- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.881
Ben geldim slm kızlar...
hoşgeldin yenimisin aramızdakaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim slm kızlar...
ay gerçekten kimse yok burda ve ben gıcık olmaya başladım şuna bakya en son yoksunyokum taaa öğlen yazmış bu saate kadar kimse yazmamıış olmazki :gitme:
selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
nilüşüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm tatlım napıyonnnnnnnŞeniz
Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 gün sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 19. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
küsüüüüüüüüüm size beeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm hiç yoksunus kötükedihüso
günaydn balm yine kacaksın yoksunyok nerdesın ay artk kimse yok ben burdaym aksama kadar
inşallah bitanem ben hep sıkıldım yoksunuz çünkü iyimisin
iim soğan suyuna devam ediyorum pzr günü tam 15 gün olacak sonraa incire başlıcam bu arada sen neler yaptınnn:uhm:
napıyım canım incire devam 2 gün yada ertelemezse 17 sinde olmam inşallah ama hasta olcam moralim bozuk işe başladım maalesef -tatlicadiarzu-[/QU
bende 23 ünü bekliyorum inşallah birbirimize müjdeli haberler veririz kuzumm ya:içelim:
günaydn balm yine kacaksın yoksunyok nerdesın ay artk kimse yok ben burdaym aksama kadar
amiiiin bitanem :)
yazacak bişi gelmiyo aklıma iyimi heyecanlı stresli bekleyiş içersindeyizya aklım hep orda yaklaştığı zaman kendimi alıkoyamıyorum hep düşünüyorum oda kaçıyo zaten napcaz böyle kes at şu kafayı kurtul diyo içimdeki ses
canım benim haklısın ama napalım biz üstüne gittikçe o bizden kaçıyor boşvr dicem onuda yapamıyoruz onun için diyorumki zaman herşeyin ilacıdır yeterki biz ve eşlerimiz ii olsun allah verir inşallah[/QU
canlarım ben çıkıyorum kendinize çoooooooooooook ama çoooooooook ii bakın öpüyorum ii akşamlar
ben hep burdaym bi kere sizler yoksunuz girip cıkıorum yazan soran varmı dıe bakıom yok anacım topigin baslıgını yoksunuz yook die deiştiscem