Gebe kalamayanlar buraya.....

:Saruboceq:
bebisi olanlar bebisi olmayanlara yardim etsin lutfen bilgilerinizden faydalanmak istiyoruzzz 1senedir ugrasiyorum..:hulya:

ayyy kıyamam canımm benim çok üzüldüm vallahi yani hamiş değilsin şimdi test yanıltmış seni acaba başka bir doktora gözüksen olurmu tatlım peşini bırakma bu işin

yaa kızlar kimsede yok bugün ya nerdesin nilse yoksunyok daha koca memelerini kaldıramadın mı yoksa aaa esinte nerdesiniz yawww mrsatom sende yoksun işteeeeeeeeeeee

canım hoşgeldin napıyorsun artık gelmiyorsun buralara
unuttun bizi ne var ne yok anlat bakim

unuturmuyum sizleri hiç yha pc bozuktu giremiyordm pc oldu msn yok şimdi dün akşmdn beri berbatım bu qün doktora gitjm birasdn çıkjm işte onun stresindenmidir nedir sürekli ağlıyorum eşim napıcağını şaşırdı artık engel olamıyorum kendime nereye varjk bu işin sonu artık bilmiyorum bakalm buqün ne dijk doktor of of bunalıyorum artık dayanamıyorum elimde olmadn çok takıyorum kafama kendime söz geçiremiyourm artık bendn bunlra var senden ne haberler var bnmkiler pek iç açıcı değil inş sen iisindir cnm öptm bn şimdi doktora çıkıyorm dua et bana .. öpüldn cnm

kıslar geldim doktordan bana folik asir ile klomen verdi yumurtalıkları takibe aldı ayın 13de yine gitjm eşimede tahlil verdi o eşlere verilen tahlil nasıl oluyor yani sperm örneği nasıl verilio tüpe kendimi verjk yok birileri tarafındnmı alınack bilgisi olan lütfn yardım etsin yalvarırırm

cnm bildiğim kadarı ile 3-5 günlük cinsel perhizle özel bir odada kendisi veriyormuş.....

Canım en az ve doğru olanı bu 3 gün cinsel perhizden sonra ister özel bir labaratuvara gider ister devlet hastahanesine gider orda ona gerkli malzemeui verirler
Spermlerini verir bir kaç saat sonra sonucu alırsınız
Benim eşim özelde 25 tl gibi bi fiyata yaptırdı 3 saat içinde de sonucu verdiler
Geçmiş olsun canım
Yumoşlar nasıl??

kızlar morelim bozuk koçiş bogün ultrasyona girdi sağ taraftan sperm yolu tıkalı ve gelmiomuş değer o yüzden düşükmüş haftaya ameliyat dediler bakalım galiba eşim olcak kızlar bize dua edin senağlama

hanımlar bu savaşı kazanacagınızdan eminim unutmayınki allah kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemez ....allah büyüktür durmak yok devam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…