- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaslar benim doktorumda bu ay bana desolet tablet basladi normalde ben bebek tedavisi goruyorum anlayamadim sordugumda yumurtalarin gelismesi icin dedi benim bildigim desolet dogum kontrol ilaci insallah yanlis bisey yapmiyoruzdur
amatis canım senin problemin ne 3-4 ayda bi adet oluyorum yazmısın tedaviye basladınız mı acaba bende tedaviye erken başladğımız için umutluyum bakalım herşeyin hayırlısı
kizlar herseyin basi once saglik stres yapmadigin surece gerisi geliyor ben cabuk kaliyorum en gec 4 veya 6 ay icinde oda engec olani yalniz hamileligimi surduremiyorum oda kotu allah sabir versin hepimize insallah bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin
adetinin son günü veya bir gün sonra sütü kaynatıp üzerinde belkiyosun dayanabildiğin kadar sonra ilişkiye giriyosun altına yastık koymayıda unutma 1 saat kadar da bekle tabi sütü yaparken üzerini bişey le ört sıcaklık içerde kalsın
lusin canım bendede aşırı bir uyku hali var ama benim adet günüm henüz gelmedi eşim bekleyelim demese ben bugünden gidip kan testi yaptıracağım çok sabırsızım ben kan testinde 10 gün beklemek gerekmiyorya ne yapacağım bilmiyorum bide bugün rüyamda hamileymişim iyice ümitlendim olmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım biliyorum ama ne yapayım elimde değil
ya arkadaşlar bende bugün üye oldum ve bende bebek istiyorum. 9 aylık evliyim cok istiyorum yumurtlama düzensizliğim varmış. tedaviye başlamadım insallah hepimiz en kısa zamanda müjdemizi veririz burdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?