• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 gün sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 19. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hamile olamazmısın canım kaydirigubbakcemile5

yazacak bişi gelmiyo aklıma iyimi heyecanlı stresli bekleyiş içersindeyizya aklım hep orda yaklaştığı zaman kendimi alıkoyamıyorum hep düşünüyorum oda kaçıyo zaten napcaz böyle kes at şu kafayı kurtul diyo içimdeki ses :(

yazacak bişi gelmiyo aklıma iyimi heyecanlı stresli bekleyiş içersindeyizya aklım hep orda yaklaştığı zaman kendimi alıkoyamıyorum hep düşünüyorum oda kaçıyo zaten napcaz böyle kes at şu kafayı kurtul diyo içimdeki ses :(

canım benim haklısın ama napalım biz üstüne gittikçe o bizden kaçıyor boşvr dicem onuda yapamıyoruz onun için diyorumki zaman herşeyin ilacıdır yeterki biz ve eşlerimiz ii olsun allah verir inşallah

canım benim haklısın ama napalım biz üstüne gittikçe o bizden kaçıyor boşvr dicem onuda yapamıyoruz onun için diyorumki zaman herşeyin ilacıdır yeterki biz ve eşlerimiz ii olsun allah verir inşallah[/QU

canlarım ben çıkıyorum kendinize çoooooooooooook ama çoooooooook ii bakın öpüyorum ii akşamlar

Merhaba Hanımlar,
Yeni bi pkolu geldi aranıza
29 yaşındayım.
Adet düzensizliğim, kilo yada tüylenme problemim yok
tekşikayetim ağrılı adetti.
ben de buna güvenerek 2 yıllır korunuyorduk(eşim korunuyordu)
Altı ay önce bebeğimiz olsun istedik.
Dr gittik rutin kontroller yapıldı birşeyin yok altı ay sonra görüşelim dedi ve bizi kendi halimize bıraktı.
Hatta usg deki kesecikleri yumurta zannediyordum:)) Ne güzeller diye...
Tabii son altı ay 28. günde bir olan adettim 25-34 gün arasında değişti.
hatta son iki ay hiç sancım olmad ben de nasıl sevindim anlatamam size.
tek sorun adetten önce hafif geçen kahverengi akıntım durumu abartıp siyaha dönmeye başladı.
Bizde bu arada altı ayı doldurduk dr tekrar gittik.
adam demesin mi hiçbirşey değişmemiş pkolarda diye
Meğer bize velveye gerek olmadığını düşünerek pkoyu söylememiş. (hakkımızdan hayırlısı)
Bir de bilmiş bilmiş pcos değil de pko olduğunuzu düşünüyorum dedi yaaa....
Tahliller istedi
Henüz progestron sonucumu almadım ama lh, fshın tam üç katı çıktı..:çok üzgünüm:
gelecek ay klomene başlayacak ve bu süreç hakkında hiçbir bilgim yok.
ışin açıkçası o kadar üzgünüm ki kimseye belli bile edemiyorum içimdekini.
Sadece şu mübarek günlerde Rabbime sığınıyorum.
Allah cümlesine içinde de bizlere şifa vesilesi versin
Şimdiiii,
Korkuyorum.
Bana biraz süraç hakkında bilgi verir misiniz.
Tecrübelerinize ihtiyacım var:(

ben hep burdaym bi kere sizler yoksunuz girip cıkıorum yazan soran varmı dıe bakıom yok anacım topigin baslıgını yoksunuz yook die deiştiscem

Back