Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar benim doktorumda bu ay bana desolet tablet basladi normalde ben bebek tedavisi goruyorum anlayamadim sordugumda yumurtalarin gelismesi icin dedi benim bildigim desolet dogum kontrol ilaci insallah yanlis bisey yapmiyoruzdur

merhaba siz ne şikayetle veya ne için gittinizde dok.size desolet verdi? bende desolett kullanıyorum kistim var ve yumurtalıklarım yumurtlama yapmıyomuş 3 aydır kullanıyorum haziranda çağırdı beni dok. bakalım haziranda ne diyecek dok.kist bittimi?yumurtalıklar ne durumda ? bebek için haziranı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun?

amatis canım senin problemin ne 3-4 ayda bi adet oluyorum yazmısın tedaviye basladınız mı acaba bende tedaviye erken başladğımız için umutluyum bakalım herşeyin hayırlısı

Günaydın bende pco var şuanda da gulucofaj kullanıyorum dr ona başlattı 2 ay oldu bu ilaçla hamile kalan epey oluyomuş pco da.Daha önce başka dr 1 defa aşılama yaptı ve sürekli yumurtlama için ilaçlar kullandım 9 ay boyunca şimdi dr değiştirdim ve hayırlısı bekliyorum.:1no2:

Canım üzülme olma ihtimali yüksekse olur inş. bende ayın sonunu bekliyorum bakalım adet olmazsam bebek geliyor demektir büyük bir heycanla bekliyorum benden sonra evlenen herkes hamile herkes acele edince iz geç kaldıkj.yerimseniben

kizlar herseyin basi once saglik stres yapmadigin surece gerisi geliyor ben cabuk kaliyorum en gec 4 veya 6 ay icinde oda engec olani yalniz hamileligimi surduremiyorum oda kotu allah sabir versin hepimize insallah bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Doğru söylüyosun allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize ve acılarını yaşatmasın çevremizde sakat bebekleri görünce allah zamanı gelince eli ayağı sağlıklı bebekler versin diyorum nezaman olacağının bi önemi yok aslında ama bizde tadalım annelik duygusunu.Ev onlarsız çok boş.senağlama

bende dün hastalandım ve gitti yine hayaller arkadaşlar napalım nasip elbet olcak umudu yitirmiycez allah isteyen herkese versin amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

mrh gül 84 tokatlı olduğunu okudum bende tokatlıyım canım ve bende 1,5 senedir evliyim tedavi görüyorum klomen diye bir ilaç kullandım ve ayın 19 iğne yaptıracağım ondan sonra bekleyeceğiz ne olacak allah herkese sabır versin umudunuzu kaybetmeyin olurmu istemek elde etmenin yarısıdır unutmayın ben buna inanıyorum

merhaba arkadaslar yeni uyeyim araniza yeni katildim bilgilerinizden bende faydalanmak isterim lutfen benide araniza kabul edin benimde sorunum ayni 4 senelik evliyim ve hic korunmadim ama hamile kalamiyorum pkos hastaligi teshisi konuldu tedavi goruyorum insallah en kisa zamanda Allah herkesin kucagini doldurur hayirli evlatlarla

acil cevap lütfen bekliyorum bana şu sütü tam olarak anlatırmısın nasıl duruluyo yani ne kadar süt olcak tam anlamadım şöylersen sevaba girersin arkadaşım bana güzelce bi tarif edermsin durmak nasıl olcak anlayamıyorum en kısa zamanda bilgilendirirmisin lütfeeeeeeeeeen:a015:

merhaba arkadaşlar bende 4 senlik evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama bizimde olmuyor oof bu ay adetim 4 gün geçti çok umutlanmıştım olmadı

lusin canım bendede aşırı bir uyku hali var ama benim adet günüm henüz gelmedi eşim bekleyelim demese ben bugünden gidip kan testi yaptıracağım çok sabırsızım ben kan testinde 10 gün beklemek gerekmiyorya ne yapacağım bilmiyorum bide bugün rüyamda hamileymişim iyice ümitlendim olmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım biliyorum ama ne yapayım elimde değil

merhaab arkadasım ben yeniyim burada ama galiba sizden deneyimliyim. Kan testi için adet zamanını bekle o zaman yaptır. adet zamanından önce çıkmayabilir birde aklını başka şeylerle meşgul et çunkü zaman geçmez ve beklentilerin olumsuz olursa çok üzülürsün. Allah en kısa zamanda istediğini versin

haklısın aslında ama yapamıyorum bu sefer kendimide olacak gibi şartlandırdım bide bugün rüyayı görünce tam oldu hayırlısı canım birgün bizde tadacağız o duyguyu ama ne zaman

ya arkadaşlar bende bugün üye oldum ve bende bebek istiyorum. 9 aylık evliyim cok istiyorum yumurtlama düzensizliğim varmış. tedaviye başlamadım insallah hepimiz en kısa zamanda müjdemizi veririz burdann

benımde cocugum olmuyo ve stresten cıldırmak uzereyım yumurta tembellı var bende boyle hamıle kalan bı tanıdıgınız yakınnınz varmı lutfen yardımcı olun

reyyan hanım bende yenı uye ve yenı evlıyım hemen hemen senınkadar oldu cocuk ısteyelı fakat malesef hastalıgımızda aynı sanırım ne dedı doktor sana sorun neymıs

ya arkadaşlar bende bugün üye oldum ve bende bebek istiyorum. 9 aylık evliyim cok istiyorum yumurtlama düzensizliğim varmış. tedaviye başlamadım insallah hepimiz en kısa zamanda müjdemizi veririz burdann

merhaba;
bende doktora gittim ve yumurtlama düzensizliğimin olduğunu söyledi doktor, adetimde zamansız oluyor. doktor bi vitamin verdi, bunu kullan dedi. 6 aya kadar hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi.

arkadaşlar bir sorum var
1 yıldır yasmin kullanıyorum ama son 1 haftadır feci mide bulantısı kasıklarda ve belde ağrım var sürekli sinirliyim ve öğleden sonraları uykum geliyor acaba hamile olabilir miyim ? aslında cok cok düşük bir ihtimal ama eğer hamile isem nasıl anlıcam dogum kontrol hapı kullandıgım için adet olacak mıyım bu sorular beynimi kemiriyor eşimede bişi demedim çünkü psikolojik diyor ((( çünkü aynı zamanda pko hastasıyım yani bebek öyle kolay olmayabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…