Gebe kalamayanlar buraya.....

cnm pko hakknda pek bilgm yok fakat hormon degerlerin icin korkma diyebilirm ilaclarla kontrol altına alınıyo.bu sürecte umut sabır ve zaman zulanda saklı bulunsun cok ihtıyacın olcak hepmzde oldugu gibi asla yılma ne hikayeler duyuyoruz inancını sakn kaybetme ve en zor olanı asla gebe kalamamak odak noktan olmasın.zaman zaman umutlarn yıkılcak üzülcek ve aglıcaksın hemen bu topige gel bizlerden biri olur mutlaka hic kimse birbirinı tanımasada hepimiz burda sırdas yoldas dost kardes olduk cünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok işin manevi süreci böyle hayatm tıbbı yönünüde muayenemizden sonra paylasıyoruz kim bilir belkide hemen gebe kalacak ve bunlarn hic birini yasamıcaksın dilerimkı Rabbimden ins yasamaz ve hemen hamile kalırsın cok yazdm lafn kısası aramıza hosgeldin:)

cnm pko hakknda pek bilgm yok fakat hormon degerlerin icin korkma diyebilirm ilaclarla kontrol altına alınıyo.bu sürecte umut sabır ve zaman zulanda saklı bulunsun cok ihtıyacın olcak hepmzde oldugu gibi asla yılma ne hikayeler duyuyoruz inancını sakn kaybetme ve en zor olanı asla gebe kalamamak odak noktan olmasın.zaman zaman umutlarn yıkılcak üzülcek ve aglıcaksın hemen bu topige gel bizlerden biri olur mutlaka hic kimse birbirinı tanımasada hepimiz burda sırdas yoldas dost kardes olduk cünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok işin manevi süreci böyle hayatm tıbbı yönünüde muayenemizden sonra paylasıyoruz kim bilir belkide hemen gebe kalacak ve bunlarn hic birini yasamıcaksın dilerimkı Rabbimden ins yasamaz ve hemen hamile kalırsın cok yazdm lafn kısası aramıza hosgeldin:)

evet sende haklısın ben problemin daha farklı olduğunu düşünmüştüm dediğin gibi ilaçların yan etkileride oluyo bende kilo aldım mesela ilaçlardan dolayı neyse hepimizin problemi aynı sonnuçta hepimiz şifamızı arıyoruz işte allah hepimize şifa versin

inşallah bitanem ben hep sıkıldım yoksunuz çünkü iyimisin

kuzum iyiyim çok şükür ramazanda biliyorsun canım benim bu hafta full doluyduk önümüzdeki haftanın yarısıda doluyuz kalan günlerdede ben alıcam hatta bugün eşimin arkadaşlarını ve eşlerini alıcam yemeğe offffffffffffff çok yorgunum yaaa:çok üzgünüm:

YA NERDESİNİZ KIZLARdelikafadulden

teşekkür ederim yoksunyok
:Yardımların için sağol.
iyice moralim bozuldu. sevinç egeye (emryolog) durumumu anlatmıştım
az önce cevap gelmiş fshı yüksek bulmuş.(25)
Tüp bebek öneriyor netten

teşekkür ederim yoksunyok
:Yardımların için sağol.
iyice moralim bozuldu. sevinç egeye (emryolog) durumumu anlatmıştım
az önce cevap gelmiş fshı yüksek bulmuş.(25)
Tüp bebek öneriyor netten
cnm moralini bozma sevinc ege herkese öyle söylüyo hormon yüksek olsun hemen tüp bebek dio bende cok soru sordum o kadına ama hepten bozdu moralimi birde anne cocukta ümit aytekin var bide ona sor ama deki hormon degerlerim ilacla kontrol edilebilir mi de.daha yolun basındasın yavru ceylan

herkese slm ben burda yeniyim bugün katıldım bende 1senelik evliyim yaklasık 1aydan beri tedavi oluyorum klowen kullandım olmadı yumurtalıklarım calısmıo simdi gonal f die bi igne kullanıom oigneyle yumurtalıkları büyütüyolar cuma günü gittim iii biraz gelişme var ama 1den fazla yumurtalık büyüs pzrtesi tekrar gitcem benim sorunumda bu allah herkese evlat versin bizlerede versin benim gibi igne kullanıp sonuc alanlar varmı arkadaslar

canım bende kolemene 2 aydr devam ediyorum bakalım hayırlısı bide soğan suyu yapıyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…