Gebe kalamayanlar buraya.....

canım ya bende cumartesi sabah oldum iğnemi 2 gün karnım şişti ve ağrıdı şimdi bişey kalmadı doktorum bu cumaya çağırdı herhalde çatlayıp çatlamadığına bakıcak bu arada benim böbreklerim o kadar ağrıdıki anlatamam sen ne zaman gidiceksin doktora bide ne sıklıkla birliktelik dedi doktor bize gün aşırı dedi ama biz garanti olsun diye hergün... canım inşallah aynı gün alırız hayırlı haberleri

ARKADAŞLAR 5 günlük bi aradan sonra herkese meraba dış gebelikten şüphelenmeleri doğruymuş cumadan beri hastanede yatıyorum bebek küçük olduğu için ilaç tedevisine başladılar kürtaj yapıp ilaçlıyorlar hayati tehlike yapıyormuş dış gebelik evde tek kalma dedi dr heran damarlar ve tüpler patlayabilirmiş dua edin de ilaç tedavisi oumlu sonuç versin yoksa ameliyat yapıp tüplerden birini alacaklar allahım tam kavuşmuşken hüsran çok kötü..

canım çok üzüldüm ya.Çok çok geçmiş olsun tekrar.Başka şeylere üzülmeyi bırakda senin sağlığın önemli canım.Tekrar bebeğin olur Allahın izniyle..Allah yardımcın olsun.Biran önce sağlığına kavuşmanı dilerim tatlım:teselli:

uzulme canım herseyın hayrlısı nasıl
lsın okulada gelmezsın sanırm

Bu yazdıkların hurafe değil canım doktorun doğru söylemiş.Bizimde bir sorunumuz yok görünüyor..Benim ilk doktorum stres den demişdi.Eşinle birlikte olacaksan eğer çocuk düşünerek olmayacakmıssın bu olumsuz etkiliyormu..Birde ayaklarını kaldırman yada beline yastık koymakda doğru.Çünkü bazen rahim ağzından spermler ileri doğru ilerleyemiyormuş.Bu tavsiyeler gebelik oluşması için olumlu ve geröek tavsiyeler canım..Her şeyin başı stres stres yapmayacaksın:teselli:

Canim gecmis olsun ya seni o kadar iyi anliyorumki benimde basima aynisi geldi altinci haftada kurtaj yapti dr sonra bir tahlil var eger o olumsuz cikarsa yumurtaligini alacagiz demisti dunyamiz yikilmisti ve tahlilin sonucu cikana kadar eminimki saclarim beyazladi.Ama cok sukur sonuc iyi cikmisti ve sadece kurtajla atlatmistik canim insallah seninde problem cikmaz ve yumurtaligina dokunulmaz.Allah yardimcin olsun zor gunler geciriyorsun ama ne yapabilirizki zaman geciyor ve yaralar kabuk bagliyor.Su asamada sana bisey zarar gelmedigini ve insallah gelmemesini dusun belki boyle dusununce bebegi kaybetme uzuntun biraz hafifler biz oyle yapmistik.Allah kolaylik ve tez zamanda atlatmani nasip etsin.Gecmis olsun.

basak84 canım ordamısın cıktın sanırım biz senınle aynı anda anne olcaz ıns herseyde vardır bır hayır.bundada vardr muhakkak .görelım rabbım neyler neylese güzel eyler.bu hep aklında olsun

çok sancım var 10 gün kalkmayacan dedi dr bi de rapor verdi yoksa tüpler zarar görürmüş çok kötüyüm allah kimseye göstermesin

peki senin sonradan bebeğin oldu mu nasıl bi tedavi uyguladın bende tüpteki bebek küçükmüş o yüzden kürtajla ilaç verdiler tahliller iyi çıkmazsa tüplerden birini alacaklar

basak84 canım ordamısın cıktın sanırım biz senınle aynı anda anne olcaz ıns herseyde vardır bır hayır.bundada vardr muhakkak .görelım rabbım neyler neylese güzel eyler.bu hep aklında olsun

inşallah ama benim biraz uzayacak gibi daha tedavi bitinca 3 veya 6 ay bebek düşünmeyin diyorlar düşününce de hemen olacak mı bakalım

başak gecmiş olsun canım dilegim herşey gönlünce olur sen saglıgına dikkat et bebek tir olmayacak diye bişey yokkkkkkkk benim bi arkadaşım dış gebelikten kürtaj oldu ve 6 ay korundu ve hemen hamile kaldı şimdide bebek arabasıyla fıldır fıldır geziyor.içime dogdu kötü bişey olmayacak içini ferah tut.

