- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.921
yaptır yarın canım 6 gün yeterli normalde senin 8 gün olmuş :) meraktan öldürcen mi sen biziYarin bakalim yaptiricakmisyimbi kac gun dahami beklesem diyorum
gayet iyi bi yaş canım90lıyım cnm ben
Sen bi tahlil yaptır bakalım bizide merakta koyma inşallah hamiledirsin hayatımOlabilir canim bi anda yukseldigini biliyorum dgru diyodun bende diyorumki eger o arada yukselseydi yine adetim 28 gunde bir degilde 35 gunde bir olurdu duzenim bozuluyo hemen benim cunku yukselince
gayet iyi bi yaş canım
ne güzel işte hem o yaş tecrübe yaşı canım beden yaşı değil bence :)Neyseki göstermiyorum önemli olan o
Tamam kizlar yarin yaptiricam burdanda yazicam size en azindan icimdeki kurt beni her gun yemezyaptır yarın canım 6 gün yeterli normalde senin 8 gün olmuş :) meraktan öldürcen mi sen bizi
Tamam kizlar yarin yaptiricam burdanda yazicam size en azindan icimdeki kurt beni her gun yemez
valla içimde bi his var en fazla 3 aya kalırsın hamiledoktorumda ole dedı cnm.pko war bnde ılacsız adet olamıom bu ay ıgneye gecelım dedı ya nolck blmıom ya
tamam canım bekliyoruz iyi temennilerimiz seninleTamam kizlar yarin yaptiricam burdanda yazicam size en azindan icimdeki kurt beni her gun yemez
valla içimde bi his var en fazla 3 aya kalırsın hamile
amin canım sen yeter ki moralini yüksek tut ve inancını kaybetme :)ayyyyy Allah mı soletıyor nedır agzından bal damlıyor resmenn......inş cnm kalırım.bı ben dııl ısteyen herkes kalsın ıns.Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıb etsın onemlı olan o.
Şaka bi yana gerçekten her yaşın ayrı bi güzelliği var canlar yaşınızın da kıtmetini bilin doya doya yaşayınne güzel işte hem o yaş tecrübe yaşı canım beden yaşı değil bence :)
hayat herzaman izin vermiyo anı yaşamaya :)Şaka bi yana gerçekten her yaşın ayrı bi güzelliği var canlar yaşınızın da kıtmetini bilin doya doya yaşayın
amin canım sen yeter ki moralini yüksek tut ve inancını kaybetme :)
Niye kız :)hayat herzaman izin vermiyo anı yaşamaya :)
dualarımız seninle canım yarın yaz mutlakaSagolun kizlar haber vericem mutlaka dualarinizi eksik etmeyin :-(
Sagolun kizlar haber vericem mutlaka dualarinizi eksik etmeyin :-(
senin tanı koyulup tedaviye başlamnalı ne kadar oldu canımah o moral yokmu o moral takılıyo ılla ya...3 aya hamıle kalırsın dedın cnm war mı bole pkolu olup hemen hamıle kalan hastaların?
iş güç eşimin işi pek mümkün olmuyoNiye kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?