Gebe kalamayanlar buraya.....

6 yıllık evliyim 6 yıldır tedavi görüyodum bana da çok çatlatma iğneleri yapıldı, bisürü klomen kullandım tabi yanında kistleri getirdi bi çok doktora para yedirdim hepside psikolojik olur dediler ama olmadı, 2 hafta öncede kendi kendime gidip özel bi hastanede rahim filmi çektirdim meger perde varmış ve rahim tersmiş şimdi ne yapayım ben bu doktorları, rahimde tersmiş bi allahın kuluda 6 yıldır sölemedi inşallah banada bi gün bi bebek nasip olur.

ahhhhhh arkadaşlar ben klomen kullana kullana kendimi maf ettim herşey normal ama olmuyo allahım hayırlısını versin aratmadan versin bu ay bıraktım artık dr işini bunalıma girdim artık dr gide gide

bence sıcak sütün üzerine durmayı deneyin ama sonradan kendinize dikkat edin hiç bi sorununuz yoksa üşütmüş olabilirsiniz ben bi defa hamile kaldım bu yolla ama tam kestirememiştim hamile kaldığımı ilaç kullandım 6. hafta da düşük oldu kısa zamanda tekrar denemeyi düşünüyorum

gül84 sıcak sütün üstünde nasıl duracağız ben pek anlayamadım canım :s

adetinin son günü veya bir gün sonra sütü kaynatıp üzerinde belkiyosun dayanabildiğin kadar sonra ilişkiye giriyosun altına yastık koymayıda unutma 1 saat kadar da bekle tabi sütü yaparken üzerini bişey le ört sıcaklık içerde kalsın

hoşgeldin aramıza bende pek eski değilim 2 aydır buradayım ama çok faydalı fikirleri var arkadaşlarımızn senin fikirlerin gibi sende bir sorun varmı

doktor yok diyo zaten iki defa gittim bu sorun için kendimi fazla sıkmaya gelmiyorum iki ay önce çalışıyodum korunmuyorduk olmuyodu biliyodum kendimi üşüttüğümü ondan dolayı istediğim anda sütü denedim hemen o ay kaldım ama tabi fazla sürmedi şu anda evdeyim biraz evin tadını çıkartayım diyorum 8 gün sonra da annemin yanına tokata gitcem gezmeye biraz tatil veriyim dedim bu ara da 3,5 yıllık evliyim herkes için hayırlısını isterim bence herşey zamanı gelince olur siz sadece umutu elden bırakmayın stres yapmayın yeter

aslında öyle herşeyin bir zamanı var zamanı gelince bizde anne oluruz inş.

SLM CANINI GERÇEKTEN SIKMA İŞALLAH OLUR BENDE TÜP BEBEK YAPTIRDIM HEMDE ŞANSIM ÇOKAZDI BİLİYORMUSUN

3 emriyodan birni transver ettiler 2si yaşamadı ama biri tuttu ve doktorum şaşırdı açıkcası benden gebelik beklemiyormuş

döneciğim ismimizin yanındaki daire yeşil ise sitedeyiz tamammı canım

bu süt meselesine takıldım arkadaşlar ben.bu sütün miktarı ne kadar olacak neyin içine koyacağız gibi sorular geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…