- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.341
günaydın cnmmmmmmmmzemuszemus
merhaba ben de 5 yıllık evliyim henüz çocuk sahibi olamadım olmuyorda polikistik over olduğunu öğrendiğimden beri araştırmasıı yapıyorum ama sonuç alamadım 1 yıl kadar tedavi gördüm ama değişmedi tüp bebek önerdiler ama henüz denemedim şanssa bıraktım ilaçla olma gibi bir seçeneğim varmı acaba bir bilginiz varmı
kocam askere gitmeden önce 14 aylık evliydik ama olmadı bebeğimiz.doğum kontrol iğnesi vurunmuştum düğün günü yani haziran 2007 de o tarihten beri hiç korunmadım ama olmadı bebeğimiz zaten 13 aydırda askerde.dr iğne hormonlarını bozmuş dedi.bebek olmaz hormon tedavisi görmeden dedi.maddi durum müsat olmadığından tedavi olamadım.inş eşim gelince tedaviyede gerek kalmaz belkide düzelmiştir hormonlar çünkü iğneyi vurunalı 2 buçuk yıl oldu
teşekkür ederim canım duan için .AMİNNN
kızlar günaydın kız nilse ben geldim ama sen yoksun kız gel artık dürtüyom dürtüyom gelmiyon aaaaaaaaaaaaa olmazki böyle canımlmaz:
meraba arkadaşlar bende 2,5 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor pko teşhisi kondu( bundan 1 yıl önce hsg çektirdim ve polipler varmış o yüzden olmuyor dedi doktorum ameliyat oldum 3 ay içinde kalırsın dedi ama nerdeee 1 yıl geçti şimdi başka doktora gidiyorum o da tekrar hsg çekelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum yumurtlama problemim de var 10 kutuda klomen kullandım ama faydası yok 2 aydır gitmedim doktora rabbim isteyen herkese bir an önce versin inşallah:Saruboceq:
kız bacım sen nerelerdesin yaaa nasılsın naposun kaydirigubbakcemile3
iyi nasıl olsun beklemedeyiz canım bugün karnım cok ağrıyo kasıklarım olduğu yer karnımın altı dünde vardı bugün biraz daha fazla rahatsız edici bir şekilde sırtımda ağrıyo ofya bu nerden cıktı bilsem bebiş var olsun hatta mutlu olurum daha 10 gün var adetime galiba üşttüm .sen napıyon canım nasılsın şimdi ben geldim sen yoksun canım arkadaşım nerdesin diğer kızlarda yok ya bu topiğin kızları cok tembel galibalülülülülülü
slm nilsecim nasılsın
inşallah sende hamilesindir elif hamile kaldı sonra bizi unuttu :umursamaz:bizim kızlar tembel girip sohbet etmiyolar sende dahil kızlar olmayınca bende giriyorum ama konuşmuyorum sende buralardasın ama başka yerlere gidiyosun biliyorum takip ettim bende iiiyim önemli günlerime girdim ama umutlarım inanılmaz kırıldı o yüzden tamamen kafamdan siliniyo bebek düşüncesi anca imrenerek insanlara bakmakla yetiniyorum o kadar kendime kendim acıyorum gerçekten esintem :sinifsinif:
adetime 6 gün kalmış çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?