- 27 Ağustos 2014
- 96
- 76
- 18
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.881
çatlatma üğnesi baya işe yarıyo canım bildiğim kadarıylabana doktor klomen werdı cnm sbh aksam ıctım 16mm yumurta oldu sonra adet oldum we daha sora klomenı 3e ckardık yumurta olusmadıiğneye gecelım dedı oyalanmayalım dedı.iğneyle hemen hamıle kalan warmı?bende pko war
Yumurta oluşumu için veriyo dr klomeni canım
çatlatma üğnesi baya işe yarıyo canım bildiğim kadarıyla
Ayy kizlar allah herkesin gonlune gore versin hepimizin bebisleri olur insallah buraya yazmak nasip olur size yazarim burdan sonucu ogrenince
bılıom kuzuda duzenledıgını bılmıodum[/ bence arkadaş yanlış anlamış klomenle adet düzensizliğinin alakası yokki
anladım kuzum yumurta oluşumu için sonraki aşamada yumurtanın büyüklüğü takip edilip çatlatma iğnesi yapılıyoctlatma iğnesı dııl kuzum ıgneyle tedawi.yanı karından iğneler atıosun
inşallah canımAyy kizlar allah herkesin gonlune gore versin hepimizin bebisleri olur insallah buraya yazmak nasip olur size yazarim burdan sonucu ogrenince
İnşallah kızlar elbet bi gün bizimde yüzümüz gülecek çalışmalara devaminşallah canım
Prl değerin kaç canım? Şuan yüksekmi peki, nezaman tahlil yaptırdın en sonBende öyle biliyorum ama doktor bana yumurtqlarin gec olusuyo ondan duzensizlik var demisti belki klomen kullanca yumurtalar gelisti sbra adet oldum. Benim butun bunlarin basi stres+prolaktin yukselmesi
aynen canım burda herkesin derdi aynı olunca herkes birbirini daha da kolay anlıyo :)İnşallah kızlar elbet bi gün bizimde yüzümüz gülecek çalışmalara devam
Su an kkac bilmiyorum en son 6 ay once gttm dktora o zmn yusekti 27 li biseydi snra ilac verdi adetim duzenli olduPrl değerin kaç canım? Şuan yüksekmi peki, nezaman tahlil yaptırdın en son
Belki bu ay güzel şeyler olabilir umudumuzu kaybetmeyelim pozitif olalım ki testlerimiz pozitif çıksınaynen canım burda herkesin derdi aynı olunca herkes birbirini daha da kolay anlıyo :)
valla bu ay geçti benim için önümüzdeki ayda eşim yokBelki bu ay güzel şeyler olabilir umudumuzu kaybetmeyelim pozitif olalım ki testlerimiz pozitif çıksın
Şuan yüksekse hamile kalma olasılığın çok düşük canım çünkü bende aynı dertteyim senle, ama biraz ihmallik var sende, söylemedi demeAyy insallah ya o kadar cok istiyorumki
Oyy kıyamam canımm en kısa zamanda hep birlikte hamiş dedikoduları yapıcaz inşallah yaz bi kenaravalla bu ay geçti benim için önümüzdeki ayda eşim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?