Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bu benpolat44 isimli kullanıcıyı şikayet etmiştim yönetime adam ortalardan yok olmuş msjı dahi silinmiş demekki erkekti bakın ben nasıl el attım olaya pis sapık

evet nasılsınız diye msj göndermiş bende erkekmisin demiştin cvp vermedi şimdi nicki felan yok şikayet etmiştim onu araştırdımda olay tamamdır şekerim :) adıda benpolat44 erkek olduğuda nasıl belli gerizekalının

adından belli değilmi msjlarını okudum bide msn felan istemiş birilerinden boşver yaaa öpüyorum seni kocişinle tatlı vakitler geçir by şekerim :)

ooooooooo yoksunyok yeni anne adayı nerdesin ya nasılsın bebiş nasıl

iyiyim cnm bnm senden nbr
kızlar bugün numunenin kadın dogum dr nun muayenehanesine gittim o hiç bişey göremedi
sadece tek kese ve normal bi rahim gördü anlamadı kesemide çok net gördüm şimdilik böyle
kııııııııııızzzzz nilseeee gelcen mi gündeligeee

tarlaları seviyorum ama ekilmek beni deli ediyoooorrrrrr uleeeeeeeeeeeeeeennn
kızlar bi izleyin hanelerde yaban bölümünü bayılıyorum ya çok gülüyorumm

Nihayet daha güzel haberler vermeye başladıııın:sm_cool:
hayır söyle hayır olsun güzeliiiim
Yalnız sen gene nettesin bakıyorum da ...
Biraz azaltsak mı neti ne dersiiiin?:sm_confused:
Kendim için değil wallaaaaa:çok üzgünüm:
bebiş için annnnnnesiiiii:ecrin_bebek::CüvCüv:

iyyaptın kız bende dizimi izledim bitti geldim bi bakayım napıyolar dedim buarada ben hamiş değilim öyle yazmışsın allahmı söyletmişti daha 8 gün var adetime inşallah her ay ümid ettiğiğmiz gibi bu ayda bekliyoruz

vallahi ben yanlış değerlendirdim tatlım o zaman kusuruma bakma inşaallahta hamiş kalırsın en kısa sürede allah söyletti herhalde

yok teyzesi yattıgım yerden bakıyorum laptop saolsun
ya bilmiorum ya herkes bişii sölüyo aklım karıştı bunuda SALDIM NASILSA PROGESTAN KULANıyorum Allahın izniyle bişey olmaz ama korkmuyoda deilim çok zor bi sorumluluk dua edin kızlar

yusufburcu cok güzel bir değerlendirmeydi hep böyle düşün canım kız türkiyan hanım sen nasılsın bak güzel haber tek kese canım sevindim belirti varmı canım hamilelik başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…