Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar yardimci olun adetlerim şöle 9 haziran 11 temmuz 14 ağustos 18 eylül adet sirkülerim genellikle 33-35 gün arasi şimdi benim adetimden kaç gün geçmiş oluyor. Lütfen yardim

bu değerlere göre internette hesaplattığımda adet sürkün 35 gün ve muhtamel adet tarihin 22 ekim görünüyor .yani 1 gün geçmiş.hayırlısı olsun güzel haberi bekliyoruz.

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum 2,5 senedir evliyim ve hiç korunmadım.1 yıllık evliyken doktora gittik eşimin spermlerinin çok zayıf olduğunu söylediler ancak tüp bebekle olur dediler.bu olaydan 1 ay sonra ben hamile kaldım oda yalnız 8 hafta sürdü ve bebeğim düştü.düşükten sonra 1,5 yıl oldu fakat hamile kalamıyorum eşim bu durumu gurur meselesi yapıyor ama ben yinede bugün doktoro gidicem.

aranızda beni anlayan varsa lütfen yardım edin.çünkü ben anlamıyorum madem sadece tüp bebekle olurdu ben niye normal yollardan hamile kaldım ve neden düştü?şimdi neden olmuyor çok mutsuzum

Naren aydinlattiğin için teşekkür ederim canim. Ben bugün en iisi test yapiyim böyle olunca insan ister istemez ümitleniyor. Her ay hüsran.

işyerinde olduğum için geç yazabiliyorum kusura bakma moralini yüksek tut bende bugün akşam üzeri
doktora gidicem artık tedaviye başlamalıyım

güzelim her zaman doktorların dediği olmuyor.ama sen yinede sağlıklı bir hamilelik için doktora başvur.yukarıda bahsettimiz keçi boznuzu vitamin ve kuvvet macunu olayını sende dene .ama yinede en kısa zamanda sende eşinde testlerinizi yaptırın.kadın için adetin 3.günü hormon tahlili yapılıyor kan ile.erkeğede spermiyogram testi.kesinlikle bir doktoro bağlı kalmayın.siz bu testleri yaptırın.burayada yazarsın bilen tüm arkadaşlar birlikte yorumunu yaparız.tüp bebekten önce sorun ne olursa olsun aşılama yapıyorlar.sana hangi doktor onu dediyse inanma.aradan 1,5 yıl geçmiş değerler iyi yada kötü yönde değişmiş olabilir.ayrıca ne alakası var grur meselesi yapacak.en önemlisi sen eşini eğitmeye çalış bu konuda.çünkü eşin desteği çok önemli.

evet canım haklısın hamile kaldığım ay eşime keçiboynuzu kaynatıp içirmiştim düzenli olarak bunun yanı sıra bol bolda kuruyemiş

ben yeni üye olduğum için biraz acemiyim acaba bana cevap veren varda ben mi göremiyorum

arkadaşım bende seni yönlendireyim beni ağustos ayında MONO ROSA adında bir arkadaş buraya yönlendirdi ve orada ilgi daha büyük .ayrıca senin sorununda erkek infertilitesi ben oradaki arkadaşlarla konuşmaya başladım ve çok rahatladım.orada umut var.ben geçen ay hamile kaldım.oradaki arkadaşların katkısı çok büyük.inşallah seninde derdine derman olur.

canım kusura bakma sorularım parça parça oluyo ama kanlada mı sperm testi oluyor dedin eşim stres yapıyo tam olarak veremiyo çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…