- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.081
tatlım hapımın ismi ornisid ford diğerini hatırlayayım şimdi fitilin ismini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız korkma öyle vallahi iğneni güzelce ol sen tatlım hiç acımayacak arkadaşım tamammı sıkma canını vallahi o bebiş gelsinde sana bak nasıl doğuruyosun ıkına sıkına:roflol::sm_cool::jeyyar:
bişi diyimmi daha sen 20 yaşındaymışın ben 31 yeğenim yaşındasın sen gel aplanın kollarına şevkatte gösteririm ben sana :roflol: kafamda seni daha büyük canlandırmıştım ben:çok üzgünüm:
hadi leyyyynnnnn ben biliyordum senin 31 olduğunu ama olgunum kızım ben bi görsen beni mükemmel garıyam ben:roflol:alkisalkisalkisakıl yaşıma bak sen benim asıl
lan koca memeli zilli bende akıl yaşından zaten büyük zannetmiştim seni ama gel görki bebeymişin daha :roflol::lepi:
mrb arkadaşlar....
hadi ya gebrtirim kızm senin saçını başını yolarım oaraya gelirsem aaaaklava:kötükedihüsoolgunum ben bikerem tamammı
anlaşılan nilse hanım çok eğlenceli b ir yapıya sahip:)
hoşbulduk nilsecim
valla nereden başlıym bilmiyorum
galiba son en iiisi jınekolojı bölümüne topik açtım yeni oradan da bakabilirsiniz ....
tamam düzeltiyorum nilüfer hanım..(yani incelik olsun diye diyorum yeni bir tartışmaya mahal vermek için değil yanlış anlamayın sakın:)))))kaydirigubbakcemile3
tamam düzeltiyorum nilüfer hanım..(yani incelik olsun diye diyorum yeni bir tartışmaya mahal vermek için değil yanlış anlamayın sakın:)))))kaydirigubbakcemile3