- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba arkadaşlar
ben siteyi yeni keşfettim ve şu hüzünlü günlerimde sizlerle aynı sorunu paylaşarak teselli bulmaya çalışıyorum. :teselli: Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra hamileliğe kendimi inandırdım ama bu sabah gerçek ortaya çıktı. Regl oldum. Hemen doktora gidip (regl 3. günü) tedaviye devam edebilir miyim? Yoksa bu tür ilaç ve iğneden sonra ara vermek gerekiyor mu? :çok üzgünüm:
a.s.mrb kızlar 1yıllık evliyim 2 düşük yaptım ama 6 aydır hamile kalamıyom çok zor allah kerkese versin hele bizim gibi doğuda bebek çok isterler
benimde olmuyo:1no2:senağlama 1 senedir korunmuyorum.doktora gittim ultrasyon ve hormon testi normal cıktı 1 ay diana kullandım sonra başka bi doktor bırak cocuk istiyosan dedi bıraktım 3 aydır böle.bakınıyorum.adetimdee cok düzensiz hatta7 aydır 6 günden 3 edüştü oda cok az offf ne olacak ne yapcam bilmiyorum
apatyacım bende senin gibi 2defa hamile kaldım 1cisini 32haftakıkken dogurdum 3gün yasadı ve öldü tekrar hamile kaldım onuda 9haftalıkken düsürdüm 1yıl oldu ama simdi hamile kalamıyorum senin pskolojin nasıl benim strese boaglıyolar doktor biraz daha bekle diyor benim bekliyecek sabrım kalmadı yasım geciyo bir bebek istiyorum onu bagrıma basıp gözlerine bakıp emzirmek istiyorum anne olmak istiyorum ALLAHım bütün isteyenlere var bizede yarabbim bizi evlat hasretiyle yakma amin:Saruboceq:
canım benim psikolojim kötü. hele geçen ağustos bebeğimi doğurup kaybettiğim aydı. o kadar kötüydümki. ailem bile ne yapacağını şaşırmıştı. şimdi biraz daha iyiyim sanki. çalışmayada başladım. yeni tedavi filan derken.... gerçi pazartesi doktora gidince biraz yine moralim bozuldu çünkü bu ay olmadı öbür tedavi 2 ay sonra... neyse benim FSH ve LH yüksek çıkıyor. trisequens kullanınca düşüyor. Yumurtlamada sorun var yani.. Allahım herkese hayırlısını verir inşallah..:ecrin_bebek:
mrb 2 senelik ewliyim ve hiç hamile kalamadım sanırsam bu iki seneyide geçecek regli ve yumurtlama sorunumda var napcaz bilmiyorum çok üzülüyorum eşim beni teselli ediyor ama olmuyor işte üzülmeden duramıyorum bu ay ilk tedavime başladım ve ganophone kullandık şuanda regl günüm geçti ama yine düzensizlik yüzündendir eminimki bakalım 2 ay daha kullanacağız sonra aşılma yapılacak inş olumlu sonuç alabilirim allah hepimize yardımcı olsun...........
cnm senin fsh ın kaç çıktı ki bu ilacı verdi dr un .benim de biraz yüksek ama hiç böyle bir ilaç vermedi. düşmez ilaçla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?