• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar hepiniz bi özlem duyuyorsunuz haklı olarak ben birazdaha farklı bakıorum sanırım benim guatırım var bikez enjeksion denedik olmadı stres diz boyu derlerya var zaten hep hiçte bitmez uğraşmayın artık allaha havale etdim olursada tamamen süprizolucak allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin cümlemize
guatr olunca gebe kalamıyomusun canım..bizim gelinimizded var da..

BENİMDE BİR KIZIM VAR.AA YAŞINDA ..İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUZ.. 10 AYDIR İKİNCİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ. GEBELİK DÜŞÜNMEMİZDEN SORNA KASIMDA GEBE KALMIŞIM.. AMA DIŞ GEBELİK TABİ:( 3 AYDIR GENE BAŞLADIK ÇALIŞMALARA.. AMA HENÜZ SONUÇ SIFIR... ELDE VAR SIFIR.. TEK TÜPÜM VAR BENİM BİRDE.. SİZLER GİBİ ŞANSIM HER AY DA DEĞİL MAELSEF.:(RABBİM SESİSİMZİİ DUY .. HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA O YÜC DUYGUYU YAŞAT.. AMİNNN..

Bende hamile kalmak için çabalayanlardanım .
Ama benim hiç bebeim yok 1tanecik bile
ama ben inanıyorumki kısa zamanda kalıcam hamişa.s

merhaba bende7 yılık ewliyim ama bizim ikimizinde 2 ci ewliligimiz benim 1 eşimin 2 coçugu var benim talilerrim temiz çıktı ama eşimin spermleri anarmal ve 100de 60 az çıktı bilmiyorum yeniden anne olmak istiyorum ama çok korkuyorum olmuycak diye çünkü kızımı göremiyorum ondanda ayrıyım işte böyle arkadaşlar

ya ben çok merak ettim CADIARZUbu ne bitkisi ismini yazarsanız sevinirim.İnşallah işe yarar.

canım bende bilmiyorum ne kullandı yaptı ama ardıçla ilgili bişi almamı istedi benden bu kadar ama onu nu yaptı bilmiyorum ama resmen işe yarayo vücutumda içtigim gün değişiklikler oldu hareketlenmeler ateş halsizlik falaan yaaaa:1shok: bitki karışı
mı gibi bişeydi zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben bu ayda ümidimi kestim ama inallah yaz bitmeden hamiş kalırım 1 yıl olacak evleneli ilk başta istemedik o zaman adetlerim de düzenliydi belki olurdu ama nerden bile bilir dimki böyle sorunlar yaşıyacağımı ben evlenir evlenmez çocuğum olur sanıyodum o yüzden korunduk keşke korunmasay mışız belki şimdiye doğururdum ah ah nasip işte naplım hayırlısı.
benim hala ümidim var:emir_bebek:

bebeğim canım seni ne kadar çok istiyorum bir bilsen
bilsende hemen vakit kaybetmeden gelsen
anneni sevindirsen
yüreğim öylesine sevgi dolu ki içimden taşıyor
ah bir gelsen seni nasıl severim pamuklara sararım
dünyadaki bütün kötülüklerden sakınırım
sana sımsıkı sarılsam doya doya koklasam
bebeğim seni büyük bir ümitle bekliyorum
inanıyorum gelip beni mutlu edceksin
seninle paylşacak öyle çok şeyim var ki
her şeyi hayatı seninle yeniden yaşamak istiyorum.
sen daha ortada yoksun ama ben seni bekliyorum hayatımm
arkadaşlar kusura bakmayın içimden geçenleri duygularımı şu an hissettiklerimi yazdım sizlerle paylaşmak istedim umarım rahatsız olmazsınınz:çok üzgünüm:senağlama:a015:.

arkadaşlar ben bi defa aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı şimdi tedaviyi bıraktım acaba öteki ay başlasam bana ne gibi zararı yada faydası olur bilgi verebilirmisinizz

bende 5 aylık evliyim fakat çok istesemde bebişim olmuyor yumurtalıklarımda endometriozis var alınması gerekiyor fakat alınırkende yumurtaların belli bir bölümü gidecek o kadar zorki ya hiç bebeişim olmazsa yanımda bebek seven insanlara dayanamıyorum çevremdeki arkadaşlarım hep hamile ve ben onları çok kıskanıyorumsenağlama

Back