- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.641
yusufburcu cok güzel bir değerlendirmeydi hep böyle düşün canım kız türkiyan hanım sen nasılsın bak güzel haber tek kese canım sevindim belirti varmı canım hamilelik başladımı
yusufburcu cok güzel bir değerlendirmeydi hep böyle düşün canım kız türkiyan hanım sen nasılsın bak güzel haber tek kese canım sevindim belirti varmı canım hamilelik başladımı
cnm bnm anlamadm daha uzman dr boynuzluı rahim çift kese dedi
diger dr hiç bbişii yok normal herşey ve tek kese dedi
hayırlısı olsun artk
belim çok agrıyo balım ya bide gögüslerime dokunamıyorum batıyo resmen kafam küçük kalıyo yanında:roflol:bide uyku çok agır basıyo iştahım felaket şimdilik bendeki degişiklik böyle canlarım:1hug:
selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum yeni geldim herkese merhabalar
cnm bnm anlamadm daha uzman dr boynuzluı rahim çift kese dedi
diger dr hiç bbişii yok normal herşey ve tek kese dedi
hayırlısı olsun artk
belim çok agrıyo balım ya bide gögüslerime dokunamıyorum batıyo resmen kafam küçük kalıyo yanında:roflol:bide uyku çok agır basıyo iştahım felaket şimdilik bendeki degişiklik böyle canlarım:1hug:
daha yeni ya arkadaşım hamileliğin o yüzden doktorlarda fazla birşey söyleyemiyorlar herhalde ayy kız patlamasın valla senin memişler sonra adamcazın napar:roflol:zaten uykunun olması normal tatlım halsiz kalman falan gebeliğin en önemli noktaları
ben de sizleri yeni görüyorum memnun oldum
sağol tatlım bende memnun oldum eee nerdeydin kız 3 aydır senin sorunun neydi canım anlatsana
ayyyy keşke kızz hamiş kalırsında medyum memiş gibi olurum valla:roflol:alkisalkisalkis:sm_cool:
iy iy güzel belirtiler sonunda yaşadınya canım allah devamını getirsin herşey olacağına varır boş ver sen doktorların dediğini bu anlarını yaşa koçişinide biraz süründür.buarada benimde iştah bu ay maşallah yedikce yiyorum 60 kiloydum heralde 65 oldum napim canım habele yemek istio
15 gün sonra netleşcekmiş herşey cnm arkadaşım.kıııızzz nilsenin deliligi sanada bulaşmış deliler sizi ayy çok gülüyorum kız ben 50 kiloyum 90 çamaşır takıyorum şimdiki halini sen düşün silikon falan idare ederiz kızııımmmkaydirigubbakcemile3
tatildeydim canım çok uzun sürdü evimi öyle özlemişimki yazın kayınpederimi kaybettik dolayısıyla memlekette fazla kaldık
vallahi bulaştırdı banada ama ben normaldede böyleyim zaten tatlım benim 90 takıyorsan yandın vallahi canım 120yle çıkarsın herhalde işin sonunda boşver kız hep büyük göğüslerim olsun istemişimdir tadını çıkar ayy ne güzel:jeyyar:
tatildeydim canım çok uzun sürdü evimi öyle özlemişimki yazın kayınpederimi kaybettik dolayısıyla memlekette fazla kaldık
amin cnm bnm darısı sizlere valla hep dualarımdasınız ona neler çektircem varya öyle dolu ki içimÇok üzgünüm çoook
memiş hocam nedion ben şimdi hamişmiyim canım artık beni menejer yaparsın ne güzel olur :sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol:
başınız saolsun Allah ailesine sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?