Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım iyice dinleeen
Kendine de bebişimize de çok iyi bakkkk öptüüüüm
iyi olunca gel haaalmaz:

Merhaba sayhan
değerlerin normal gözüküyor sadece biraz proloktin yüksek o da sınıra yakın sadece
Pko olması için lh değerin fshın 3 katı olmalı
Örneğin benim ki lh 25 fsh 8 gibi
Yalnız bu da pko ya yetmez
Üstüne adet dengen düzensiz olmalı
Ya da kilo problemin olmalı
ya da tüylenme sorunun olmalı
ya da usg de yumurtalıklarda inci dizilimi görüntü olmalı
Bunlardan en az ikisi olmalı canım pko olması için
Sen de başka neler var???
Bende sadece hormon dengesizliği ve usg de inci dizilimi var
ve doktor tam olarak pkodur diyemiyor
Umarım yardımcı olabilmişimdir
opuyorumnanaktan

Allah yardımcınız olsun canım benim
Şimdiden Allah şifalar versiiin:Saruboceq:

heyyyyy arkadaşla günaydın hadi kalkın lak lak yapalım bugün şekerler koca memeli zilliler ben geldim hadi bakıyım bekliyorum saat 2 ye kadar burdayım hadi bakalım sonradanda yok ben burdaydım yok ben yazmadım yok ben ara ara bakıyodum sen çıkmıştın olmasın 5 saat burdayım gelinde bi boyunuzu görelim bakalım

Okula kaçıyorum canım benim
saat 10 da dersim başlıyor
Aslında çok iyi olurdu biraz çene
Başka zaman iiiinşaaalllah
opuyorumnanaktan

ben farklı yerlerde geziyorum gelince dürtün beni ve gelin artık olmuyo böyle bakın hasta olmama 2 yada 3 gün var stresteyim oldummu olacammı vsvs azcık beni rahatlatın karga bokunu yemeden kalktım sinirlerim bozuk

burcucum sen adet oldun mu canım
Hiç sesin çıkmıyor
Bak ümitleniyorum yavaş yavaş:teytey:

yok tatlım henüz adet görmedim doktorumu aradım dün pazartesiye kadar bekle olmazsan test yaparız hamile değilsende adet söktürücü kullanırsın dedi napıcam bilmiyorum aslında pek ümitlenmekte istemiyorum:çok üzgünüm:

kuzum günaydın kıyamam sana dur 2 gün daha beklede temelli beraber olalım ve soğan kürüne beraber başlayalım şekerim :)

nilsecim birşey sorucam tatlım acaba ben bu ay geç döllenmiş olabilirmiyim eşimle 27,28,29 unda arkasıya arkasıya 3 gece ilşkiye girdik görmedikler gibikaydirigubbakcemile3ayın 1indede doktora gittim kan testinde çıkmadı birşey acaba ben geç döllenmiş olabilirmiyim tatlım adetim geçeli 10 gün oldu yoksa ialaçlarmı yaptı acaba

tatlım akşam çok başım döndü bu sabahta midem bulandı çok ama her sabah kalktığım gibi birşeyler yemek istyor canım

ayrıca bitanem 4 gün önce gece evde test yaptım birşey çıkmamıştı idrar testi acaba kanda çıkarmı

vallaha olabilir neden olmasın kese görememiştir tahlilde çıkmamıştır yada kesin bir şeyler var ya iltihabın çok güçlü sardı bırakmıyo ya gebesin inşallah yada stres yaptın farkında değilsin çok şaşırıyorum senin bu durumuna bitanem biran önce sonuçlanır inşallah şimdi sen hasta olmayıncada kafayı taktın eminim gebemiyim acaba diye hatta uyuyamıyosun geceleri sürekli kafan orda farkında olmadan stres yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…