Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bende yeni katıl dım cevapları bulamıyorum birde süt meselesi ne ben anlamadım bana açıkça anlatırsanız sevinirim

eğer başka bi sorun yok sa hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyosa bunu dene yoksa üşütürsün falan sonra daha kötü olur

ya merhaba ben ilk evlendiğimde bronşit olmuştum çok kötüydüm acaba üşüttüğüm içinmidir birde süt meselesi nasıl oluyor canım
:içelim:

ya birde daha doktora gitmedim ben 1 senemiz daha dolmadığı için doktor gelmeyin dedi gül

merhaba arkadaşlar uzun süre bu linkten kactım ama artık bende burdayım yani bende gebe kalamayan bir anne adayıyım .....
tam 4 yıl olmak üzere korunmayalı tedaviye başlayalı ise bir yıl oldu ....herhangi tıbbı bir sorunumuz yok tüm tahlil sonuçlarımız normal yolla gebe kalabilir diyor ama olmuyor 3 aşılama yapıldı tabi ki o % 25 lik şansa sahip olan ciftlerden de olamadık.. 2 aydır dinlenmeye girdim dr bu ay beni bekliyor tüp bebek raporu verecek ama ben tüp bebek yaptırmak şimdilik istemiyorum ...
öyle komik ki nedense tam yumurtlama dönemlerimde birşeyler oluyor ya ben üşütüğüm için ağır antibiyotik alıyorum ya eşim şehir yada yurt dışına cıkmak zorunda kalıyor ya ben yumurtlama dönemimi yanlış hesaplıyorum hep birşeyler ters gidiyor yani bu 2 aylık bekleme süresindede işler tepe taklak geldi bakalım bu ay peryotları yanlış hesaplamışım (nasıl yanlış hesapladım aklım neredeydi inanın hiç bilmiyorum )
yani özetle ANNE olamıyorummmm

merhaba arkadaşlar.bizde 3 senedir uğraşıyoruz.problem ikimizdede var.eşimde sperm düşüklüğü bende ise adet kanallarım çalışmıyo.adet oluyorum ama çok ağrılı ve zor geçiyor.sebebi ise kanama tam zamanında olmuyo dışarı akmıyor.yumartalıklarıma doluyo aynen balon gibi şişiyo ve sonra da patlıyo.her ay sanki iç kanama geçiriyormuşum gibi acillik oluyorum.ama çok şükür çok iyi bir doktor buldum.4 senelik evliyim bu 4 cü doktorum hiçbiri bu problemimi bulamamıştı ama şimdi gittiğim doktor çok iyi geldi tedavi aşamasındayım tabaki eşimde tedavi görmeye başladı.doktorum çok iyi moral veriyor.olmucak birşey yok diyor.allahtan hep hayırlısını istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayyyyyyyyy arkadaşıımm bizim de 2 senedir olmuyorrrrrrrrr bilmiyorum ki ne zaman olacak yada olacak mıııııııııı

yurdagül sen tam muayene olmamıştırsın eminim çünkü daha bi sene dolmamış ama ben sana yine anlatıyım çünkü bu tür üşütmeler genelde ilk evlendiğin zaman oluyo 1 kilo kadar sütü kaynatıp üzerinde bekliyosun tabi üzerine bi havlu falan bişeyle çevir dayanabildiğin kadar bekle sonra ilişki tabi 1 saat kadar bekle altına yastıkta koy tabi bunu adetin biterbitmez yapıyosun çevremdeki çok kişi bunu yaparak gebe kaldılar banada bi komşum sölemişiti denedim o ay gebe kaldım ama düşük oldu bunu yaptıktan sonra kerndine çok dikkat et ağır da kaldırma ilaç içme üşütme çok dikkat et yani

evet kızlar ben 3 yılım dolcak evlilikte ve 1.5 senedir bebiş istiyoz ve olmuyor bu aydan umutluydum ama malesf bu gün adet oldum ve moralim çok bozuuuuuuuuuuuukkızlar allah isteyen herkese hayırlısıyla versin

neslican haklısın biz çok yeniyiz bizde 9 aylık evliyiz ve 2 aydır korunmuyoruz aslında ben adet düzensizliği için gittim doktora, yumurtalıklarımın düzenli çalışmadığını öğrendim ve doktorumla bebek için tedaviye başladık ilk ay olmadı şimdi 2. denemem ayın 24-26 arasında belli olacak bu sefer tutturabildikmi bakalım herşeyin hayırlısı canım yolun başındayız inş. burdaki arkadaşların ve bizim bebilerimiz olacak ve burdan onların yaptıkları yaramazlıkları konuşacağız

erken zamanda tedbir almanız çok güzel ben 4 yıllık evliyim 1 yılı geçti ve hala bebiş yok.bende bu ayın 12 si gibi hastalanmam lazımdı ama olmadı şimdi bi ümit bekliyorum.gerçi ben 3-4 ayda bi hastalandığım için çok da umudum yok açıkcası

amatis canım senin problemin ne 3-4 ayda bi adet oluyorum yazmısın tedaviye basladınız mı acaba bende tedaviye erken başladğımız için umutluyum bakalım herşeyin hayırlısı

arkadaslar benim doktorumda bu ay bana desolet tablet basladi normalde ben bebek tedavisi goruyorum anlayamadim sordugumda yumurtalarin gelismesi icin dedi benim bildigim desolet dogum kontrol ilaci insallah yanlis bisey yapmiyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…