• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ay bilmıorumki bilsem anlatp rahatlıcam hergün kavga edioruz bnm yüzümden bu hafta ovulasyon günlerime denk geldı benm yüzümden havaya gtti bu aydanda umudum yok yanı

sana bişi dicemmm.bizde bu aralar felaket kavga ediyoruz napacam bilmiyorum ya bişey daha sormak istiyorum sana şimdi ben klomen kullandım ya ovülasyon testi yaptım evde adetin 14. günü pozitif çıktı o gün ve 2 gün ard arda ilşkiye girdik şimdi şaşırdım kaldım acaba hamilemiyim değilmiyim diye testte yaptıamıyorum korkumdaan:sinifsinif:

sana bişi dicemmm.bizde bu aralar felaket kavga ediyoruz napacam bilmiyorum ya bişey daha sormak istiyorum sana şimdi ben klomen kullandım ya ovülasyon testi yaptım evde adetin 14. günü pozitif çıktı o gün ve 2 gün ard arda ilşkiye girdik şimdi şaşırdım kaldım acaba hamilemiyim değilmiyim diye testte yaptıamıyorum korkumdaan:sinifsinif:
ay heyecanlandrma beni kan testi yaptrsana ya ben hıc ona yoramıcam maalesef

inan bana yine hayal kırıklığına uğrucağımdan korkuyorum.midem arada felaket bulanıyo ama oruçtandır deyip geçiştiriyorum

anlıyorum balım bende bu ay gebelik testi almştm ama olmucagı için boşa aldım bnmde feci derecede akıntım var ya ve gögüslerim hafif acımaya başladı SAT 27 AGUSTOSTUhihoyyyt

yavru ceylanım manevi yönlerini anlatmstm bu sürecın umut ve moral önemli demstm sen ilk denemede hemen indrdn yelkenleri.hormon degerlerini bi yazarmsn prolaktn progesteron Lh estradıol testesteron fsh tsh

Merhaba yoksunyok
Sıkma canını bende senin gibiyim.
Bir asabiyet bir sinir bir melankoli mahvoldum yaniii
Adamcağızın sesi çıkmıyor ben bas bas bağrınıyorum herşeye
Hormonal tamamen. yoksa hiç böyle biri değildim bende .
Yakında "DİKKAT ÇARPABİLİR" tabelası ile dolaşacağım.
Tahlil sonuçlarımdan henüz progestronu almadım.
TSH:4.29
FSH:8.39
LH: 2.89 (hastaneninkine göre 7 birim yüksek. üstelik doktorum üst sınır olara 12 demişti durum ona göre daha vahim)
ESTRADİOL: 64 ( bu da doktoruma göre en fazla 60 olmalıydı)
PROLAKTİN: 24.03 (B u da doktora göre en fazla 25 olmalıymış)

Gerçi estradiol ve prolaktin hastane referanları arasında ama benim dr öyle kolay memnun olup umut dağıtanlardan değil maalesef ki.
Önce doktor sorunumu aşmam lazımhastalıktan önce ama ne yapayım koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi diyoruz biz.
Özetle daha iyisi yok buralarda.
Senin sonuçlar nasıl?
benimkine yakın mı?
Allah cümlesine içinde de bizlere şifa vesilesi versin

Merhaba yoksunyok
Sıkma canını bende senin gibiyim.
Bir asabiyet bir sinir bir melankoli mahvoldum yaniii
Adamcağızın sesi çıkmıyor ben bas bas bağrınıyorum herşeye
Hormonal tamamen. yoksa hiç böyle biri değildim bende .
Yakında "DİKKAT ÇARPABİLİR" tabelası ile dolaşacağım.
Tahlil sonuçlarımdan henüz progestronu almadım.
TSH:4.29
FSH:8.39
LH: 2.89 (hastaneninkine göre 7 birim yüksek. üstelik doktorum üst sınır olara 12 demişti durum ona göre daha vahim)
ESTRADİOL: 64 ( bu da doktoruma göre en fazla 60 olmalıydı)
PROLAKTİN: 24.03 (B u da doktora göre en fazla 25 olmalıymış)

Gerçi estradiol ve prolaktin hastane referanları arasında ama benim dr öyle kolay memnun olup umut dağıtanlardan değil maalesef ki.
Önce doktor sorunumu aşmam lazımhastalıktan önce ama ne yapayım koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi diyoruz biz.
Özetle daha iyisi yok buralarda.
Senin sonuçlar nasıl?
benimkine yakın mı?
Allah cümlesine içinde de bizlere şifa vesilesi versin

cnm bnm sen baska dr göster onu özele gidebilirsen özele git bnm hormon 7.gün yapıldıgı için yüksek çıkmışş.senin degerler normal görünüyor Lh onu anlamadm yaCADIARZU

