- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.861
Anatolia tüp bebek merkezi hakan yaradı
Benim arkadaşlarda sebebsiz inferilite vardı
klomendi aşılamaydı biiii sürü yanlış tedavi
buraya gittiler ve ilk seferde ikiz kızları oldu
benim burası aklımda yaza kadar hamiş olmazsam burayı deneyeceğim
İnşaalllaaah sana da bana da gerek kalmaz:Saruboceq:
bak canım bir de ya Mübdi var (ilk önce yaratan sıfatı)
seher vaktinde yani namaz sonrası oluyor elini karnına koyup sen de eşinde olur 99 defa Ya mübdi dersen o çocuk ne düşer ne de erken doğar
hamile hanımların Her gece yatmadan önce de 33 kez okuması gereken isimdir diye yazıyor canım benim
Ya Muheymin de böyle olacak
Rabbim korusun gözetsin inşaallah:Saruboceq:
CANIM SAGOL BENİM TÜPLER TIKALI OLUNCA TÜP ŞART DEDİ DR EŞİM ANATOLİYAYLA TEL GÖRÜŞTÜ FİYATI 6 MİLYAR DEDİ EŞİM ORASINA DAHASICAK BAKIYOR BEN KARARSIZIM İNŞALLAAAAAAAAAH RABBİM SANADA VE BİZİM GİBİTÜM İSTEYENLERE VERİR İKİZ İKİZ VERİR CEYLAN SENİN NEZAMANDIR OLMUYOR
Mrsatom ancak yazdım kusura bakma
Bişiy sorcam yazdım ama dikkatini çekmedi herhalde
Yumurtlama sonucu hakkında bilgin var mı??
ben 21. gün sabah tahlil verdim progestron ama akşamına hasta oldum.
Sonucu da 1.46 gibi bişiydi
Sence yumurtluyor muyum??
CANIM SAGOL BENİM TÜPLER TIKALI OLUNCA TÜP ŞART DEDİ DR EŞİM ANATOLİYAYLA TEL GÖRÜŞTÜ FİYATI 6 MİLYAR DEDİ EŞİM ORASINA DAHASICAK BAKIYOR BEN KARARSIZIM İNŞALLAAAAAAAAAH RABBİM SANADA VE BİZİM GİBİTÜM İSTEYENLERE VERİR İKİZ İKİZ VERİR CEYLAN SENİN NEZAMANDIR OLMUYOR
inanki bilmiyorum sadece şu soruları sorcam kaçgünde bir adet oluyorsun ilişkiye adetin kaçıncı günleri girdin birde dr a gittinmi yani kist veya hormonlarında bir sorun varmı
yaklaşık 7 aydır kendi halimize bırakıldık
sorun yok gözüküyor ne ben de ne eşimde
gerçi usgde pko var
ama olmuyoooo
drumda üstüne pek düşmüyooo işin açıkçası
Arkadaşım ordan ve drlarından çok memnun kaldı
tavsiye ederim ki onun eşide eczacıydı iyi anlar bu işlerden yanii
Üstelik sebebsiz kısırlıkta başarı düşüktür onlarınki ilkinde tuttu ban da tavsiye etti
İnşalllah hiiiç gerek kalmaz
bak bendede pko var ne yaptığımı soracak olursan önce alllahın izni ile sonrada soğan suyu nu denedim (adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca devam ettim 1 bardak hazır suyu kaynattım bi adet normal soğan kımızı ve mor olmayan soyup 4 e bölüp kaynaya suya ttım ve sadce 5 dk kaynat ılımaya başlayınca içtim)ayrıca eşimede rasgele kuru incir yedirdim.Ha bu arada dr bana klomende vermişti.sadece bunu uyguladım ben.Bide eczaneden ovülasyon testi aldım adetimin 14. günü yaptım pozitif çıktığı gün ard arda 3 gün boyunca cinsel ilişkiye girdik.işte böyle bitanem.dediğim gibi önce yüce allah
Canım çoook teşekkür ederim
Ben de önce Rabbime sığınıyorum
bu ay bende başlamıştım soğan kürüne
ilk sefer için adete 15 gün kala başlayın diyordu Saraçoğlu başladım
7. günü hasta oldum (yani 21. güne denk geliyor)
bu gün 14. gün devam ediyorum
Yarın bitecek
Klomen verecekti dr ama vazgeçti 3 ay daha verdi
Pko sadece usg de var adetin düzenli tüylenme yok kilo yok dedibıraktı bizi 3 ay daha kendi halimize
Rabbim büyük
Bu kür bitince incire başlıyacağım
Hayırlısı olsun
Bak tespihleri mutlaka çek canım benim
Rabbim koruyup gözetecektir inşaalllah o yaratttı sonuçta:Saruboceq:
mervecim bak ben bişiye şahit oldum
36 yaşında en küçüğü 14 yaşında 2 çocuğu olan arkadaşımın yengesi var 15 sene korunmayı bıraktı olmadı dr gitti aynı hikaye en son film çekildi 2 tüpü de tıkalı
kadın sordu dra korunayım mı daha diye hani yaşım ilerledi ya gebe kalırsam diye
dr hayatta olmaz tüp bebeksiz boşuna korunma dedi
üstelik benim drum bu aynı zamanda bu adam
kadın şimdi 3 aylık hamile
amacım ümit tacirliği yapmak degil sadeceinancını artırmak
sakınrabbimden ümidini kesme canım
yeter ki o ol desin
sevgileeer
yaklaşık 7 aydır kendi halimize bırakıldık
sorun yok gözüküyor ne ben de ne eşimde
gerçi usgde pko var
ama olmuyoooo
drumda üstüne pek düşmüyooo işin açıkçası
arkadaşım ordan ve drlarından çok memnun kaldı
tavsiye ederim ki onun eşide eczacıydı iyi anlar bu işlerden yanii
üstelik sebebsiz kısırlıkta başarı düşüktür onlarınki ilkinde tuttu ban da tavsiye etti
inşalllah hiiiç gerek kalmaz
bu arada kızlar dün kadınlar kulübündeki sohbete girdim ve orada karbeya vardıya bize ilaç ismi verecekti sonra kapsama alanı dışında gözüküyordu onunla karşılaştım laf attı falan kız kaçmamış burdan kazen onu engellemiş mi vallla birşey dedi ama o yuüzden yok gözüküyormuş tekrar başka isimle üye olmuş bu seferde gelen maili eşi silmiş aktifleştirmeden sadece sohbet bölümüne girebiliyormuş dün konuştuk daha sonra elektrikler kesildi bizim burda ve benim bilgisayarda kapandı demiştim ona kızlar çok kızgın tekrar üye ol diye hepinizden çok çok özür diledi ve sözünü yerine getirmiş bugün üye olmuş banada arkadaşlık teklifi yollamış ve bugün saat 7 gibi giricem demiş artık sabah 7 mi akşam 7 mi onu bilmem ama özellikle nilsecim tatlım bitanem sendende çok özür diledi yeni üyelik nicki asabi yani bana anlat dedi de ondan yazıyorum tamam mı cicilerim benin bebişlerimzemuszemus
kız gıcık olmuştum karbeyaza ve hala öyle galiba peki neymiş formül :uhm:
vallahi arkadaşım tam sorduğum anda elektrikler kesilmişti pc kapanmıştı şimdi üye oldu öyle yapmaz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?