Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın akadaşlar

yavruceylan spermogramı devlet hastanesi yapıyor eşin önce ürolojiye gidecek ordan tahlil bölümüne gidecek kayda alıcaklar ertesi sabah da gidip testi verecek benim eşim evde yapıp hemen 20 dk içinde hastaneye götürmüştü kabul ediyorlar hastanede yapmak istemiyorsa eşin evde yapıp götürebilir

slm kızlar benden bir tavsiye spermiyogram yaptırıyosanız hastanede yapıp verin 5 dk bile sonuçlarda etkili oluyomuşş...benim bi akrabam 2 yerde yaptırdı devlette ameliyatlık oluyodu nerdeyse sonra başka bir yerde yaptırdı hiç bi sorun yyokmuş.bizde bu hafta içi yaptırıcaz ama devlette yaptırmayı düşünmüyoruz...anlaşmalı özelde yaptırıcaz..fazla bi fiyat aralığı yok...bilmenizi istedim..allah yardımcımız olsun inşşlh

merhaba ben de 5 yıllık evliyim henüz çocuk sahibi olamadım olmuyorda polikistik over olduğunu öğrendiğimden beri araştırmasıı yapıyorum ama sonuç alamadım 1 yıl kadar tedavi gördüm ama değişmedi tüp bebek önerdiler ama henüz denemedim şanssa bıraktım ilaçla olma gibi bir seçeneğim varmı acaba bir bilginiz varmı

Selam kızlaaaarr
Cevaplar ve bilgiler için çooook teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Eşim bugün yaptırdı spermiyogramiyi özel bir laboratuvar da uygunmuş fiyatı 25 tl almışlar üstelik 3 saat içinde de verdiler sonucu
Bilseydim devlette yapıldığını oraya gönderiridim sürünsün diye :jeyyar:
Biz gidip açmaya çok meraklıyız ya .... Neyse....
Sonuçlar iyi demişler (Bunu duyana kadar var ya bir surat bir surat....)
sonuçları erkek infilitesindeki bir bölüme yazdım ama umarım bir arkadaş değerlendirmeye yardımcı olur
Bakalım artık.:sm_confused:
Ben de şu progestronu bi verip hayırlı bir sonuç alsaydım rahatlıyacaktım ama Rabbim büyük hakkımızdan hayırlısı artık:Saruboceq:

Merhaba yaz yağmurua.s.
Öncelikle 1 yıl tedavi gördüm ama sonuç alamadım demişsin fakat peşine de acaba ilaçla hamile olma gibi bir seçeneğim var mı demişsin orayı pek anlayamadım.:uhm:
Tedavi oldun ve tüp bebek önerdilerse maddi durumun kaldırabiliyorsa denemelisin
Üstelik yaşın 34 üstüyse ve sigortalıysanız rapor alarak devlet desteği sağlayabilirsiniz kendinize.
İkinci bir alternatif dr değiştirip yeni tedaviye başlaman
Üstelik ne tedavisi gördün?
Klomen mi, metaformin mi?
Aşılamaya geçildi mi?
Eşin de problem var mı? ona hiç bakıldı mı?
Üçüncü bir alternatif ise saldım çayıra mevlam kayıra tekniği ki bunun da işe yaradığı görülmüştür .
Aslında sonuç itibari ile herşey Rabbimin izni ile olur zaten
Bizler sadece kendimize şifa vesilesi arayan insanlarız.
Sana verebilceğim tavsiyeler maalesef bu kadar
opuyorumnanaktan

Canım benim
Öncelikle geçmiş olsun Allah tez zamanda kavuştursun
Hormonlar öyle çok çabuk kendi kendine düzelen şeyler değiller maalesef
Gerçi bu meretler en çok stres faktörü ile kolkola yaşadıkları için herşey her an değişebilir de....
eeee senin eşinin de askerde olduğu düşünülünce pek rahat olabileceğini sanmıyorum
bunun için durumun olsun olmasın bir devlet hastahanesine gitmen yeterli orada bu kan tahlilini verip hormonlara baktırabilirsin
bence ihmal etme canım
Hakkımızdan hayırlısı olsun:Saruboceq:

kızlar günaydın kız nilse ben geldim ama sen yoksun kız gel artık dürtüyom dürtüyom gelmiyon aaaaaaaaaaaaa olmazki böyle canım lmaz:

meraba arkadaşlar bende 2,5 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor pko teşhisi kondu( bundan 1 yıl önce hsg çektirdim ve polipler varmış o yüzden olmuyor dedi doktorum ameliyat oldum 3 ay içinde kalırsın dedi ama nerdeee 1 yıl geçti şimdi başka doktora gidiyorum o da tekrar hsg çekelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum yumurtlama problemim de var 10 kutuda klomen kullandım ama faydası yok 2 aydır gitmedim doktora rabbim isteyen herkese bir an önce versin inşallah:Saruboceq:

canım benim inşallah olur sende pko var bebek olmamasını buna bağlayabiliyosun bende allaha şükür bi problem yok ama olmuyor merak etme seninde olacak vakti zamanı var pko olupta hamile kalan birsürü insan var bu arada soğan suyu iç ii geliyo tamammı canım :gitme:

selam herkese. bende klomen kullanıcısıyım. ve ovulasyon testi yaptım dün çift çizgiydi bu arada ateşte ölçüyorum. nasipp artıkk

kız bacım sen nerelerdesin yaaa nasılsın naposun kaydirigubbakcemile3

iyi nasıl olsun beklemedeyiz canım bugün karnım cok ağrıyo kasıklarım olduğu yer karnımın altı dünde vardı bugün biraz daha fazla rahatsız edici bir şekilde sırtımda ağrıyo ofya bu nerden cıktı bilsem bebiş var olsun hatta mutlu olurum daha 10 gün var adetime galiba üşttüm .sen napıyon canım nasılsın şimdi ben geldim sen yoksun canım arkadaşım nerdesin diğer kızlarda yok ya bu topiğin kızları cok tembel galibalülülülülülü

inşallah sende hamilesindir elif hamile kaldı sonra bizi unuttu :umursamaz:bizim kızlar tembel girip sohbet etmiyolar sende dahil kızlar olmayınca bende giriyorum ama konuşmuyorum sende buralardasın ama başka yerlere gidiyosun biliyorum takip ettim bende iiiyim önemli günlerime girdim ama umutlarım inanılmaz kırıldı o yüzden tamamen kafamdan siliniyo bebek düşüncesi anca imrenerek insanlara bakmakla yetiniyorum o kadar kendime kendim acıyorum gerçekten esintem :sinifsinif:

canımya ne olcak bizim halimiz gercekten rabbim yardımcımız olsun ya ben hafta sonları pek giremiom benim kocam evde oluyo evet canım benım eşimde sorun olduğu için erkek infertilesi olanlar topikte yazışmalarım oluyo yok canım ben hamiş olsam emin olki başınızdan ayrılmam acımıda sevinçimide sizinle paylaşcam sizlere gercekten cok alıştım bazen hafta içi anneme gidiom 2 gün orda kalıyom ama hep aklımdasınız acaba ne oldu kızlar ne yaptı bazen arkadaşlarım sitem ediyo sen bizi unuttun bizimle birşeyler paylaşmıyon onlara anlatınca huzursuz olurdum ama siz farklısınız ne olursa size yetiştiriyom bundan cok memnunum anlıcağınız hamiş kalsamda böyle olcakopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…