Gebe kalamayanlar buraya.....

Anlayamadiğim Bu Ben Bu Kontrol Hapiyla Kalamicaksam Neden Doktorum Bebeğin Olucak Dedi.acaba Belli Bir Süreden Sonra Doğum Kontrol Hapi Birakilacakmi Kafam çok Karişti..moralim Bozukk Off Allahim Offff....

evet canım bende aynı hapı kullandım 3 ay sonra bıraktırdı doktorum .kontrol hapı adetlerını duzenlemek ıcın sanırım duzenlı degıl adetlerın.doktorun cocugun olucak derken tedavı sonucunda demek ıstemıstır.takma kafana .bende de kist var yumurtalıklarımda hemde bır sürü ALLAH bılı sonumuzun ne olacagını herseyın hayırlısı canım

Anlayamadiğim Bu Ben Bu Kontrol Hapiyla Kalamicaksam Neden Doktorum Bebeğin Olucak Dedi.acaba Belli Bir Süreden Sonra Doğum Kontrol Hapi Birakilacakmi Kafam çok Karişti..moralim Bozukk Off Allahim Offff....

Kısmetcim merak etme inşallah olacaktır Allahın izniyle. Doğum kontrol hapını kulanmandaki amaç yumurtlamayı durdurup daha fazla kist oluşmasını önlemekdir.Çünkü oluşan yumurtalar çatlamadığı zaman kist olarak kalıyor.Bu senin yararına olan birşey canım.Oluşan kistlerde tedavi edilip daha sonra yoluna kaldığın yerden devam edebilceksin canım.Moralini bozma sadece sabır:1hug:Yüce rabbim zamanı geldiğinde verecekse eğer zaten verir arkadaşıma.s....

pko oluşan bayanlarda androjen yani (erkeklik) hormonunun daha fazla salgılanmasından kaynaklanıyo...Kistin daha fazla oluşmasını engellemek içinde doğum kontrol haplarıyla yumurta oluşumu engellenip sonrasındada kistlerin yok olması için hormon tedavisi uygulanıyo büyük ihtimal progesteron hormonu tedavisi...Eğer bu kistler giderilmesse ileride ciddi hastalıklara yol açabiliyor....Pko rahatsızlığı olan arkadaşlarım önce kendinizi düşünüp sabırlı olmanız lazım siz olmazsanız bebek olurmu canlarım:1hug:Sakın dert etmeyin inşallah bizimde evlatlarımız olacak dileğimiz ve duamız bu a.s.

canım bende seni tebrik ederim bende yeni hamile oldum allah hepimize nur topu gibi bebeler nasip etsin tekrar kutlarım

basak cım senide tebrik ederim arkadaşıma.s.Eğer hamile olan başka arkadaşlarımız da varsa onlarıda şimdiden tebrik ederim..Allah inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder..Hepinizi kutluyorum..:1hug:

arkadaşım tebrikler çok sevindim.böyle duydukça bize morel oluyor.allah tamamını erdirsin.tedaviylemi kaldın sende?

kızlar çok sağolun ama doktorumu aradım hafta sonu gidicemm.en azından ne kadar beklicem onu öğreneyimm.yoksa bu bekleyiş çok yordu benii.sonu bilinmemezlikkk...
LEYLEKLERDEN HEDİYE BEKLİYORUZZZZ.

yurdagülcüm ve başakcım bu topice yeni girdim ve şimdi gördüm hamiş olduğunuzu canlarım sizi tebrik ediyorum Allah kucağınıza da almayı nasip eylesin bize de yakın zamanda hamiş kalmayı

arkadaşlar malesf dış gebelik varmış böyle şans olur mu hiç tam hamile kaldım derken kafayı yemek üzereyim

canım çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş üzülme desekde biliyorum çok üzülüyorsun ama kader..Elbet birgün Allah sanada nasip edecektir:teselli:

ARKADAŞLAR MERHABALARRR BENİMDE 1 YILDIR BEBEĞİM OLMUY ALLAHTAN HAYIRLISI DİYORUM KAFAYA TAKMAMA OLAYINA BENDE KATILIORUM AMA OLMUOOOOOOO HERAY SONUNA DOĞRU ACABAMI DİOSUN HERİLİŞKİDEN SONRA ACABA OLDUMU DİOSUN DÜN AKŞAM EN YAKIN ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI ÇOK GÜZEL Bİ BEK EŞİMİN O BEBEĞE BAKIŞINA ONU KUCAĞINA ALIŞINI UNUTAMAM O KADAR İSTEYEREK BAKTIKİ senağlama

canım işde bu acabalarla yaşamamak gerekiyormuş...Bu bile gebe kalamamaya yetiyormuş böyle düşünme önce bu düşünceleri at bi kafandan.Allah arkadaşlaınızın bebeğini analı babalı büyütsün inşallah.ARkadaşım her şein vardır bir zamanı demekki bizim zamanımız henüz gelmemiş Allahım nasıl isterse öyle olacak yapacak başka bir şey yok..Hayır bildiğimizde şerde vardır o yüzden biraz sabırlı ol.Gelen herşey Allah dan.İnşallah Allah seninde gönlüne göre verecektir vakti zamanı geldiğinde:1hug:a.s.

mrhb arkadaslar bende catlatma iğnesini yaptırdım carsamba günü.ama yumurtamın çatlayıp çatlamadıgından emin deglm catlamısmıdr

canım bende geçen cumartesi yaptırmıştım ve pazartesi sağ tarfım çok sancıdı akşama kadar sonra birden kesildi Yanii bu durumda nerdeyse 36 saatte çatlamış olmalı .İnşallah yani seninde bugün olması lazım heralde.

hayır canım gitmedim ama bende zaten tahminen diyorum.Çünkğ iğneyi vurulduktan sonra ilk o gün akşama kadar sancı çektim ve birden kesilmiş olması bana çatlamış olabilreceğini düşündürttü.

mrhb arkadaslar bende catlatma iğnesini yaptırdım carsamba günü.ama yumurtamın çatlayıp çatlamadıgından emin deglm catlamısmıdr

zynp cim canım aşılaman yapılmıştır sanırım..öncelikle hayırlı olsun..Canım büyük ihtimalle çatlamıştır ha belki içlerinde çatlamayannlarda olabilir. Ama doktorun muayene ettiyse görmüştür mutlaka..Çatlamıştır sen rahat ol.Bunları düşünüpde kendini stresin içine sokma.İyi düşünki iyi sonuç alasın canım.İnşallah güzel haberlerini alırız canım..Yüze rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallahhhhhhhh:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…