Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba zelal bende yeniyim cvpları bulamıyorum bu arada nerde oturuyorsun hangi şehirdesin

kızlar 1 seneyi geçirmişsiniz tamam daha erken olabilir ama pek fazla da zaman kaybetmeden bir an önce dr gidin derim

selam arkadaşlar bende gebe kalamıyorum yumurtlama problemim var bir ay klomen kullandım çok sayıda yumurta oluştu fakat büyümedi şimdi tekrar kullanıcam dozunu arttırıcaz eğer bu şekil olupta hamile kalan varsa msjlarını bekliyorum

bende kullandım ve cok sayıda yumurata oldu ve catlamadı bukez kıst yaptı dıkkatlı olmanı tavsıye edrım yan etkılerıde cok umarım bebegın olur benım olmadı

merhaba 2senedır evlıyım 1senedr korunmuyorum bende ılk once adet duzenlgı vardı onu ıgne ve dgum kntrol hapıyla duzelttıler en son klomen kullandım bana kıst yaptı bı doktora daha gttım yumurta tembel dedı rahım rontgenı prolaktın sperm testı ıstedı pahalı geldı altından kalkamadım suan ınfertılıteye basvurdum dogum hastanesınde hastalıgının 3.gunu gel dedı ne olcak bılmıyorum ama ınanın cıldırmak uzereyım klava:

muhtemelen hormon testlerini yaparlar prolaktin guatr gibi.daha sonrada yumurtalarını geliştirici ilaç verirler daha öncede kullanmışsın zaten.ama biraz sitresli gördümseni biliyosunki sitres çocuk oluşumunun en büyük düşmanı birazdaha rahat ol.herşeyde vardır bir hayır daha zanmanı gelmemiş demekki bizim anne olmamızın...yalnız değilsin senin gibi benim gibi bir sürü kardeşimiz var burda..birazdaha sabır inanıyorumki güzel günler bekliyor bizi allahın izniyle

zelal63 bende bu sabah rahim filmi çektirdim allaha şükür temiz çıktı.ama çok zor oldu.ben anestezisiz çektirdim herşeyi göre göre çok kötü oluyor.acıya dayanıklıyımdır ama beni mahfetti.tavsiyem çektirirsen mutlaka anestezi ile çektir.benimde 1 senedir olmuyor.bütün tahlilleri yaptırdım.prolaktin biraz yüksekti onuda ilaçla düşürdük.eşimin spermiogram sonuçlarıda normal.şimdilik bir sorun gözükmüyor bakalım beklemedeyim.biz 4 senelik evliyiz 3 sene korunduk belki ondan hemen olmuyodur diye düşünüyorum.önceleri çok ağladım olmayınca ama şimdi daha güçlüyüm.ama yinede her adet olduğumda bir yıkıma uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…