• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ama ne zmandır düzenli olarak yazılanları okuyorum.ben pko luyum.22 aylık evliyim ilk sene yesmin kullandım meğer pko varmış bende.şimdi ilaç kullanıyorum doktorum glıkopaj ve gynelle verdi 2 aydır kullanıyorum ama şuana kadar bişi yokk..çok istiyorum moralimde bozuk kalamıyorum işte ....

kalırsın inşallah kalırız inşallah canım ümitsizliğe kapılma. gün doğmadan neler doğar bakarsın bu ay oluverir. pozitif düşünmekte fayda var .... gül istersen gül diken istersen diken olurmuş ya belkide biz olmıyacak dediğimiz için olmuyo...
allah isteyen herkese nasib etsin

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ama ne zmandır düzenli olarak yazılanları okuyorum.ben pko luyum.22 aylık evliyim ilk sene yesmin kullandım meğer pko varmış bende.şimdi ilaç kullanıyorum doktorum glıkopaj ve gynelle verdi 2 aydır kullanıyorum ama şuana kadar bişi yokk..çok istiyorum moralimde bozuk kalamıyorum işte ....

canım bendede pko vardı yumurta tembelliğine sebep oluyordu dr bana önce progestan verdi sonra da klomene başladım 2. kutuda hamile kaldım gibi bugün evde ben test yaptım pozitif çıktı kan testi de yarın belli olacak bende 35 gündür adet görmemiştim darısı size moralini sakın bozma bu tedavi pko hastalarında daha etkili oluyormuş

valla arkadaslar ben umıdımı yıtırdım bu cocuk konusunda 100kısıysek sadece 10numuzun bebegı olmus bu bırazda allahın ıstemesıne baglı bısey nasıbımızde varsa oluyo olmuyosa olmuyo.fazla ustune dusmemek lazım bebek dıye kendımızı ve hayatımızı mahvedıyoruz.olacagı varsada bu psıkolojıyle olmaz SABIR SABIR SABIR YA RABBI.......

valla arkadasım sunu anladımkı ılac falan bunlar en son ılk once rahım fılmı cekılmesı gerek eger tupler acık yumurtalık saglamsa ılac tedavısıne baslanmalı.dun tvde gordum aynen boyle yaptılar bunu cektrmek lazım

arkadşlar hamileyim dedim beni hiç tebrik edeniniz olmadı alınıyorum neyse boşverin hergün yatarken dua edin allaha artık gerisini allah bilir bence olacağı varsa olur bebişlerin ama dualarım hep sizinle kızlar inşallah bebişleriniz olur hepinizin ,ötesini herşeyi allah bilir unutmayın kızlar

arkadşlar hamileyim dedim beni hiç tebrik edeniniz olmadı alınıyorum neyse boşverin hergün yatarken dua edin allaha artık gerisini allah bilir bence olacağı varsa olur bebişlerin ama dualarım hep sizinle kızlar inşallah bebişleriniz olur hepinizin ,ötesini herşeyi allah bilir unutmayın kızlar

Canım tebrik ederim :nazar::nazar:Allah sağlıkla kucağına nasib etsin ve enkısa zamanda bizede nasib etsin Amiiiinnnnn

tbrikler canim.yeni uyelerdenim.2,5 yillik evliyim.hala bebisim yok.sen hamilesin. bizim icin dua et.Allah kucagina almayida nasip etsin.:çok üzgünüm:

canım bende seni tebrik ederim bende yeni hamile oldum allah hepimize nur topu gibi bebeler nasip etsin tekrar kutlarım

tebrik ederim hayırlısıyla allah kucağınada almayı nasip etsin...inşallah bizlerde böyle güzel haberlerle burda oluruz....
a.s.

kızlar bısey sormak ıstoyorum.benım adetım 9 hazıran ancak su son gunlerde sureklı bır mıde kazıntısı yasyorum hayatta yapmadıgım sey gecelerı atıstırmak ama mıdem okadar kazınıyorkı uykumdan uyanıp yemek yıyorum.bu hamılelık belırtısı olabılırmı lütfen cvpppppp

bende kalamıyorum bende de pko var 3 aydrı deniyoruz ama yok.doktorum glikopaj ve gynelli verdi ama yok henüz napmalıyım ....

canım bende pco luyum suan ıstesende olmaz cunku gynelle kullanıyosun bı tur dogum kontrol hapı bu.ınsallah tedavın sonuc verır bende cuma gunu doktora gıdecem hayırlısı bakalım

Anlayamadiğim Bu Ben Bu Kontrol Hapiyla Kalamicaksam Neden Doktorum Bebeğin Olucak Dedi.acaba Belli Bir Süreden Sonra Doğum Kontrol Hapi Birakilacakmi Kafam çok Karişti..moralim Bozukk Off Allahim Offff....

canım bende pco luyum suan ıstesende olmaz cunku gynelle kullanıyosun bı tur dogum kontrol hapı bu.ınsallah tedavın sonuc verır bende cuma gunu doktora gıdecem hayırlısı bakalım

CANIM HAYIRLI HABERLER ALIRSIN İNŞALLAH KENDİ DERDİME DÜŞTÜM KUSURA BAKMA...BU PKO NERDEN ÇIKTII...:çok üzgünüm:

a.s.tebrik ederim hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle....mutluluğun daim olsuna.s.seni hayal ediyorum da eşinle ne mutlusundur bu mutluluğu benim gibi bebiş isteyene de yaşatsın allah:emir_bebek:kendine çok dikkat et unutma artık herşey bebiş için içtiğin su bile...:nazar:

DÜNYANIN EN GÜZEL HABERİ BU OLSA GEREK "BEN HAMİLEYİM"BİZE DAHA NASİP OLMADII..ALLAH ANALI BBALI BÜYÜTSÜNN..DARISI BAŞIMIZAAa.s.a.s.

yurdagülll hayırlı olsun canım..Tebriklerrrrrrrrrrra.s.Geç oldu deme sakın ben yazını daha yeni gördüm bu topic e yeni baktımda ondan...İnşallah Allah sana sağlık lı ve hayırlı evlat nasip eder canım...:1hug:

kızlar bısey sormak ıstoyorum.benım adetım 9 hazıran ancak su son gunlerde sureklı bır mıde kazıntısı yasyorum hayatta yapmadıgım sey gecelerı atıstırmak ama mıdem okadar kazınıyorkı uykumdan uyanıp yemek yıyorum.bu hamılelık belırtısı olabılırmı lütfen cvpppppp

canım eğer sende pko varsa hamile kalma riskin çok az tabi Allah bilir...Bu midendeki kazınma ilaç falan kullanıyosan ondan olabilir.Bildiğim kadarıyla pko rahatsızlığında çeşitli hormon hapları verilmeke bunlarda iştah artırıcı özelliklere sahipdir.Bu nedenle iştahını kontrol altına almanda yarar var çünkü pko hastalığında kilo almamak gerek kilo vermek daha yararlı..Dr unla konuşmanı tavsiye ederim canım

Back