıye devam edıyosun benim eşim bu konuda cok anlayıslı o yüzden eşin destegı olmadan bu hastalık gecmezmıs allah acıl şifalar versın herkeze bızede buarada yasın kac eger yasın gencse asılama yapar ben 21 yasındayım fazlada korkmuyorum artık bebısımın olmasınıda cooook istıyorum bu yüzden ya tedavı ya bebiş dedim kendı kendıme karar verdım sende muayenede ve tedavıde hep olumlu düşün bebişini düşün mutlaka sonuc alırsın....

kızlar bende 20 yıllık evliyim evliligimin ilk yılında 7 aylık erken dogum um oldu sonra eşim askere gitti derken rahim bozuklugundan düşük oldugunu söyledi dr ameliyat dedi yumurtalıklarında kist var onuda alırız dedi ve hayatımı karartı kanallar stop tüpler kapandı tekrar başka dr ameliyat oldum 2 kere oda bagırsaklarımı deldi son ameliyatımda gebermişim ama şoklan geri gelmişim şimdide tüp bebek denedim megersem tüplerim alınmadan olmazmış bide öyle kazık yedim şimdide dr tüplerimi alırken hayati tehliken var diyor ameliyatta etmiyor napcamı şaşırdım artık deil dr görmek adı bile irenç geliyor ama hayat devam ediyor mecbur gidiyorum napcam bilemiyorum burda kendime deil ençokda eşime üzülüyorum benim yüzümden oda mahrum AMA YÜCE YARADANIMDAN ASLA UMUDUMU KESMEDİM KESMİCEMDE HZ.ZEKERİYAYA 90 YAŞINDA VERDİ.HZ AYŞE NİN HİÇ ÇOCUGU OLMADI YA HZ MERYEM BABASIZ HAMİLE KALDI YARAB BİZİM GİBİ SENDEN EVLAT İSTEYEN HERKESE VER MÜCİNEZLE BİZİ SEVİNDİR AMİN TEMİZ EVİDEİLDE ÇOCUKLARIMIZIN KİRLETTİGİ EVİ TEMİZLEYELİM İNSAN TEMİZ EVİ TEMİZLEMEKDEN ZEVK BİLE ALMIYOR EN YAKIN ZAMAN DA İNŞ KIZLAR DUA VE SELAMETLE KALIN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ÇİFTER ÇİFTER OLSUN KIZLAR

canım ya ne kadar güzel yazmışsın çok duygulandım çocuklarımız olsa da kirli evimiz olsa dimigamyoncuiremsu
ama en önemli şey moral bizim için.. hiçbi zaman ümidimizi kaybetmicezz ve meleklerimiz gelcek bizehihoyyyt:sm_cool:

slm arkadaşlar size bişi sormak istiyorum!doktorlar 1 yıla kadar doğal yollarla bebek olmazsa infertiliteye alıyorlar.siz olsanız bekler miydiniz:(yoksa küçük bir yalan söyleyip 1 yıldır olmuyo mu derdiniz?bu yalandaki tek gerçekse 5 aydır olmadığı.soru biraz tuhaf oldu ama çok bunaldım ya nolur yazın ama empati kurarak lütfen:(sizce 1 yılı tamamlıyım mı eşimide ikna edip onunla gideyim mi?

aslinda 6 ay korunmasiz iliskide gebelik saglanmazzsa ikinizinde birtakim kontrollerden gecmniz sart..benide ilk gittigim doktor en az 2 yil beklemeniz gerek demisti vücutlarin birbirine aslimasi falan filan zirvalamisti seninki yine insafli davranmis..biz iki yil kaybettik simdide doktor doktor gez tedavi su bu yipatici bir sürec icindeyiz..

her ay gebelik sansinin %25 oldugunu varsayarak doktorlar bekleme süresi veriyolar ama bu sans bir yil tamalandiginda %80 lere kadar cikmis olmasi lazim.normalde 1 yilda korunmasiz gebelik saglanmali eger bir problem yoksa..

1 -2 ay daha bekle olmadi baska doktora gidin unutmaki eger bir problem varsa erken tani ve tedavi cok önemli

kızlar malesef negatif gebelık testıne son bıdaha baktırmıcam of ya ne umudu canım umutmu kaldı bende 2 yıl ya hıc korunmadık ama sorunda yok dıo doktor sadece vajinismusum yanı kasılıyorum oda eşimden kaynaklanıyo küçük evlendik ve cahıldık ilişki nasıl olur ne bılıyım benımkı askerden geldı evlendik sonuc KASINTI TABİİİİ :)))))))

kızlar benimde bir oğlum var ikinci olmuyo 12 aydrı herşey yapıldı normal ama buay rahim azğı yaram olduğu çıktı neydana veeee b adetten sonra yaktırcam tutmadığından buayda eminim

slm arkadaşlar size bişi sormak istiyorum!doktorlar 1 yıla kadar doğal yollarla bebek olmazsa infertiliteye alıyorlar.siz olsanız bekler miydiniz:(yoksa küçük bir yalan söyleyip 1 yıldır olmuyo mu derdiniz?bu yalandaki tek gerçekse 5 aydır olmadığı.soru biraz tuhaf oldu ama çok bunaldım ya nolur yazın ama empati kurarak lütfen:(sizce 1 yılı tamamlıyım mı eşimide ikna edip onunla gideyim mi?

bende 7 aylıkken 1yıl dolmadan bakmıyorlar diye yalan söylemiştim 1yıllık evliyim die:roflol::roflol:ama şimdi 3yıl oldu hala bi kıpırdama yok söledigimle kaldım inş. senın ve tüm isteyenlerin en kısa zamanda olur hayırlısıyla:teselli::teselli::emir_bebek:

bende yeni evliyim..en çok sinir olduğum bi şeyi sizle paylaşayım kızlar,etraftan hep aynı zırvalarSORU:yeni evlimisin..EL CEVAP:evet:)..amannn sakın hemen çocuk yapma çocuk olunca evliliğiniz eskisi gibi olmıcak cinsel hayat 0..aman biraz gezin hayatınızı yaşayın..Ulan öyle sinir oluyomki bun ları diyenlere azıcık gelip bu siteye göz gezdirsinlerde insanların çocukları olması için neleri göze aldıklarını bi görseler.bende onlara inad inş. bi tane çocuğum olur şimdilik bi tane:):)allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..bu çocuk yapma diyenleride biraz uğraştırsında azıcık kendilerine gelsinler..

Back