• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

birgun insallah olacak cok guzel bir duygu bir defa tattim ama gerisini getiremedim hani derlerya yasin genc olur o sozden bile nefret eder oldum eller benim derdimi cektigim aciyi nerden bilsin genclikle ne alakasi var canimdan can kopuyor teselli icin yasin genc olur diyorlar sabir hanimlar sabir olacak diye dusunun insallah olacak

hanımlar bu oaly tamamen stresle ilgi ama stres yapmamak da elde değil ben yaklaşık 4 aydır korunmuorum olmadı henüz ama stres yapmamaya çalışyorum bide size bi tandığımdan bahsetmek istiyorum yaklaşık 10 yıldır bebek tedavisi için uraştılar doktorlara gittiler eşi biç ok kes ameliayt oldu son çare tüp bebek denediler allahım yüzüne baktı ve çocuğu oldu ama nasıl 7aylık oldu kaçkes hastane yollarında öldü ölecek gözüyle yaşadı şimdi çok şükür ki iyi 7-8aylık oldu ve bir anda annesi durup dururken hamile kaldı hemde normal yolla hiç bi tedaviye gitmeden akrabam artık stresini yenmişti ve allahım ona bir anda 2.verdi rabbbim inşallah sizlerede isteyen herkesede bebek nasip etsin

zelal63 dr prolaktin yüksek dedi adet düzensizlğim de var. ve bugün yeni bir kötü haber daha aldık eşimin de sperm değerleri çok düşük nolur dua edin çok çaresiziz eşimin tedavisi en az 6 ay sürermiş ozamana kadar bende baslayamıyorm Rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda

önce benim gittiğim jinekolog istedi tahlili o düşük dedi ürologa gönderdi şimdi varikosal ameliyatı olup olmayacagı belirlenecek sonra6 aylık bi tedaviye baslanacak parıl

merhaba kızlar ben buraya katılalı fazla olmadı 9 aylık evli hamile kalamadığımı söylemiştim dün öğrendim 3 haftalık hamile olduğumu çok mutluyum inşallah sizlerde bu duyguyu yaşarsınız bye bye

önce benim gittiğim jinekolog istedi tahlili o düşük dedi ürologa gönderdi şimdi varikosal ameliyatı olup olmayacagı belirlenecek sonra6 aylık bi tedaviye baslanacak parıl
canım en azından bir kac doktora gidin hemen esin amaliyat olmasın bizim basımızdan böyle bir olay ğecti yıllarca cocuğumuz olmadı sonra esindemi diye esimde cok az varikosel tespit edildi ve amaliyat belden uyusturmayla yaptılar ve binde bir olan bir sey basımıza geldi belden uyustururken omurilik zarına rast ğelmis ve beyindeki su o delikten dısarı tabi benim esim beyin susuz kaldığı icin cok zor ğünler ğecirdi cok dotora ğittik anlamadılar ama esimin cığlıklarını ve o dönemini unutamıyorum en sonunda doktora naladı ve kalkmayacaksın ve ğünde altı yedi litre su iceceksin dedi ve düzeldi eğr tam kesinlesmemise amaliyat olmasın ve keci boynuzu kürü var ondan deneyin

arısütü polen bal karışımı satılıyor marketlerde günde bir tatlı kaşığı yedirdim eşime bu sitede birileri söylemişti sperm kalitesi ve sayısı için paylaşayım dedim bu bilgiyi sizlerle

janet ve symsslow çok teşekkürler bakalım daha film çekilecekmiş ameliyat bizde istemiyorz zaten ins hayırlı bi sonuç çıkar arısütü polen falan nekadar artırıyo çok faydası oluyomu?

slm arkadaşlar yeni üyeyim ben.9 aydır bizde korunmuyoruz ve bizim hiç sorunumuz yok ama olmuyo.yanlız bildiğim bebiş düşünenler stresten uzak durmalı en nbüyük etken bu bana dr.um söyledi.bende kist vardı onuda hallettik ama hala tık yok.ve bişey daha adetin ilk gününden itibaren 12. 14. ve 16. hamile kalmak isteyenler için en uygun günler ve sabah saatlerinde ilişkiye girmek olası hamileliği öok arttrıyormuş. yani sık sık ilişkiye girmek çok önemli değil.

merhaba arkadaşlar.2 yıllık evliyim 3 ncü aşılama için doktora gittik ama ultrasonda geçen aydan çatlamamış yumurtalar var buyüzden bir ay doğum kontrol hapı kullanmak gerekiyor dedi.hapa başladı aranızda böyle durumda olanlar varmı benim biraz kafam karıştı.

selam bende kistten dolayı ameliyat oldum ama henüz bir değişiklik yok.hatta doktor aşılamaya başladı.bakalım hayırlısı

merhaba kızlar bende yeni katıldım size.

bende 2 yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. doktora gideceğiz. ama önce ben mi? yoksa eşim mi? gitmeli yada birlikte mi gitmemiz gerekiyor. beni aydınlatırsanız sevinirim.

canım bence ilk önce eşin bi polikliniğe gidip ama iyi biyer olsun orda spermiogram testi versin eğer onda bir sorun çıkmazsa sadece senin için gidersin doktora.neden böyle bişi dedim biliyormusun çünkü erkeğe ilk önce bakılmadığı zaman vede erkekte bir sorun varsa kadın boşuna doktra gidip okadar eziyet çekiyo hiçbir sebebide çıkmayınca öyle uğraş dur ki böyle olupta erkekte problem çıkan bir sürü insan var o yüzden ilk önce eşin bi test yaptırsın onun sonucunu alın o sonuçla birlikte doktora git bu spermiogram testi içinde en az 3 gnlük bi cinsel pehriz uygulamanız gerekiyo ama 5 gün olursa daha iyi olur 5. günü gidip polklinige test versin ok şekerim inşallah ikinizdede bişi çıkmaz sağlıkla kal

merhaba kızlar bende yeni katıldım size.

bende 2 yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. doktora gideceğiz. ama önce ben mi? yoksa eşim mi? gitmeli yada birlikte mi gitmemiz gerekiyor. beni aydınlatırsanız sevinirim.

merhaba canım
bence sen yada eşin ayrı ikiniz aynı anda giderseniz daha iyi olur zaten dr eşinide yönlendiriyor
genede kendiniz bilirsiniz

arkadaşlar 1 yıldır eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum. henüz doktora gitmedim. açıkcası korkuyorum.

korkmana hiç luzum yok siz 1 yıldır korunmasız ilşkiye giriyorsunuz doktor bunu sorduktan sonra bazı testler yapar eşinle tabi eşinin sperm sayısını öğrenmek gibi yani canım korkma bende 9 aylık evliyim ve doktora gitmeye karar verdik daha sonra ultrasonla yumurtalıklarıma baktı ve bana hamilesin dedi şimdi 5 haftalık hamileyim belki seninde öyle olur olmaz olmaz ama doktora gidersin hamilesin der sana inşallah olur canım bye bye
a.s.

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ama ne zmandır düzenli olarak yazılanları okuyorum.ben pko luyum.22 aylık evliyim ilk sene yesmin kullandım meğer pko varmış bende.şimdi ilaç kullanıyorum doktorum glıkopaj ve gynelle verdi 2 aydır kullanıyorum ama şuana kadar bişi yokk..çok istiyorum moralimde bozuk kalamıyorum işte ....

Back