- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım en azından bir kac doktora gidin hemen esin amaliyat olmasın bizim basımızdan böyle bir olay ğecti yıllarca cocuğumuz olmadı sonra esindemi diye esimde cok az varikosel tespit edildi ve amaliyat belden uyusturmayla yaptılar ve binde bir olan bir sey basımıza geldi belden uyustururken omurilik zarına rast ğelmis ve beyindeki su o delikten dısarı tabi benim esim beyin susuz kaldığı icin cok zor ğünler ğecirdi cok dotora ğittik anlamadılar ama esimin cığlıklarını ve o dönemini unutamıyorum en sonunda doktora naladı ve kalkmayacaksın ve ğünde altı yedi litre su iceceksin dedi ve düzeldi eğr tam kesinlesmemise amaliyat olmasın ve keci boynuzu kürü var ondan deneyinönce benim gittiğim jinekolog istedi tahlili o düşük dedi ürologa gönderdi şimdi varikosal ameliyatı olup olmayacagı belirlenecek sonra6 aylık bi tedaviye baslanacak parıl
merhaba kızlar bende yeni katıldım size.
bende 2 yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. doktora gideceğiz. ama önce ben mi? yoksa eşim mi? gitmeli yada birlikte mi gitmemiz gerekiyor. beni aydınlatırsanız sevinirim.
arkadaşlar 1 yıldır eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum. henüz doktora gitmedim. açıkcası korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?