çok sancım var 10 gün kalkmayacan dedi dr bi de rapor verdi yoksa tüpler zarar görürmüş çok kötüyüm allah kimseye göstermesin

basakcım ya tekrar geçmiş olsun canım doktorunun dediklerini ihmal etme.İnşallah bir an önce ayaklanırsın canım.Sen bi iyileş merak etme Allahın izniyle herşey yoluna girer ve duaların kabul olur canım:1hug:

selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık

hala da ağlıyorum içim kaynıyor sanki mutluluğumu hiç ağlayarak yaşayacağım aklıma gelmezdi,inşallah haftaya değerim iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir Rabbim sonuç bekleyen herkese bu duyduyu yaşatsın seviçten hıçkıra hıçkıra ağlatsın pozitif sonucunu aldığınızda.bu sitedeki bütünarkadaşlarım hepiniz benim budavamda can yoldaşım olduğunuz Allah hepinizden razı olsun bena yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ederim

Ah arkadaşım Allah bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah,yaşadığın sıkıntıları çok güzel anlatmışsın ve sonucu çok güzel olmuş,dilerim Allah tan mutluluğun daim olsun.Tebrik ediyorum a.s.Allah analı,babalı büyütsün.Bu arada bende dört senedir fibromiyalji hastasıyım,atlatamadım:çok üzgünüm:,sen atlattın mı?Bu hastalık streste yapıyor,benim bir kimyasal gebeliğim oldu ve malesef düşükle sonuçlandı.Sen sen ol o kadar rahat olki sakın stres yapma.ben yaptım hamile kalınca sonuç kötü oldu:1no2:.

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim fibromiyaljiyi öncelikle kabul etmen gerekiyor böylece ağrıları daha kolay tolere edebiliyorsun kendine iyi bir psikiyatr ve fizik tedavi romatizmal hastalıklar uzmanı bul ilaçlarını düzenli antidepresan ve diğerleri.bir çok kişde tetik noktara yapılan iğneler fayda ediyor dene ben de geçici rahatlık sağlardı benim ağrım sırtta 3 nokta boyunda 2 nokta stres soğuk süpürge yapmak yorgunluk klima ceryan en büyük düşmanımız ben yazın bile omzuma kazak alırım yanımda en az iki atlet bir penye alıyom hergün çok terletiyor soğuyan ter de ağrı yapıyor HASTILI KABUL ET CANIM benim kabul etmem çok uzun sürdü bir de hayatında ne ve kim canını sıkıyorsa defterden sil

bende seni tebrik ederim bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle hayırlı olsun

stres ağrıyı ağrı da stresi tetikliyor unutma hassas kişilik hastalığı bu beim doktorum en değerli sensin seni kimsenin üzmesine izin verme ve hayır demsini öğren der ağrım geçmedi şu an bile var ama takmıyorum 6 senedirhergün her saat her dakika ağrıyor bırak ağrısın diyorum geniş olmayı öğrenmeye çalış

Aynı şeyleri yaşamışız ve yaşıyoruz,hastalığı kabullenmezmiyim,o hiç unutmama fırsat vermiyor.Yalnız bana faturası biraz ağır çıktı maddi ve manevi çok zor şeyler atlattım ama napalım hayat bu, bunada şükür diyorum,iyi dileklerin ver desteğin için teşekkürler,seninle aynı şeyleri yaşamış biri olarak dertleşmek güzeldi.Tekrar tebrikler,buradan da iyi haberlerini alırız inşallah.Hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…