P
pelosh
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
arka daşım ilk kullandığın hapın adı yok mu ben de iğne tedavisi görüyorum şuan bebeğin oldumu bilmiyorum hapın adı varsa vere bilirmisin
selamm allah tüm ıst versin tattlıı bebişlerr ben de sizi anllıyorumm başına gelmeyenn anlamaz cunkuuu ben çogunuzdann buyugumdur yaşım kıka dayandı nerdeyse... on altı yıllık evlyimm uç sene tedaviden sonra bi oglumm oldu şu an onüç yaşındaa evlat bambaşka bi seyy inş herkess tadarr sonra duüşügüm old sonra mıkro ile hamile kaldımm ıkzleımı 24. haftada kaybettim kaybetmek de çokk zorr son şanşş denemeye karalıyımm oğlumm kardeş istemese çokk ist belkı karar veremezdimm ama hayırlısıı herkesin gömnlüne göre versin yaratann tattırsınn size evlat balınııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?