kızlar merhaba iyisiniz umarım hepiniz ben kritik 3 güne girdim eğer 3 gün öne atarsa yarın hasta olcam atmazsa 17 sinde hasta olcam belki yine büyük hüsrana uğruycam ama yinede bir umut işte her ayki gibi ya olursa diye kendimizi mutlu ediyoruz benim için dua edin lütfen benim dualarımda siz hep varsınız sizi seviyorum elif burcu duru yoksunyok esinte hoşçakalın canlarım mafoldumben

kızlar merhaba iyisiniz umarım hepiniz ben kritik 3 güne girdim eğer 3 gün öne atarsa yarın hasta olcam atmazsa 17 sinde hasta olcam belki yine büyük hüsrana uğruycam ama yinede bir umut işte her ayki gibi ya olursa diye kendimizi mutlu ediyoruz benim için dua edin lütfen benim dualarımda siz hep varsınız sizi seviyorum elif burcu duru yoksunyok esinte hoşçakalın canlarım mafoldumben

HADİ BAKALIM CNM YA VALLA BU HABERE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BU GÜNLERDE DUALARIM SENİNLE ÖPÜYORUM BALIM K.İ.B:teselli:

evet canım seni cok iyi anlıyoruz her ay bu sıkıntıları yaşıyoruz bu yüzden ayların nasıl gectiğini anlamıyorum nilse inşallah bu ay son bekleyişin olur bebişin bu ay sana sürpriz yapar bu arada kızlar benim aşılama iptal maddiyaddan dolayı bi süre ara verceğiz bizimde umudumuz aktarcının verdiği karışımda bakalım bir an önce gelsin şu ay sonu ama eşim bu kullandığı karışımdan umutlu eşimi ilkez böyle umutlu baktığını gördüm neyse hepimiz için hayırlısı nilse rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

:uhm:
cnm bnm sen baska dr göster onu özele gidebilirsen özele git bnm hormon 7.gün yapıldıgı için yüksek çıkmışş.senin degerler normal görünüyor Lh onu anlamadm yaCADIARZU

altına yazmıştım göremedin demekki canım.
lh 25.89 çıktı.
bir 5 rakamına bile doğru düzgün basamamışım diye de sinir yaptım kendi kendime.:kızgın:
dr özel zaten testler sadece hastahanenin.
tek şüphem ben bu tahlili koyu bir akıntım varken verdim.
böyle siyaha yakın çamurumsu bir akıntım oluyor kanam başlamadan önce ve yaklaşık iki gün sürüyor.
bu ikinci gününde verildi.
ertesi günde kanamaya döndü.
doktor onu adet kabul etti.
bazen avuntu olsun diye yanlış günde verdim o salak dr :oklava:anlayamadı diyorum ama baksana fsh ta öyle çok düşük diil.:uhm:

:uhm:

altına yazmıştım göremedin demekki canım.
lh 25.89 çıktı.
bir 5 rakamına bile doğru düzgün basamamışım diye de sinir yaptım kendi kendime.:kızgın:
dr özel zaten testler sadece hastahanenin.
tek şüphem ben bu tahlili koyu bir akıntım varken verdim.
böyle siyaha yakın çamurumsu bir akıntım oluyor kanam başlamadan önce ve yaklaşık iki gün sürüyor.
bu ikinci gününde verildi.
ertesi günde kanamaya döndü.
doktor onu adet kabul etti.
bazen avuntu olsun diye yanlış günde verdim o salak dr :oklava:anlayamadı diyorum ama baksana fsh ta öyle çok düşük diil.:uhm:

canım doktorunu degstir bi omu var sankı fsh normal degerinde ama lh yi cözemedm gördüm yazdgnı.hemen asilama demis uyuz sinir oldum ya para alcak ya.

Ya kızlar ben patlıcak gibi hissediyorum kendimi abartıyomusum gibi gelebilir ama cok kötü hissediyorum kendimi icimde bi huzursuzluk anlatamamıorum boguluyorum resmen sıgmıorum hic bi yere.bugün yine kavga ettk hamilelgide gectm artk o bile gözümde deil psikologamı gtsem napsam cok bezgn ve bıkkınım Allahn gücüne gtmesin günlerdr böyleym ya.

Ya kızlar ben patlıcak gibi hissediyorum kendimi abartıyomusum gibi gelebilir ama cok kötü hissediyorum kendimi icimde bi huzursuzluk anlatamamıorum boguluyorum resmen sıgmıorum hic bi yere.bugün yine kavga ettk hamilelgide gectm artk o bile gözümde deil psikologamı gtsem napsam cok bezgn ve bıkkınım Allahn gücüne gtmesin günlerdr böyleym ya.

CANIM BENİM GÜNAYDIN GEÇMİŞ OLSUN YAAA NOLUYOR KIZLAR SİZE BÖYLEsenağlama

slm arkadaşlar nasılsınız bu arada sizden bir yardım istiyorum bilgisi olan arkadaşlar ben 4 eylülde adet oldum benim yumurtlama günümü söylermisiniz şimdiden çok teşekkürler

Back