- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Anlayamadiğim Bu Ben Bu Kontrol Hapiyla Kalamicaksam Neden Doktorum Bebeğin Olucak Dedi.acaba Belli Bir Süreden Sonra Doğum Kontrol Hapi Birakilacakmi Kafam çok Karişti..moralim Bozukk Off Allahim Offff....
Anlayamadiğim Bu Ben Bu Kontrol Hapiyla Kalamicaksam Neden Doktorum Bebeğin Olucak Dedi.acaba Belli Bir Süreden Sonra Doğum Kontrol Hapi Birakilacakmi Kafam çok Karişti..moralim Bozukk Off Allahim Offff....
canım bende seni tebrik ederim bende yeni hamile oldum allah hepimize nur topu gibi bebeler nasip etsin tekrar kutlarım
arkadşlar hamileyim dedim beni hiç tebrik edeniniz olmadı alınıyorum neyse boşverin hergün yatarken dua edin allaha artık gerisini allah bilir bence olacağı varsa olur bebişlerin ama dualarım hep sizinle kızlar inşallah bebişleriniz olur hepinizin ,ötesini herşeyi allah bilir unutmayın kızlar
arkadaşlar malesf dış gebelik varmış böyle şans olur mu hiç tam hamile kaldım derken kafayı yemek üzereyim
ARKADAŞLAR MERHABALARRR BENİMDE 1 YILDIR BEBEĞİM OLMUY ALLAHTAN HAYIRLISI DİYORUM KAFAYA TAKMAMA OLAYINA BENDE KATILIORUM AMA OLMUOOOOOOO HERAY SONUNA DOĞRU ACABAMI DİOSUN HERİLİŞKİDEN SONRA ACABA OLDUMU DİOSUN DÜN AKŞAM EN YAKIN ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI ÇOK GÜZEL Bİ BEK EŞİMİN O BEBEĞE BAKIŞINA ONU KUCAĞINA ALIŞINI UNUTAMAM O KADAR İSTEYEREK BAKTIKİ senağlama
mrhb arkadaslar bende catlatma iğnesini yaptırdım carsamba günü.ama yumurtamın çatlayıp çatlamadıgından emin deglm catlamısmıdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?