- 27 Ağustos 2014
- 96
- 76
- 18
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.901
Oyy kıyamam canımm en kısa zamanda hep birlikte hamiş dedikoduları yapıcaz inşallah yaz bi kenara
umarım kuzum ya bal damlıyo ağzından :)Oyy kıyamam canımm en kısa zamanda hep birlikte hamiş dedikoduları yapıcaz inşallah yaz bi kenara
Prolaktin yüksekken hamile kalınmıyo canım yada küçük ihtimalle kalınıyo diyelimDusuk olasilik derken canim nasil yani
Sizler kaç bilmiyorum ama ben 28 :)kızlar hamilelik için yaş engeline takılan yok dimi
kuzum sen yarına ve testine odaklan boşverin hormonları şimdilik:)Prolaktinim 6 ay once yuksekti yuksek oldugu zaman adet duzensizligim oluyo adet duzensizliginden gittigimde dktor hormon testi yapmisti ondan snra kontrollere gittim normale inmisti
kızlar hamilelik için yaş engeline takılan yok dimi
her yaşın bi güzelliği var canımAnammmm ben yaşlanmışım ah ben kafamı nerelere vuramm
Canım işte bu prolaktin biranda geri yükselebiliyo onu demek istiyorum bende dostinex kullanıyorum düşüyo bi bakmışın geri yükselmişProlaktinim 6 ay once yuksekti yuksek oldugu zaman adet duzensizligim oluyo adet duzensizliginden gittigimde dktor hormon testi yapmisti ondan snra kontrollere gittim normale inmisti
Yarin bakalim yaptiricakmisyimkuzum sen yarına ve testine odaklan boşverin hormonları şimdilik:)
sen kaçsın canımyaş engelı kac cnm
Olabilir canim bi anda yukseldigini biliyorum dgru diyodun bende diyorumki eger o arada yukselseydi yine adetim 28 gunde bir degilde 35 gunde bir olurdu duzenim bozuluyo hemen benim cunku yukselinceCanım işte bu prolaktin biranda geri yükselebiliyo onu demek istiyorum bende dostinex kullanıyorum düşüyo bi bakmışın geri yükselmiş
Neyseki göstermiyorum önemli olan oher yaşın bi güzelliği var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?